02 / 05 / 2024

Şişli yol çalışmaları

Şişli yol çalışmaları

Şişli Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü; Şişli genelinde cadde ve sokaklarda yol düzenleme yapım ve onarım işini 18 Mart 2015 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor.

Depremzedeler için istihdam çalışmaları başladı! 'Deprem İstihdam Seferberliği' projesi hayata geçti!

Merkez üstü Kahramanmaraş olan iki büyük deprem 10 ili de derinden etkiledi. Bu illerdeki vatandaşlar için istihdam çalışmaları başladı. İşte detaylar!

Muammer Keskin: Şişli'de en az beş mahallede yerinde dönüşüm şart!

İstanbul Şişli'deki çalışmalar hakkında bilgi veren Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilçede bulunan en az 5 mahallenin kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

Sani Şener: Kira ertelemesi için gerekli çalışmaları yapıyoruz!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, "Her sözleşmenin kendi içeriğine göre, süre uzatımı, kira ertelemesi veya başka türlü metotlarla bu kayıplarımızın karşılanması için gerekli çalışmaları da yapıyoruz" dedi...

Gazino inşaatında işçiler keman eşliğinde çalışıyor!

Maslak 1453'te açılacak olan Yeni Gazino ve Yeni Kulüp inşaatlarında, işçiler keman eşliğinde çalışmalarını sürdürüyor. 31 Aralık tarihinde Yeni Gazino ve Yeni Kulüp açılacak...

Isparta-Burdur arasına yapılan yol çalışmaları hız kesmiyor!

Isparta ve Burdur arasındaki mesafe 26 kilometreden 15 kilometreye düşürülecek.  Yol çalışmaları kapsamında Değirmendere Vadisi’nde 210 metre uzunluğunda viyadük inşa edilecek. 

Muğla-Kale yol çalışmalarında yaşanan 3 sorun TBMM'de!

Muğla-Kale yol yapım çalışmalarını yürüten firmanın işi bıraktığı iddiaları ve çalışmaların ne zaman tamamlanacağı TBMM gündeminde konu oldu..

Yayladağı-Antakya duble yol çalışmalarında sona gelindi!

Yayladağı-Antakya karayolu, Hatay’da, Fransızların işgali döneminde imece usulü kazma kürekle açılmıştı.Karayolunun bölünmüş yol yapılması çalışmalarında sona gelindi... 

Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmaları mecliste!

Antalya Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmalarının durdurulduğu yönündeki haberler meclis gündemine taşındı..

6 il arasındaki duble yol çalışmaları TBMM gündeminde!

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Antakya-Altınözü arasındaki, Arsun-Samandağ arasındaki ve Antakya-Yayladağı arasındaki duble yol çalışmalarını meclis gündemine taşıdı...

Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor!

3 bin 700 yataklı Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor. Hastanenin dört bir tarafına yayılacak bulvarların uzunluğu 33 kilometreyi bulacak

Adana'da devam eden yol çalışmaları TBMM'de!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana'da devam eden yol çalışmalarının tamamlanmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Türkmen sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Şanlıurfa Ticaret Merkezi'ndeki yol çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUTİM içindeki alanlarda yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarını mesai gözetmeksizin yürüterek esnafın mağduriyetini önledi. Büyükşehir ekiplerinin çalışması esnaftan tam not aldı.

Bafra'da beton yol çalışmaları başladı!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve beraberindeki heyet Bafra Belediyesi tarafında başlatılan beton yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Şişli yol çalışmaları Haberi

Şişli yol çalışmaları


Şişli Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü; Şişli genelinde cadde ve sokaklarda yol düzenleme yapım ve onarım işini ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 250 günde tamamlanacak. 


İhalesi; 18 Mart 2015 tarihinde saat 10.00'da Şişli Belediye Başkanlığı 2.Kat Fen İşleri Müdürlüğü'nde açık ihale usulü ile yapılacak. 



İHALE İLANI:



YOL BAKIM-ONARIM İŞİ YAPTIRILACAKTIR

ŞİŞLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ


ŞİŞLİ İLÇESİ GENELİ MUHTELİF CADDE VE SOKAKLARDA YOL DÜZENLEME YAPIM VE ONARIM İNŞAATI İŞİ. yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır. 

İhale Kayıt Numarası : 2015/15202

1-İdarenin

a) Adresi : Merkez Mah. Darülaceze Cad. No: 8 ŞİŞLİ/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası : 212 708 88 88 - 212...