07 / 05 / 2024

Sivas Belediyesi kiracılar kira desteği

Sivas Belediyesi kiracılar kira desteği

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadele çalışmaları kapsamında desteklerine devam eden Sivas Belediyesi, 17 Mayıs tarihine kadar uygulanacak olan "tam kapanma" sebebiyle kiracılarından mayıs ayı kiralarını almayacak.

Sivas Belediyesi kiracılarından kira almayacak!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadele çalışmaları kapsamında desteklerine devam eden Sivas Belediyesi, 17 Mayıs tarihine kadar uygulanacak olan "tam kapanma" sebebiyle kiracılarından mayıs ayı kiralarını almayacak.

Safranbolu Belediyesi'nden kiracılarına müjde! 

Safranbolu Belediyesi, Olağanüstü Meclis Toplantısı'nda belediyeye ait kiracıları sevindirecek kararlar aldı. 

Sivas Belediyesi'nden kiracılarına müjde!

Sivas Belediyesi, koronavirüsle mücadele kapsamında 2021 yılında kira ücretlerinde zam yapılmayacağını açıkladı. 

Yozgat Belediyesi'nden kiracılarına müjde!

Yozgat Belediyesi, Şubat ayı Olağan meclis toplantısında kiracılarını rahatlatacak kararlar aldı. 

Marmaris Belediyesi'nden kiracılarına müjde!

Marmaris Belediyesi, kiracısı olan esnafa koronavirüs salgını süresi boyunca kira ödemelerinde indirim yapacak. 

Talas Belediyesi kiracıların 10 aylık kira borcunu sildi!

Kayseri Talas Belediyesi, pandemi döneminde faaliyetleri duran ve işleri durma noktasına gelen belediye kiracılarının 10 aylık borcunu sildi. 

Aydın Büyükşehir kepenk indiren kiracılarından kira almayacak!

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kovid-19 salgını sürecinde kepenk indiren kiracılarından kira almayacağını açıkladı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Yalnız olmadıklarını hissettirmek istiyoruz” dedi.

Sivas Belediyesi 2021'de kira ücretlerine zam yapmayacak!

Sivas Belediyesi, kentte yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında iş yeri kapanan esnafa ve Sivas Belediyesi'ne ait kiracılara yönelik destek paketlerini açıkladı.

Esenyurt Belediyesi kiracılarından 3 aylık kira ve ecrimisil ücretini almayacak!

Esenyurt Belediye Meclisi Eylül ayı oturumlarında koronavirüs salgını boyunca kapalı kalan belediyeye ait iş yerlerinin kiracılarından, biriken ecrimisil ve kira ücretlerinin alınmaması kararı verildi.

Sakarya Büyükşehir kiracılarından kira almayacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını sürecinde zarara uğrayan kiracılarından kira almayacak. Esnafa yönelik destek paketi kapsamında alınan kararla, Belediye kiracısı olan işletmelerin bu dönemdeki kira bedellerini almayacak...

Edirne Belediyesi kiracılarından kira almayacak!

Çalışmalarına devam eden Edirne Belediyesi kiracılarından kira veya ecrimisil bedellerinin alınmamasına karar verdi.

Sivas Belediyesi kiracılarından kira almıyor!

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin yaptığı açıklamada, "Belediye mülklerinde ticaret yapan esnafımızdan bu süre zarfında kira alınmamasına yönelik çalışmaların yanı sıra sefer sayıları ve yolcu sayılarında kısıtlamaya gidilen halk otobüslerine yönelik mazot desteğinde bulunduk." dedi.

Kiracılar dikkat! Kira sözleşmeleri ne zaman yenilenmeli?

Ev ya da iş yeri sahipleri ve kiracıların bir birlerine karşı sorumlulukları bulunuyor. Kira sözleşmelerinin süresi dolmadan 15 gün önce sözleşmelerin yenilenmesi gerekiyor. İşte kira sözleşmeleriyle ilgili tüm merak edilenler...

Sivas Belediyesi kiracılar kira desteği Haberi

Sivas Belediyesi kiracılar kira desteği

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadele çalışmaları dahilinde desteklerini sürdüren Sivas Belediyesi'nden kira müjdesi geldi.

Sivas Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, 2020 yılı içerisinde belediyeye ait iş yerlerindeki kiracılarından 3 aylık süre boyunca kira almayan ve 6 aylık  kiralarını da erteleyen Sivas Belediyesi, alınan tam kapanma kararı sonrasında verdiği kararla mayıs ayı kiralarını da almayacak.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Sivas Belediyesi tarafından yapılan açıklamada görüşleri yer alan Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, toplumun her kesimine sosyal belediyecilik gereği el uzatmaya ve destek olmaya çalıştıklarını söyledi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının başlamasından bugüne kadar belediye olarak esnafın ve vatandaşların ihtiyaçlarını gidermek amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, şöyle konuştu: "Koronavirüs tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı genelgesiyle...