30 / 08 / 2024

Sivas-Erzincan Demiryolu proje değişikliği

Sivas-Erzincan Demiryolu proje değişikliği

T.C. Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü (TCDD) tarafından, Sivas Erzincan Demiryolu Projesi'nde hat revizyonu yapılması planlanıyor.

TOKİ'den Erzincan'a yeni proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan projesi 29 Aralık'ta ihaleye çıkacak. Projede konutların dışında ticaret merkezi de bulunuyor.

TOKİ Erzincan 2023 projesi için yeni tarih açıklandı! 412 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Merakla beklenen projede 412 adet konut yer alacak.

TOKİ Erzincan projesinde son dakika! 158 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Erzincan Çayırlı projesi yarın ihaleye çıkıyor. Atatürk Mahallesi'nde yükselecek olan projede 158 adet konut bulunuyor.

TOKİ Sivas Yıldızeli projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 226 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın, Sivas projesi yarın ihaleye çıkıyor. Yıldızeli'nde yükselecek projede 226 konut yer alacak.

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda sona gelindi! Yarın açılıyor!

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nın açılışında sona gelindi. İki il arasında demiryolu ile 12 saat olan seyahat süresini 2 saate düşürerek olan hat yarın açılıyor.

TOKİ Sivas Gürün 2023 projesinde son dakika! 206 yeni konut için tarih tek tek açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Gürün 2023 projesinde 206 yeni konut yer alacak. Söz konusu proje 28 Nisan 2023 tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ'den Erzincan'a 158 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan 2023 projenin ihalesi 22 Şubat tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Erzincan projesiyle tam 256 konutluk yeni proje geliyor! Resmen açıklandı!

TOKİ Erzincan projesiyle sadece bir ilçeye tam 256 konutluk yeni proje geliyor... Resmen açıklandı...

TOKİ Sivas projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 258 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Sivas projesi için tarih resmen belli oldu. Zara ilçesine tam 258 konutluk yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ Erzincan projesinde beklenen tarih geldi! Tam 285 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Erzincan projesinde beklenen tarih geldi... Erzincan'ın tek bir ilçesinde tam 285 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ'den Erzincan'a 256 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan'da 256 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 6 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Erzincan projesi için tarih belli oldu! 158 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan projesinin ihale tarihini açıkladı. 158 konutluk Erzincan projesi, 6 Aralık tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ'den Erzincan'a 95 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan'da 95 yeni konut inşa edecek...

Sivas-Erzincan Demiryolu proje değişikliği Haberi

Sivas-Erzincan Demiryolu proje değişikliği

T.C. Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü (TCDD) tarafından, Sivas ve Erzurum İli sınırları içinde yapılıp işletilmesi planlanan “Sivas Erzincan Demiryolu Projesi'nin 123+000 ile 172+500 kilometre arasında hat revizyonu yapılacak.

TCDD tarafından planlanan Ankara Erzincan hızlı tren projesi çalışmaları, 2 bölüme ayrılarak; Ankara-Sivas ve Sivas Erzincan olarak projelendirildi.

Ankara-Sivas Demiryolu Projesinin devamı olan ve yaklaşık 247 km uzunluğundaki Sivas-Erzincan Projesine ait güzergâh için, iki aşamalı olarak Bakanlık izni süreci tamamlandı. 

“Ankara-Sivas Demiryolu Projesi”, Ankara’dan başlamakta olup, mevcut Sivas Gar’da sona ermekte, devamı olan “Sivas Erzincan Demiryolu Projesi” de Gar’dan başlayarak Erzincan’da son bulacak.

Proje yaklaşık 49,50 kilometre uzunluğunda olup, hem yük hem de yolcu taşıma amacıyla gidiş-geliş olmak üzere 2 ayrı hat olarak ve elektrikle çalışacak trenlerin hizmet verebileceği şekilde planlanmıştır. 

Demiryolu hattı gidiş ve...