27 / 09 / 2024

sivas Er MalI AVM

sivas Er MalI AVM

Er MalI AVM 35 bin metrekare arsa üzerine inşa edilecek, toplam kapalı alan 75 bin metrekare olacak. Gökçe Bostan Mahallesi ile OSB'ye açılan büyük yola 150 metre , yeni yapılacak olan kuzey çevre yoluna 600 metre mesafede yer alacak...

Avrupa’dan mali kriz uyarısı. Çanlar kimin için çalıyor?

Korona virüs salgınıyla birlikte dünya büyük bir ekonomik buhrandan geçerken Avrupa Birliği’nden gelen açıklamada hisse fiyatlarındaki gerileme ve kripto para piyasasındaki büyük değer kaybının yeni bir mali krize gebe olduğu uyarısı geldi. 

TOKİ Sivas 746 konut ihalesi bugün!

Sivas İli Merkez İlçesi Yenimahalle 3.etap 746 Konut 1'er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Sivas'a 746 yeni konut müjdesi!

Sivas İli Merkez İlçesi Yenimahalle 3.etap 746 Konut 1'er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 2 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Sivas 746 konut ihalesi 2 Kasım'da!

Sivas İli Merkez İlçesi Yenimahalle 3.etap 746 Konut 1'er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 2 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Sivas Kale projesi 100 milyon TL'ye mal olacak!

Sivas Belediyesi tarafından hayata geçirilen 100 milyon lira maliyetli Kale Projesi, kente değer katacak.

Emlakçılar ve Mali Müşavirler Derneği'nden Enver Dinçer'e ziyaret!

Emlakçılar ve Mali Müşavirler Derneği Başkanı Uğur Akbulut, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret etti.

Donald Trump Fed faizlerini nasıl etkileyecek?

Aralıkta yeni bir faiz artışını tartışacağımıza hiç şüphe yok. Eğer mali genişleme girişimi hayata geçirilirse, faiz artışında daha hızlı bir yol izleyebiliriz.

İşte Sivas'a değer katan projeler!

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Ceyhan öncülüğünde, Ak Parti Kadın Kolları Sivas’a değer katan projeleri yerinde görme imkânı buldu.

Kiler'in gayrimenkulleri gerçeğe uygun değer ile izlenecek!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2016 yılı 2. çeyrek mali tablolarından başlamak üzere, yatırım amaçlı gayrimenkullerin maliyet değeri yerine gerçeğe uygun değer yöntemi ile muhasebeleştirilmesine karar verdi.

2015 Aralık'ta Sivas'ta 1013 konut satıldı!

TÜİK Kayseri Bölge Müdürlüğü tarafından Konut Satış İstatistikleri çerçevesinde verilen bilgiye göre 2015 yılı Aralık ayında Sivas ilinde bin 13 konut satış sonucu el değiştirdi.

TOKİ Sivas Merkez orduevi inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Sivas Merkez 1 adet orduevi, 1 adet er gazinosu, 1 adet komutan konutu, 1 adet nizamiye, 1 adet teshin merkezi, 3 araçlık ve 5 araçlık otopark ile spor alanları inşaatı ihalesi bugün yapılacak.

Sivas Devlet Su İşleri yapım ihalesini Atlı İnşaat aldı!

19.Bölge Sivas Diğer Özet Bütçeli Kuruluşlar Devlet Su işleri Genel Müdürlüğü 2014/15220 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

TOKİ Sivas Merkez'de orduevi yaptıracak!

TOKİ Sivas Merkez'de 1 adet orduevi, 1 adet er gazinosu, 1 adet komutan konutu, 1 adet nizamiye, 1 adet teshin merkezi, 3 araçlık ve 5 araçlık otopark ile spor alanları yaptıracak.

sivas Er MalI AVM Haberi

sivas Er MalI AVM


Mehmet Er'in sosyal medyada paylaştığı AVM projesi yoğun ilgi görüyor.  Er MalI olarak isimlendirdikleri AVM projesi yakın bir zamanda imar izni için Sivas Belediyesine başvurulacak. Sivas'ın en büyük eksiği olan AVM'nin Çayboyu Caddesinde Er Petrol yanında inşa edilecek. 


AVM 35 bin metrekare arsa üzerine inşa edilecek, toplam kapalı alan 75 bin metrekare olacak. Gökçe Bostan Mahallesi ile OSB'ye açılan büyük yola 150 metre , yeni yapılacak olan kuzey çevre yoluna 600 metre, Hükümet Meydanına bin 800 metre uzaklıkta, Sultan Murat Kolejlerine gelmeden, Alibaba Mahallesi, Çayboyu Caddesinde Er Petrolün yanında yapılacak. 


Sivas Anadolu...