21 / 07 / 2024

sivas aselsan tesisi

sivas aselsan tesisi

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz: "Bu milletin birliğini, dirliğini bozamayacaklardır. Milletimiz inşallah bu zor günlerden de yüz akıyla çıkmayı başaracaktır" dedi.

Sivas'ta 50 dönümlük güneş paneli tesisi kuruldu!

Sivas Merkez Kayadibi köyünde 50 dönüm arazi üzerine inşa edilen güneş paneli tesisinde 15 bin nüfuslu bir ilçenin elektrik enerjisi karşılanabiliyor...

Sivas’ta Hilton Garden Inn açıldı!

Hilton’un orta ölçekli pazarda hizmet veren ödüllü markası Hilton Garden Inn, Türkiye’deki en yeni oteli Hilton Garden Inn Sivas’ı açtı. 148 odalı otel, dünya çapında faaliyet gösteren 700’den fazla Hilton Garden Inn tesisi arasına katıldı.

Sivas ASELSAN hassas optik üretim tesisi açıldı!

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz: "Bu milletin birliğini, dirliğini bozamayacaklardır. Milletimiz inşallah bu zor günlerden de yüz akıyla çıkmayı başaracaktır" dedi.

Sivas Kızılırmak'a konaklama tesisi yapılacak!

Kızılırmak'ın Sivas'tan geçen bölümünün 8,5 kilometrelik kısmında proje kapsamında, ırmağın her iki yakasına plaj, konaklama tesisleri, restoranlar ve kafeler yapılması, sosyal , sportif ve kültürel alanlar oluşturulması planlanıyor.

Sivas Kangal Projesi halkın katılımı toplantısı 30 Nisan'da!

Sivas Kangal Projesi / Eymir Ve Armağan Barajı Sulaması, Malzeme Ocakları, Kırma-Eleme-Yıkama Tesisi Ve Beton Santrali projesi ÇED toplantısı 30 Nisan'da tapılacak.

Sivas Çayboyu Su Arıtma Tesisi açıldı!

Sivas'ta bulunun tüm evlerden tatlı su akmaya başladı. Yeni Nesil Teknoloji ile İçme Suyu Arıtma ve Terfi İstasyonu'nun hizmete açılışı ise bugün görkemli bir törenle Çayboyu Mahallesi Su Arıtma Tesisi'nde gerçekleştirildi.

Bahadun Sulama Tesisi'nin yapım işi 15 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

Sivas İl Özel İdaresi; Sivas İmranlı Bahadun Sulama Tesisi İnşaatı yapım işini 15 Eylül 2014 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor. Tesis 45 günde tamamlanacak.

Hafik Akkaya Sulama Tesisi IV. Kısım inşaat ihalesi 12 Eylül'de!

Sivas İl Özel İdaresi, Sivas Hafik Akkaya Sulama Tesisi IV. Kısım tamamlama inşaat işi 12 Eylül 2014 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkıyor. Proje; 45 günde tamamlanacak

Sivas Şarkışla Bağlararası Büyüküreğil Sulama Tesisi ihalesi 12 Eylül'de!

Sivas İl Özel İdaresi, Sivas Şarkışla Bağlararası Büyüküreğil Sulama Tesisi tamamlama inşaat işi 12 Eylül 2014 tarihinde saat 11.00'de ihaleye çıkıyor. Proje 45 günde tamamlanacak.

ASELSAN Hassas Optik Üretim Tesisi'nin temeli atıldı!

Tesisin temeli, Milli Savunma Bakanı Yılmaz'ın da katıldığı törenle atıldı. "ASELSAN'ın sahip olduğu yüksek teknolojinin özel sektör ortaklıkları yoluyla sanayileştirilmesine yönelik geliştirdiği modelleri, Türkiye'de ilk defa Sivas'ta uyguluyoruz"

Sivas'ta et entegre tesisi inşaatı devam ediyor!

Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürü Göksel Yerlikaya ile birlikte zemin çalışmalarında son aşamaya gelinen Et Entegre Tesisi inşaatını gezen Genel Sekreter Salih Ayhan, firma yetkilileri ile de görüşüp, çalışmalarda gelinen son noktayı değerlendirdi...

Sivas'ta asfalt üretim tesisi açıldı!

Sivas'ta saatte 240 ton asfalt üretecek olan asfalt plentinin açılışı gerçekleştirildi. Programda konuşan Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, "Bu asfalt plenti 240 ton saat kapasitesindedir. Yani saatte 240 ton asfalt üretiyor" dedi...

Sivas'ta krom ocağı projesi için toplantı düzenlenecek!

Aksu Madencilik San. ve Tic. Elekt. Ürt. Tic. A.Ş. tarafından Sivas İlinde krom ocağı ve krom konsantre tesisi kapasite artırımı ve atık depo alanları projesi yapılması planlanmaktadır...

sivas aselsan tesisi Haberi

sivas aselsan tesisi

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "Bu milletin birliğini, dirliğini bozamayacaklardır. Milletimiz inşallah bu zor günlerden de yüz akıyla çıkmayı başaracaktır." dedi.


Sivas Ahmet Turan Gazi Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi'ndeki ASELSAN Hassas Optik Üretim Tesisi'nin açılışını yapan Bakan Yılmaz, katma değeri çok yüksek ve bilgiye dayalı ürün üretilecek bir tesisin açılışının gerçekleştirildiğini belirterek, bu fabrikanın ileride optik alanda kümelenmeyi Sivas'ta saylayacağını söyledi.


Türkiye'nin zor bir dönemden geçmesine rağmen normal yaşantının ihmal edilmediğini vurgulayan Yılmaz, Sivas'ta ASELSAN'ın açılışının gerçekleştirildiğini ifade etti.


Bu zor günlerin birlik ve beraberlikle aşılacağını dile getiren Yılmaz, şöyle konuştu:

"Türkiye bilir ki 40 yıldır bu terör mücadelesi var, bu terörle uğraşıyoruz. Bu mücadelede de yine en önemli sorunumuz yine terör. İnşallah terörü de bir nihayete erdireceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde zaten...