14 / 05 / 2024

Siteler Mahallesi

Siteler Mahallesi

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Marmaris'te yeni bina yapılacak boş arsa bulmakta yaşanan sıkıntı nedeniyle eski binalar yıkılarak yenileri yapılıyor

Yalova Çiftlikköy'de 9.4 milyara 14 arsa!

Çiftlikköy Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ile Siteler Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 4 Nisan'da gerçekleşecek..

Yalova Çiftlikköy'de 10.4 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Çiftlikköy Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ve Siteler Mahallesi'ndeki 12 arsasını ihale usulü ile satıyor..

Yalova Çiftlikköy'de 9.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Siteler Mahallesi'ndeki 2 arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 9 milyon 418 bin 864 TL olarak belirlendi.

Antalya Salih Konca okul inşaatı durduruldu!

Antalya'da hayırsever Saime Konca ve 4 yıl önce vefat eden eşi Salih Konca tarafından Konyaaltı Siteler Mahallesi'nde yaptırılan okul, kaba inşaatı bittikten sonra arsa krizi nedeniyle mahkemelik olunca çürümeye terk edildi.

Saime Konca ve eşinin yaptırdığı okulun inşaatı durduruldu!

Antalya'da hayırsever 82 yaşındaki Saime Konca ve 4 yıl önce vefat eden eşi Salih Konca tarafından Konyaaltı Siteler Mahallesi'nde yaptırılan okul, kaba inşaatı bittikten sonra arsa krizi nedeniyle mahkemelik olunca çürümeye terk edildi.

Manisa Sarıgöl'ün yeni sosyal alanında sona gelindi!

Manisa Siteler Mahallesi’ndeki Alaşehir Caddesi üzerinde bulunan Siteler Parkı, Büyükşehir Belediyesi tarafından baştan aşağıya yenilenerek ilçe sakinlerinin keyifle vakit geçirebileceği bir sosyal alana dönüşüyor.

Antalya Mavikent Siteler Camisi açıldı!

Mavikent Mahallesi’nde bulunan Siteler Camisi açıldı. Açılış törenine Kumluca Kaymakamı Dr. Polat Kara, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, site Başkanı Ramazan Uluşar, Başkan Yardımcısı Alihsan Altınyürek ve Müftü Muttalip Meşe katıldı.

Güneş Mahallesi TOKİ Konutları'nın tapuları dağıtıldı!

Güneş Mahallesi TOKİ Konutları'ndaki hak sahipleri tapularına kavuştu. Önceki belediye yönetimi tarafından 5 yıl boyunca tapuların verilmemesini beceriksizlik olarak nitelendiren Türel, bölgede 300 konutluk yeni siteler yapılacağını söyledi

Adıyaman Siteler Mahallesi kentsel dönüşüm istiyor!

Siteler Mahallesi muhtarı Refik Yücel, Adıyaman Belediyesi tarafından bazı mahallelerde başlatılacak olan kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili Siteler Mahallesinin de bu kapsama alınmasını istedi.

Yılka Mobilya'nın binası icradan 6.5 milyon TL'den satışa çıktı!

Yılka Mobilya'nın Ankara Altındağ Siteler Mahallesi'nde yer alan 5 katlı işyeri binası Ankara 22. İcra Müdürlüğü tarafından satışa çıkıyor. Binanın toplam değeri 6 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Konyaaltı’nda yapımı tamamlanan kapalı pazar açılıyor!

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde yapımı tamamlanan kapalı semt pazarı yarın açılıyor. Konyaaltı Belediyesi tarafından Siteler Mahallesi’nde yapımı tamamlanan kapalı semt pazarının açılışını CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce gerçekleştirecek...

Mudanya Siteler Mahallesi'ne yeni okul yapılıyor!

Siteler, Eğitim ve Yeni mahallelerde 900 öğrenci yıllardır taşımalı sistemle Mudanya merkezdeki okullarda eğitim görüyor. Siteler’e yapılacak okulun inşaatı başladı. Okulun 270 günde bitirilmesi planlanıyor...

Aliağa Siteler Mahallesi'nde altyapı çalışmaları tamamlandı!

Aliağa Belediyesi, son yıllarda çok hızlı konutlaşmanın yaşandığı Siteler Mahallesi’nde altyapı çalışmalarını büyük ölçüde tamamladı. Yakın bir gelecekte 15 bin kişinin yaşayacağı öngörülen Siteler Mahallesi’nde sürdürülen hummalı çalışmalarla mahalle sak

Siteler Mahallesi Haberi

Siteler Mahallesi

Ege'nin güney ucunda bulunan ve 1980'li yıllardan sonra turizm faaliyetinin hızla artış gösterdiği Marmaris'te, aynı oranda yapılaşma da oluştu. Bir tarafı denize, arkası ise dağlara dayanmış olması nedeniyle genişleme imkanı bulunamayan ilçede son yıllarda yeni binaların yapılabileceği arsa sayısı oldukça azaldı. 


ARSA SIKINTISI FİYATLARI ZIPLATTI

Marmaris Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Yusuf Kenan Akkuş, arsa sıkıntısı nedeniyle ilçede ev ve kira fiyatlarının arttığını söyledi. 


Özel çevre koruma, arkeolojik ve doğal sit ile korunan köylerin bugüne kadar imara açılmamış olması nedeniyle Marmaris'in köylere doğru genişleyemediğini dile getiren Akkuş, bundan dolayı sürekli ilçe merkezine yığılmalar olduğu için arsaların tükenme noktasına geldiğini kaydetti. Akkuş, bölgede planların gecikmesi nedeniyle fiyatların tavan yaptığını vurguladı.  


Bu sıkıntılardan dolayı inşaat firmalarının yeni arayışlara girdiklerini anlatan Akkuş, şunları kaydetti:

''Arsa bulamayan inşaat...