29 / 04 / 2024

Sistema

Sistema

Gayrimenkul Türkiye Dergisi, “Stratejik Ortaklık” olarak adlandırılan ilişki ağı sayesinde, birçok ulusal ve uluslararası firma ile STK'nın katılımıyla her geçen gün büyüyor.

Limak İstanbul Ofisi’nin tasarım hikayesi!

Limak İstanbul Ofisi’nin tasarım hikayesini Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir ve Sistema Teknolojik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Kendirli anlattı.

Ankara Holiday Inn, İtalyan Isvea'yı tercih etti!

Ankara Çukurambar mevkiinde bulunan Holiday Inn, beş yıldızlı otelindeki 135 banyosunu yenilemek için ISVEA'nın, özgün ve fonksiyonel tasarıma sahip Sistema Z serisini tercih etti.

Dekorasyonda göz alıcı bir tema: Thea Sistema!

Metropol hayatı yaşam alanları için düşünülen dekorasyonlara yön vermeye devam ediyor. Standartları yükseltecek ürün arayışları günden güne artıyor. Thea Sistema işte böyle bir beklentinin ürünü olarak kullanıcılarının karşısına çıkıyor.

Teresa Carreno Gençlik Orkestrası Hilti’nin desteği İle müzikseverlerle buluştu!

İnşaat sektörünün global markası Hilti’ye bağlı Hilti Vakfı tarafından desteklenen El Sistema’nın en önemli orkestralarından biri olan Venezüella Teresa Carreño Gençlik Orkestrası, 42. İstanbul Müzik Festivali kapsamında Türkiye’ye geldi...

Teresa Carreno Gençlik Orkestrası Hilti'nin desteğiyle Türkiye’ye geliyor!

İnşaat sektörünün global markası Hilti’ye bağlı Hilti Vakfı tarafından desteklenen El Sistema’nın en önemli orkestralarından biri olan Venezüella Teresa Carreno Gençlik Orkestrası Türkiye’ ye geliyor...

Sistema'nın patronu Rus oligark da otel avına çıktı

Geçen yıl Sungate Port Royal otelini alan Rus dolar milyarderi Polonsky'nin ardından şimdi de 10 milyar dolar serveti ile dünyanın 77'nci zengini olan Yevtuşenkov, Türk turizmine el attı. 6 otelden oluşan Justiniano Hotels'i kiralayan Rus oligark, yılsonu

Sistema Haberi

Sistema

Firmaların görünürlüğünü arttırma ve dergimizin içeriğini zenginleştirmeyi amaçlayan bu ilişki ağı, işbirliği yapılan kuruluşlara hem dergide hem web sitesinde hem de etkinliklerde ayrıcalıklı olarak yer alma olanağı sunuyor.


Gayrimenkul Türkiye'nin yeni stratejik ortakları:


Altensis

Başpınar&Partners

GYODER

Sistema


Gayrimenkul Türkiye'nin devam eden ortaklıkları: 


Akiş GYO

Anadolu Gayrimenkul

Artı Gayrimenkul Değerleme

Cefic Turkey

Entegre Proje Yönetim

Global Real Estate Institute

Harmoni Gayrimenkul Değerleme

Hergüner Bilgen Özeke Avukatlık Ortaklığı

Kurtuluş&Partners

Proplan Proje Yönetim ve Danışmanlık

PWC Turkey

RGM Turkey

Tahincioğlu Gayrimenkul

TSKB Gayrimenkul Değerleme

TSP

Urban Land Institute

Vektör Gayrimenkul...