03 / 05 / 2024

Site yönetimi Danışmanlık

Site yönetimi Danışmanlık

Site yönetimi, resmi kurum iştiraki ve özel firmalar tarafından gerçekleştirilir. Kurumsal olarak Boğaziçi Yönetim A.Ş.'den sonra Emlak Yönetim A.Ş. de sektöre girmiştir.Danışmanlık firmaları ile Ağaoğlu, Artaş, Soyak ve Dumankaya bu hizmeti verir.

Turkish Spill Response Çevre Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Turkish Spill Response Çevre Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kerem Kemerli ve Erol Mordonlu ortaklığında kuruldu.

True Site Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

True Site Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Müzeyyen Tel ve Suna Uz tarafından kuruldu.

Star Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Melek Tuğba Şahlıoğlu tarafından kuruldu.

Gaia Yönetim Danışmanlık İşletmecilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gaia Yönetim Danışmanlık İşletmecilik Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Mamak tarafından kuruldu.

Noble Cıty Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Noble Cıty Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Teymur tarafından kuruldu.

Emk Grup Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Emk Grup Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Levent Geyve ve Şafak Uçak ortaklığında kuruldu.

Coenar Danışmanlık Mühendislik Mimarlık Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Coenar Danışmanlık Mühendislik Mimarlık Proje Yönetimi Limited Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Alp tarafından kuruldu.

Türkay Konut Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Türkay Konut Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Akif Güneşer ve Yaşar Çendik ortaklığında kuruldu.

Hd Emlak Site Yönetimi Danışmanlık İnşaat Gıda Kozmetik Limited Şirketi kuruldu!

Hd Emlak Site Yönetimi Danışmanlık İnşaat Gıda Kozmetik Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatime Dayan tarafından kuruldu.

Cv Danışmanlık Tesis Yönetimi Ve Temizlik Organizasyonları Limited Şirketi kuruldu!

Cv Danışmanlık Tesis Yönetimi Ve Temizlik Organizasyonları Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan İner tarafından kuruldu.

Buıld And Manage Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Buıld And Manage Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Dülger tarafından kuruldu.

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Duraker ve Serap Gürel ortaklığında kuruldu.

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Kara ve Serkan Yağmur ortaklığında kuruldu. 

Site yönetimi Danışmanlık Haberi

Site yönetimi Danışmanlık


Site yönetimi firmaları ne iş yapar?


Sitelerin veya toplu konutların peyzaj- bakım, muhasebe - aidat takip, halkla ilişkiler- tanıtım, teknik işler, çevre - temizlik ve güvenlik işlerini gerçekleştiren firmalardır. 



Site yönetimi çeşitleri hangileridir?




Resmi kurum iştiraki şirketler: İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Boğaziçi Yönetim A.Ş. ve TOKİ iştiraki Emlak Yönetim Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. firmaları bu kategoride yer alır. Boğaziçi ve Emlak Yönetim, site yönetimi sektörünün lokomotifleridir. Her ikisi de ortalama nüfusa sahip bir Anadolu şehri kadar konut ve nüfusa hizmet vermektedir. 




İnşaat firmalarının kurduğu şirketler: Soyak, Ağaoğlu, dumankaya, Avrupa konutları gibi marka haline gelmiş inşaat firmalarının kurduğu şirketlerdir. İnşaat şirketleri, yaşam başlayan projelerinde kiralama, aidat, çevre ve güvenlik gibi hizmetlerinin yanı sıra evlerin bakımı, gerekli hallerde onarımı ve satış - kiralama gibi faaliyetleri...