09 / 05 / 2024

Sivas dap tanıtım bilgilendirme toplantısı

Sivas dap tanıtım bilgilendirme toplantısı

DAP İdaresi Başkanı Adnan Demir, Sivas’ta düzenlenen “DAP Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı”na katılarak, DAP İdaresi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Tanıtım fonu ile yabancıya 100 bin gayrimenkul satılabilir!

Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “İspanya her 9 konuttan birini yabancıya satıyor. Biz ise 100 konuttan ikisini bile satamıyoruz. Tanıtım fonu kurarsak yabancıya 100 bin konut satışı hayal değil.” diye açıklama yaptı. 

Tarihi Kent Bölgelerinin Canlandırılması ve Tanıtımı Projesi toplantısı yapıldı!

DAP İdaresi’nin 2016 yılı “Tarihi Kent Bölgelerinin Canlandırılması ve Tanıtımı Projesi” tanıtım toplantıları Malatya ve Bitlis’te gerçekleşti. Proje için gerekli çalışmalar başlatıldı.

Gayrimenkulde 300 milyon dolarlık tanıtım 15 milyar dolar getirir!

DAP Yapı Başkanı Ziya Yılmaz, gayrimenkulde azalan yabancı talebinin tanıtımla aşılabileceğini söyledi. Yılmaz, Emlak Konut ve inşaat firmalarının oluşturacağı 300 milyon dolarlık tanıtım fonunun yılda 15 milyar dolar gelir getirebileceğini belirtti.

Tanıtım Fonu'na inşaat sektöründen büyük destek!

Dap Yapı patronu Ziya Yılmaz'ın yaptığı "Tanıtım Fonu" önerisine sektörden büyük destek geldi. İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, bunu Fikirtepe’de başarılı bir şekilde uyguladıklarını söyledi.

Sivas'ta DAP Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı yapıldı!

DAP İdaresi Başkanı Adnan Demir, Sivas’ta düzenlenen “DAP Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı”na katılarak, DAP İdaresi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Adam Kule projesinin tanıtımı yapıldı!

DAP Yapı’nın Kartal Dragos’ta geliştirdiği yeni projesi Adam Kule’nin tanıtımı yapıldı. DAP Yapı, İstanbul Dragos’ta mimari formunu ve konseptini “insan”dan alan “Adam Kule” projesini hayata geçiriyor.

DOKAP Cidde'de tanıtım günleri gerçekleştirdi!

GİRESUN - Artvin, Giresun, Gümüşhane, Ordu. Rize ve Trabzon'un kalkınmasından sorumlu Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı, Başbakanlık Kalkınma Fonu destekli yaptığı bir proje doğrultusunda Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde turizm amaçlı tanıtım günleri gerçek

Yeşil Ev Projesi tanıtım çalışmaları devam ediyor!

Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Üniversitesi ( GAÜN ) işbirliğiyle hazırlanan " Yeşil Ev Projesi " tanıtım çalışmaları devam ediyor.

The Address Residence'ın tanıtım gecesinde Tarkan sahne aldı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Emaar, İstanbul’daki Emaar Square projesinin ikonik binası The Address Residence İstanbul’un tanıtımını, Four Seasons Hotel’de gerçekleştirdi.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli tanıtım filmi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Meksika dönüşü müjdesini verdiği 3. Tüp geçit projesinin detayları belli oldu, Üçüncü tüp geçit, Marmaray ve Avrasya tünellerinden farklı olacak. İşte 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli tanıtım filmi...

ABN Tanıtım Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ABN Tanıtım Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi 24 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar 'da, Tamer İçduygu Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Moskova'da Bodrum tanıtım ofisi açılacak!

Bodrum Tanıtma Vakfı 'nın (BOTAV) desteğiyle "Bodrum'u Rusya'ya ve Rusça Konuşan Ülkelere Tanıtma" çalıştayı düzenlendi. Çalıştayda, Moskova'da açılacak olan "Bodrum Tanıtım Ofisi"yle ilgili imzalar atıldı.

Rusya'da Bodrum tanıtım ofisi açılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesini Rusya'ya ve Rusça konuşan ülkelere tanıtmak amacıyla Moskova'da açılacak "Bodrum Tanıtım Ofisi" ile ilgili imzalar atıldı. Ofis Moskova Turizm Fuarı sırasında açılacak.

Sivas dap tanıtım bilgilendirme toplantısı Haberi

Sivas dap tanıtım bilgilendirme toplantısı

DAP İdaresi Başkanı Adnan Demir, Sivas’ta düzenlenen “DAP Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı”na katılarak, DAP İdaresi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. 


Geçtiğimiz aylarda, DAP İdaresi kapsamına alınan Sivas’a, Başkan Yardımcısı Mehmet Özdoğan, Tarım ve Kırsal Kalkınma Koordinatörü Gül Yıldız ve İzleme ve Değerlendirme Koordinatörü Ömer Faruk Karyağdı ile birlikte, ilk ziyaretini gerçekleştiren DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Adnan Demir, burada bir dizi temaslarda bulundu. Vali, Belediye Başkanı ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle görüşen Başkan Demir, Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda düzenlenen “DAP Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı”na katıldı.


Başkan Demir, İlk olarak, Belediyeyi ziyaret ederek Başkan Sami Aydın’la görüştü. Daha sonra, Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ve Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım’ı da ziyaret eden...