02 / 05 / 2024

sivas alt gelir grubu toki evleri fiyat

sivas alt gelir grubu toki evleri fiyat

Sivas Kılavuz Mahallesi TOKİ'de alt gelir grubu için 68 bin TL'ye 2+1 daireler satışa çıkarılıyor. 26 Mayıs – 18 Haziran 2014 tarihleri arasında başvuruların yapılacağı konutlarda en yüksek fiyat 84 bin 109 TL olarak belirlendi...

TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Merkez Yenimahalle alt gelir grubu projesinde yer alan 124 adet konut için başvurular başladı.

TOKİ Sivas Yıldızeli alt gelir kura çekilişi 14 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Yıldızeli alt gelir grubu projesinin kura çekilişi 14 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Sivas Yıldızeli alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Yıldızeli alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Sivas Hafik alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Sivas Hafik alt gelir grubu başvuruları yarın itibariyle başlıyor...

Sivas Yenimahalle alt gelir grubunda sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Sivas Yenimahalle alt gelir grubunda yer alan 213 dat konut için

TOKİ Sivas Yenimahalle Alt Gelir Grubu kura sonucu 2+1!

TOKİ Sivas Yenimahalle Alt Gelir Grubu kura sonucu 2+1 bugün belli olacak. Projede toplam 213 adet konut bulunuyor.

TOKİ Sivas Yenimahalle Alt Gelir başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Sivas Yenimahalle Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 213 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Sivas Yenimahalle Alt Gelir başvuruları başladı!

Toplam 213 adet dairenin yer aldığı TOKİ Sivas Yenimahalle Alt Gelir Grubu projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Sivas Kılavuz Mahallesi Alt Gelir Grubu Kura Çekilişi! 27 Haziran!

Sivas Merkez Kılavuz Mahallesi Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında TOKİ tarafından inşa ettirilen toplam 320 konuttan oluşan TOKİ Sivas Kılavuz Mahallesi Alt Gelir Grubu Kura Çekilişi 27 Haziran 2014 tarihinde gerçekleşecek...

TOKİ Sivas Kılavuz Mahallesi Alt Gelir Grubunda 320 konut satışa çıkıyor!

“Sivas Merkez Kılavuz Mahallesi ”Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında İdaremiz tarafından inşa ettirilen 320 konut, 26 Mayıs – 18 Haziran 2014 tarihleri arasında T.Halk Bankası A.Ş. Sivas Şubesi aracılığı başvurular kabul edilecek...

Sivas Kılavuz Mahallesi TOKİ'de alt gelir grubu için 68 bin TL'ye 2+1 daire!

Sivas Kılavuz Mahallesi TOKİ'de alt gelir grubu için 68 bin TL'ye 2+1 daireler satışa çıkarılıyor. 26 Mayıs – 18 Haziran 2014 tarihleri arasında başvuruların yapılacağı konutlarda en yüksek fiyat 84 bin 109 TL olarak belirlendi...

TOKİ Sivas Kangal Çetinkaya alt gelir grubu kampanyası!

TOKİ Sivas Kangal Çetinkaya alt gelir grubu kampanyası 71 adet daire satışa çıkarılıyor. TOKİ Sivas Kangal Çetinkaya fiyatlar 46 bin 756 TL ve 59 bin 075 TL olarak belirlendi...

TOKİ Kayseri Melikgazi Alt Gelir Grubu kura sonucu!

TOKİ Kayseri Melikgazi Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında yer alan 7 adet konutun kura çekilişi bugün Halk Bankası Melikgazi şubesinde saat 13:30'da gerçekleşecek. TOKİ Kayseri Melikgazi Alt Gelir Grubu kura sonucuna sitemizden ulaşabilirsiniz.

sivas alt gelir grubu toki evleri fiyat Haberi

sivas alt gelir grubu toki evleri fiyat


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sivas Merkez Kılavuz Mahallesi'nde alt gelir grubuna yönelik 320 konutu satışa sunuyor. TOKİ Sivas Merkez Kılavuz Mahallesi konut başvuruları 26 Mayıs – 18 Haziran 2014 tarihleri arasında yapılıyor. Başvurular Halk Bankası Sivas Şubesi tarafından kabul edilecek.


TOKİ Sivas Kılavuz Mahallesi Konutları'nda satışa sunulan dairelerin tamamı 68 metrekare 2 oda 1 salonlardan oluşuyor.  TOKİ Sivas Kılavuz Mahallesi konut fiyatları ise en düşük 68 bin 822 TL, en yüksek 84 bin 109 TL olarak belirlendi.


Sivas TOKİ Kılavuz Mahallesi'nde peşinat oranı en düşük 8 bin 259, en yüksek 10 bin 093 TL. 180 ay vade yapılabilen TOKİ Sivas Kılavuz Evleri'nde başlangıç taksidi ise 336 TL ya da 411 TL olarak ödenebilecek.



İlan detayı için