04 / 05 / 2024

sistem inşaat Pashacity teslim tarihi

sistem inşaat Pashacity teslim tarihi

Gerçekleştirdiği bütün projelerde yüksek kalitede üretim yaparak, modern ve estetik yaşam alanları ile bulunduğu şehirlere değer katmak misyonuyla çalışan Sistem İnşaat, 1987 yılından bu yana onlarca proje ile yüzlerce aileye yaşam alanı sağladı.

İnşaat sektöründe yeni sistem! Denetimler artırılacak, kaçak faturanın önüne geçilecek! O tarihten itibaren başlıyor

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ardından yıkılan binalar, inşaat yapımında kullanılan malzemenin kalitesinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Binaların güvenirliğini artırmak için yeni sistem geliyor. Bu sistem ile denetimler artırılacak ve kaçak faturanın önüne geçilecek...

Kaboğlu Teknik Sistem İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaboğlu Teknik Sistem İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Kaboğlu tarafından kuruldu.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı'nın inşaatı başlıyor! 

Ulaşım yatırımlarını son sürat sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı'nın inşaatına başlıyor. İşte merakla beklenen metro hattı ile ilgili son dakika detayları...

Yay Sistem İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yay Sistem İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Kuru, Murat Ömeroğlu, Yakup Demirer ve Yusuf Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Müteahhitlik şirketleri ve inşaat çalışanları için skorlama sistemi geliyor!

Müteahhitlik şirketleri, taşeron firmalar ve inşaat sektörü çalışanlarına yönelik skorlama yapacak bir sistem kurulması için çalışmalar yapıyor.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nin inşaatı hızlandı!

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nin inşaatı hızla devam ediyor. Proje kapsamında Meltem Bulvarı'nın bir bölümü 23 Mart Pazartesi gününden itibaren trafiğe kapatılacak.

Kağıthane nostaljik dekovil hattında inşaat durdu! 

Haliç-Kemerburgaz-Karadeniz Sahili Raylı Sistem Hattı projesini, 3 kilometrelik nostaljik hatta çeviren Kağıthane Belediyesi’nin başlattığı inşaat çalışması durdu.

İstanbul raylı sistem inşasında dünyada bir numara!

17 farklı raylı sistem inşaatının devam ettiği İstanbul, "aynı anda en fazla raylı sistem inşaatının devam ettiği şehirler" sıralamasında dünyada birinci sırada yer alıyor...

Esenboğa Havaalanı Metrosu'nun inşaatı başlıyor!

Yenimahalle mitinginde konuşan Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yenimahalle ile Esenboğa Havalimanı arasındaki raylı sistem projesi için inşaat çalışmalarının başlayacağını söyledi.

İstanbul'da inşaatı devam eden 18 metronun haritası!

İstanbul'da inşaatı devam eden 18 metro hattı bulunuyor. 170,05 kilometre olan raylı sistem hat uzunluğunun 2023 sonrasında 1,100 kilometreye çıkması hedefleniyor. Peki bu metro hatları nereden geçecek? İşte İstanbul'da inşaatı devam eden 18 metronun haritası...

Serpol Isı Yalıtım Sistem İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serpol Isı Yalıtım Sistem İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Sadrettin Döner tarafından kuruldu. 

İşte İstanbul'da inşaatı devam eden 7 metro hattı!

İstanbul'da inşaatı devam eden 7 raylı sistem hattı bulunuyor. Metro projeleri gayrimenkul fiyatlarını doğrudan etkiliyor. Ev almadan önce mutlaka inceleyin.

İnşaat sektörü için puanlama sistemi geliştirilmeli!

Moment Yapı A. Ş Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar, inşaat sektöründeki ihtiyaçların karşılanması için neler yapılabileceğini anlattı. Uyar, “İnşaat sektöründe projelerin birbirinden farkını ortaya koyabilecek sistem geliştirilmelidir” diye konuştu.

sistem inşaat Pashacity teslim tarihi Haberi

sistem inşaat Pashacity teslim tarihi

Sistem İnşaat, 1+1 den 3+1 e kadar 68 ile 170 metrekare arsında değişen, toplam 42 daire ile 14 ticari üniteden oluşan Gaziosmanpaşa’daki butik projesi Pashacity’nin lansmanını büyük ilgi ile gerçekleştirdi.


Pashacity bulunduğu konum itibariyle her türlü ihtiyaca cevap veriyor ve yatırımcıların ilgisini çekiyor. Daire Fiyatlarının 315 bin lira ile 970 bin TL arasında değiştiği projede metro kapıya geliyor, Pashacity’nin hemen yanındaki Medical Park Hastanesi, Yeni Yüzyıl Tıp Fakültesi Gaziosmanpaşa Hastanesi, Adliye Sarayı, Eğitim Kurumları ve Oteller projenin değerine değer katıyor.  Bu özellikleriyle proje özellikle yatırımcıların büyük ilgisini çekiyor.



Şehrin tam merkezinde çarşı, kafeterya, dinlenme alanları ve kapalı otoparkı ile Pashacity kendi başına tam bir yaşam alanı…



Projede bulunan 14 dairenin kendine özel yeşil alandan oluşan terası mevcut, terasların büyüklükleri 17 ile...