30 / 04 / 2024

Sistem İnşaat

İnşaat sektöründe devrim niteliğinde yeni uygulama! İnşaat demiri izleme sistemi yılbaşında devreye alınıyor!

İnşaat sektöründe devrim niteliğinde yeni uygulama olan, İnşaat Demiri İzleme Sistemi (İDİS) yılbaşından itibaren devreye alınıyor. Peki İDİS nedir, sistem nasıl işleyecek? İşte detaylar...

Kaboğlu Teknik Sistem İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaboğlu Teknik Sistem İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Kaboğlu tarafından kuruldu.

Altay Sistem Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altay Sistem Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Cafer Altay tarafından kuruldu.

Sistem Grup Cam Metal Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sistem Grup Cam Metal Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  250 bin TL sermaye bedeli ile Recep Yazar ve Osman ve Yazar tarafından kuruldu.

Naya Sistem Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Naya Sistem Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ömür tarafından kuruldu.

Yay Sistem İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yay Sistem İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Kuru, Murat Ömeroğlu, Yakup Demirer ve Yusuf Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Ms Sistem Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Sistem Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 00 bin TL sermaye bedeli ile İclal Işıl Sağında kuruldu.

Bursa Emek Şehir Hastanesi Hafif Raylı Sistem Hattı İnşaatı ihalesi yapıldı!

Bursa Emek Şehir Hastanesi Hafif Raylı Sistem Hattı İnşaatı ihalesi yapıldı. Cuma günü yapılan ihalenin maliyeti yaklaşık 1 milyar 787 milyon 26 bin 747 TL 90 kuruş olarak belirlendi.

Sistem Grup Proje Mimarlık İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sistem Grup Proje Mimarlık İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Başkapan tarafından kuruldu.

Sistem D Yapı Malzemeleri Uygulama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sistem D Yapı Malzemeleri Uygulama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Necmi Kuz tarafından kuruldu.

CS Sistem Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!

CS Sistem Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Celal Öztürk tarafından kuruldu.

Nesa Sistem Yapı İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nesa Sistem Yapı İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi  bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kani Akkuş ve Onur Karaca ortaklığında kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Sistem İnşaat Haberi

Sistem İnşaat

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...