18 / 05 / 2024

Sivas-Erzincan Demiryolu projesi

Sivas-Erzincan Demiryolu projesi

T.C. Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü (TCDD) tarafından, Sivas Erzincan Demiryolu Projesi'nde hat revizyonu yapılması planlanıyor.

TOKİ Erzincan 2023 projesi için yeni tarih açıklandı! 412 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Merakla beklenen projede 412 adet konut yer alacak.

TOKİ bu ildeki yeni projesini 30 Ekim'de ihaleye çıkarıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan 2023 projesi 30 Ekim tarihinde ihaleye çıkacak. İşte TOKİ'nin Erzincan projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Erzincan projesi için beklenen tarih resmen geldi! Bakın o ilçeye kaç yeni konut geliyor!

TOKİ Erzincan projesi için beklenen tarih resmen geldi... Bakın o ilçeye kaç yeni konut geliyor... İşte TOKİ Erzincan 2023 projesi ile ilgili detaylar...

5 soruda TOKİ Erzincan Sosyal Konut Projesi 2022! Erzincan ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak

TOKİ Erzincan konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Erzincan ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

5 soruda TOKİ Sivas Sosyal Konut Projesi 2022! Sivas ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Sivas konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Sivas ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Demiryolu hattı için acele kamulaştırma kararı! 

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Bursa ve Bilecik için acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Deniz Yavuzyılmaz'dan Bandırma-Bursa-Osmaneli-Yenişehir Demiryolu ihalesi iddiası!

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Bandırma-Bursa-Osmaneli-Yenişehir Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi ihalesine yönelik çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

AIIB'den Ispartakule-Çerkezköy demiryolu projesine 300 milyon Euro’luk kredi!

Asya Altyapı ve Yatırım Bankası (AIIB), Ispartakule-Çerkezköy demiryolu projesi için Türkiye'ye 300 milyon Euro kredi sağlayacak. Proje için, Kasım'da da Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan (EBRD) 150 milyon Euro kredi alınmıştı.

Kanal İstanbul'a demiryolu projesi müjdesi!

Kanal İstanbul projesine yönelik açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul için demiryolu projesi inşa edileceğini dile getirdi. 

TOKİ Erzincan Tercan başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan Tercan projesi için başvuru dönemi başladı.

Çerkezköy-Kapıkule Demiryolu Projesi'nin yüzde 47'si tamamlandı! 

Halkalı-Kapıkule Demiryolu Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İki mesafe arasını 3.5 saate düşerecek projenin yüzde 47's, tamamlandı. 

Halkalı Çerkezköy Demiryolu Hattı için kamulaştırma kararı!

Halkalı-Çerkezköy Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi kapsamında Küçükçekmece, Avcılar, Başakşehir, Arnavutköy, Büyükçekmece, Çatalca, Silivri ve Çerkezköy'de yer alan bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak..

Erzincan-Sivas Demiryolu projesiyle ilgili önerge verildi!

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Erzincan-Sivas Demiryolu projesiyle ilgili soru önergesi verdi. 

Sivas-Erzincan Demiryolu projesi Haberi

Sivas-Erzincan Demiryolu projesi

T.C. Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü (TCDD) tarafından, Sivas ve Erzurum İli sınırları içinde yapılıp işletilmesi planlanan “Sivas Erzincan Demiryolu Projesi'nin 123+000 ile 172+500 kilometre arasında hat revizyonu yapılacak.

TCDD tarafından planlanan Ankara Erzincan hızlı tren projesi çalışmaları, 2 bölüme ayrılarak; Ankara-Sivas ve Sivas Erzincan olarak projelendirildi.

Ankara-Sivas Demiryolu Projesinin devamı olan ve yaklaşık 247 km uzunluğundaki Sivas-Erzincan Projesine ait güzergâh için, iki aşamalı olarak Bakanlık izni süreci tamamlandı. 

“Ankara-Sivas Demiryolu Projesi”, Ankara’dan başlamakta olup, mevcut Sivas Gar’da sona ermekte, devamı olan “Sivas Erzincan Demiryolu Projesi” de Gar’dan başlayarak Erzincan’da son bulacak.

Proje yaklaşık 49,50 kilometre uzunluğunda olup, hem yük hem de yolcu taşıma amacıyla gidiş-geliş olmak üzere 2 ayrı hat olarak ve elektrikle çalışacak trenlerin hizmet verebileceği şekilde planlanmıştır. 

Demiryolu hattı gidiş ve...