01 / 07 / 2024

siteler mahallesi mudanya yeni okul inşaatı son durum

siteler mahallesi mudanya yeni okul inşaatı son durum

Siteler, Eğitim ve Yeni mahallelerde 900 öğrenci yıllardır taşımalı sistemle Mudanya merkezdeki okullarda eğitim görüyor. Siteler’e yapılacak okulun inşaatı başladı. Okulun 270 günde bitirilmesi planlanıyor...

Belediye 12 adet arsayı satıyor! Mudanya'da arsa sahibi olma fırsatı! 

Mudanya Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Mudanya ilçesi, Hasköy Mahallesi'nde yer alan 12 adet arsayı satışa sunuyor. Peki Mudanya'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Mudanya Hasköy'de 12 adet arsa satılıyor! İhalesi 12 Ekim'de!

Mudanya Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Mudanya ilçesi, Hasköy Mahallesi'nde yer alan 12 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyatlar...

Mudanya'daki otel inşaatı mühürlendi!

Bursa'nın Mudanya İlçesi Yıldıztepe Mahallesi'ndeki otel inşaatı aykırı imalat yapılması nedeniyle belediye tarafından mühürlendi. Yapı sahibine ise 365 bin 189 lira para cezası verildi.

Yalova Çiftlikköy'de 9.4 milyara 14 arsa!

Çiftlikköy Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ile Siteler Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 4 Nisan'da gerçekleşecek..

Yalova Çiftlikköy'de 10.4 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Çiftlikköy Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ve Siteler Mahallesi'ndeki 12 arsasını ihale usulü ile satıyor..

Mudanya Malmüdürlüğü'nden 5.3 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Mudanya Malmüdürlüğü, Bursa İli Mudanya İlçesi, Trilye Mahallesi ve Güzelyalı Mahallesi'nde yer alan 5 arsayı toplamda 5 milyon 350 bin TL bedel ile satışa çıkardı.

Yalova Çiftlikköy'de 9.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Siteler Mahallesi'ndeki 2 arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 9 milyon 418 bin 864 TL olarak belirlendi.

Bursa Mudanya'ya yeni sağlık ocağı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya'daki Altıntaş Mahallesi’nin önemli ihtiyaçlarından biri olan düğün salonu, sağlık ocağı ve muhtarlığın da bulunduğu tesisi bölgeye kazandırdı.

Antalya Salih Konca okul inşaatı durduruldu!

Antalya'da hayırsever Saime Konca ve 4 yıl önce vefat eden eşi Salih Konca tarafından Konyaaltı Siteler Mahallesi'nde yaptırılan okul, kaba inşaatı bittikten sonra arsa krizi nedeniyle mahkemelik olunca çürümeye terk edildi.

Saime Konca ve eşinin yaptırdığı okulun inşaatı durduruldu!

Antalya'da hayırsever 82 yaşındaki Saime Konca ve 4 yıl önce vefat eden eşi Salih Konca tarafından Konyaaltı Siteler Mahallesi'nde yaptırılan okul, kaba inşaatı bittikten sonra arsa krizi nedeniyle mahkemelik olunca çürümeye terk edildi.

Manisa Sarıgöl'ün yeni sosyal alanında sona gelindi!

Manisa Siteler Mahallesi’ndeki Alaşehir Caddesi üzerinde bulunan Siteler Parkı, Büyükşehir Belediyesi tarafından baştan aşağıya yenilenerek ilçe sakinlerinin keyifle vakit geçirebileceği bir sosyal alana dönüşüyor.

Mudanya Kumkaya'ya sosyal tesis geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya’nın Kumyaka Mahallesi’nde deniz kenarında bulunan ve Özel İdare’den devralınan alan için Mudanyalılara sosyal tesis müjdesi verdi.

Mudanya'daki taş mektep restore edilecek!

Bursa'nın Mudanya ilçesinin Trilye Mahallesi'nde atıl durumdaki asırlık taş mektebin restore edilerek kültür ve turizm merkezine dönüştürülmesi planlanıyor.

siteler mahallesi mudanya yeni okul inşaatı son durum Haberi

siteler mahallesi mudanya yeni okul inşaatı son durum


Bursa’nın Mudanya ilçesinde, Siteler Mahallesi’ne yapılacak okulun inşaatına başlandı.


Siteler, Eğitim ve Yeni mahallelerde 900 öğrenci yıllardır taşımalı sistemle Mudanya merkezdeki okullarda eğitim görüyor. Siteler’e yapılacak okulun inşaatı başladı. Okulun 270 günde bitirilmesi planlanırken, inşaatı yüklenen firma inşaatı 2014-2015 eğitim-öğretim yılkı öncesi bitirmeyi hedefliyor. Bursa İl İdaresi tarafından 1 milyon 900 bin liraya ihale edilen okulu Karakaşgil İnşaat yapacak. Bir kısmı belediyeye, bir kısmı da hazineye ait olan 3600 metrekare arsaya 1000 metrekare üzerine 3 katlı olarak inşa edilecek 24 derslikli okulda çok amaçlı salon, laboratuarlar, öğretmen, idare odaları ve çeşitli odalar bulunacak.


Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Sagun, çalışmaları yerinde inceledi, Kaymakam Çiftçi, “Okulumuz 24 derslikli olacak. Okulumuzun inşaatı tamamlandıktan sonra Eğitim, Siteler ve Yeni...