28 / 04 / 2024

Sivas Aquapark nerede

Sivas Aquapark nerede

Sıcak Çermiği bir ‘Termal Kent’ olarak yapılandırmayı planlayan Sivas Belediyesi Aquapark projesini 18 Ocak'ta hizmete açıyor.

14 soruda TOKİ Sivas 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Sivas 50 bin konut nerede? TOKİ Sivas 50 bin konut başvuru şartları neler? TOKİ Sivas 50 bin konut başvuruları nereye yapılacak? Fiyatlar ve ödeme planı nasıl? İşte 14 soruda TOKİ Sivas 50 bin konut kampanyası 2019 detayları...

Sivas Aquapark projesi 18 Ocak'ta açılacak!

Sıcak Çermiği bir ‘Termal Kent’ olarak yapılandırmayı planlayan Sivas Belediyesi Aquapark projesini 18 Ocak'ta hizmete açıyor.

Sivas Aquapark Yaşam ve Spor Merkezi açılış için gün sayıyor!

Sivas Belediyesi tarafından termal turizmi canlandırmak için hayata geçirilen Aquapark Yaşam ve Spor Merkezi, açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekarelik kompleks, iki ayrı tesisten oluşuyor.

Sivas Aquapark'ın ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sivas Belediyesi hayata geçireceği Aquapark ihalesini iki tesis olarak gerçekleşti.

TOKİ Sivas Yenimahalle kurası nerede?

40 adet daireden meydana gelen TOKİ Sivas Yenimahalle projesinde kura heyecanı başladı. Peki, TOKİ Sivas Yenimahalle kurası nerede?

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli kura çekimi nerede?

Sivas Yenimahalle 184 Konut Emekli projesi kapsamında hayata geçirilen daireler için kura çekimi gerçekleştirilecek. Peki, TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli kura çekimi nerede?

TOKİ Sivas Yenimahalle kurası nerede çekilir?

TOKİ tarafından Sivas Merkez Yenimahalle Projesi kapsamında toplamda 40 adet daire yer alıyor. Peki TOKİ Sivas Yenimahalle kurası nerede çekilir?

Sivas Yenimahalle TOKİ emeklilere özel 2016!

Sivas Yenimahalle TOKİ projesinde 184 adet konut bulunuyor. Peki Sivas Yenimahalle Emekli kuraları nerede çekilecek? İşte Sivas Yenimahalle TOKİ emeklilere özel 2016 detayları...

TOKİ Sivas Yenimahalle kurası nerede çekilecek?

TOKİ'nin 40 konut olarak Sivas Yenimahalle'de hayata geçirdiği proje kapsamındaki daireler kurayla satılacak. Peki, TOKİ Sivas Yenimahalle kurası nerede çekilecek?

Sivas Yenimahalle Emekli kuraları nerede çekilecek?

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli projesindeki daireler kurayla satılıyor. Peki Sivas Yenimahalle Emekli kuraları nerede çekilecek?

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli kurası nerede?

Toplam 184 adet dairenin bulunduğu projede kura çekilişi 10 Ekim'de yapılacak. Peki TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli kurası nerede?

TOKİ Emekli Sivas Yenimahalle kura çekilişi nerede?

Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanan projede 184 adet daire bulunuyor. Peki TOKİ Emekli Sivas Yenimahalle kura çekilişi nerede?

Sivas Yenimahalle TOKİ kura çekilişi nerede?

TOKİ Sivas Yenimahalle'de aylık taksitler 315 TL'den başlıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler satışa sunuluyor. Peki Sivas Yenimahalle TOKİ kura çekilişi nerede?

Sivas Aquapark nerede Haberi

Sivas Aquapark nerede

Sıcak Çermiği bir ‘Termal Kent’ olarak yapılandırmayı planlayan Sivas Belediyesi bu kapsamda yatırımcıların önünü açarak iki termal tesisin bu bölgeye kazandırılmasını sağladı. 

Sivas Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu kapsamda belediye de yatırım yaparak aquapark projesinin inşaatına geçen yıl başlamıştı. İnşaat aşaması tamamlanan tesislerin inşaatında sona gelindi.

Bay ve bayan olmak üzere iki ayrı tesisi tek çatı altında birleştiren proje çalışmalarını yerinde denetleyen Sivas Belediye Başkanı Aydın, en azından birinci kısmın yarıyıl tatilinde hizmete açılması için müteahhit firma yetkililerine talimat verdi.

Başkan Aydın, “Sıcak çermik AQUAPARK başta olmak üzere spor kompleksimiz tamamlanma aşamasında. Biraz önce iç kısımlarını gezdik tabi burası simetrik iki bölümden oluşuyor. Bir tanesi bayanlar için bir diğeri erkekler için ikisi de aynı tam simetrik… Sivas’ta belki de İç Anadolu’da...