28 / 04 / 2024

Avrupa’dan mali kriz uyarısı. Çanlar kimin için çalıyor?

Avrupa’dan mali kriz uyarısı. Çanlar kimin için çalıyor?

Korona virüs salgınıyla birlikte dünya büyük bir ekonomik buhrandan geçerken Avrupa Birliği’nden gelen açıklamada hisse fiyatlarındaki gerileme ve kripto para piyasasındaki büyük değer kaybının yeni bir mali krize gebe olduğu uyarısı geldi. 



Dolar diğer para birimlerine karşı değer kazanırken Euro karşısında 2017 başından bu yana en yüksek seviyesini gördü.

Rusya-Ukrayna savaşının da küresel ekonomiye vurduğu darbeyle birlikte, savaşın kapı komşusu Avrupa’da alarm çanları çalmaya başladı.

Hisse fiyatlarındaki değer kaybı ve kripto para piyasasındaki büyük depremin ardından AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Temsilcisi Josep Borrell, yaşanan tablonun yeni bir mali krize gebe olduğunun altını çizdi.


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön