06 / 05 / 2024

sivas arsa desteği

sivas arsa desteği

Sivas Valisi Gül, köyüne dönmek isteyenlerin arsa ile ilgili yaşadığı sorunları ortadan kaldırarak destek olacaklarını açıkladı...

Eşi vefat eden kadınlara konut desteği resmen başladı! Son dakika!

Eşi vefat eden kadınlara konut desteği resmen başladı!. Aktarılan son dakika detaylarına göre, Sivas'ta eşi vefat etmiş, 18 yaş altında en az üç çocuklu 12 kadına konut inşa edilecek.

Nef Çekmeköy'de ticari alanlara garantili kira desteği!

NEF imzası ile 35 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Nef Çekmeköy'deki ticari alanlar 1 günlüğüne 2 Mart Cumartesi günü satışa çıkarılıyor. Nef Çekmeköy'de ticari alanlara garantili kira desteği veriliyor.

Köyüne dönmek isteyene arsa desteği!

Sivas Valisi Gül, köyüne dönmek isteyenlerin arsa ile ilgili yaşadığı sorunları ortadan kaldırarak destek olacaklarını açıkladı...

Özel okula dönüşen dershanelere arsa ve bina desteği geliyor!

Özel okula dönüşen dershanelere arsa ve bina desteği verilecek. MEB yetkililerinin verdiği bilgiye göre, dönüşüm programındaki 1.534 kurum ihalelere girme yeterliliğine sahip.

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyasında yüzde 1 peşinat imkanı!

Ağaoğlu İnşaat'ın faiz desteği kampanyası devam ediyor. My Towerland, Andromeda Gold ve My Home Maslak projelerinde geçerli olan kampanyada yüzde 1 peşinat imkanı bulunuyor.

Pega Kartal Ege Yapı'da 4 bin 125 TL finansman desteği!

40 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Ege Yapı Pega Kartal projesinde aylık 4.125-TL’ye varan finansman desteği sağlanıyor. Projede faiz desteği ile 380 bin TL'lik daire 247 bin TL'den satılıyor.

Ağaoğlu faiz desteği kampanyasında hemen teslim daireler! Yüzde 1 peşinatla!

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projelerinde devam ediyor. 13 Şubat'ta başlayan kampanyada yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunuyor.

Kayseri Melikgazi Belediyesi 77 arsa ve işyerini ihale ile satıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç "Belediye olarak mülkiyeti belediyemize ait olan arsa ve işyerlerini satışa sunarak hem belediye yatırımlarına kaynak oluşturuyoruz, hem dearsa darlığı hafifleterek ekonomiyi hareketlendiriyoruz" dedi.

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyasında yüzde 1 peşinatla!

Yüzde 1 peşinatla faiz desteği sağlanan Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli kabul ediliyor.

Pega Kartal projesinde aylık 4 bin 125 TL finans desteği sağlanıyor!

Egeyapı Group imzasıyla hayata geçirilen Pega Kartal projesinde toplam 200 daire yer alıyor. Proje kapsamında aylık 4 bin 125 TL finans desteği sağlanıyor.

Ağaoğlu İnşaat kampanyasında yüzde 35 faiz desteği! Yüzde 1 peşinatla!

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyasına 13 Şubat'ta başlanıldı. Faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projelerinde geçerli.

Ağaoğlu İnşaat kampanyasında yüzde 1 peşinatla! Yüzde 35 faiz desteği!

Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri faiz desteği kampanyasına devam eden Ağaoğlu İnşaat kampanya dahilinde yüzde 35 faiz desteği sağlarken yüzde 1 peşinatlı ödeme seçenekleri sunuyor.

Ev sahibi olmak isteyenlere devlet desteği nasıl sağlanır?

Birçok alanda düzenleme yapılmasını öngören Torba Yasa'da konut sahibi olmak isteyenler için de devlet desteği çıkarılıyor. Peki, ev sahibi olmak isteyenlere devlet desteği nasıl sağlanır?

sivas arsa desteği Haberi

sivas arsa desteği

Köyüne dönmek isteyenlerin arsa ile ilgili yaşadığı sorunları ortadan kaldırarak destek olacaklarını müjdeleyen Sivas Valisi Davut Gül Kangal Öğretmenevi'nde mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Gül, "Böyle bir iddiamız yok ama geçmiş yıllarla kıyasladığınız zaman hem taleplerinizin değiştiğini hem de her sene bir öncekinden daha fazla hizmet yaptığımızı görüyorsunuz. Geçen sene önemli bir miktarda köylere parke taşı tahsis ettik. Bu sene de hem İl Özel İdaresi hem de KÖYDES programından ortalama 150 bin metrekareye yakın parke taşı verilecek." şeklinde konuştu.

"Köyler Yaşamalıdır" projesi

Vali Gül, Sivas İl Özel İdaresinin "Köyler Yaşamalıdır" adı altında bir proje başlattığını ifade ederek sözlerine şu şekilde devam etti; "Şehirde yaşayan ve köyüne geri dönmek isteyen vatandaşlarımız arsa ile ilgili...