08 / 05 / 2024

sivas halkı avm için ne diyor

sivas halkı avm için ne diyor

15 ülkede 2,5 milyar dolardan fazla gayrimenkul yatırımı bulunan Prime Development, Sivas Yatırım Ortaklığı AŞ iş birliğiyle yeni alışveriş merkezi(AVM) projesinin temelini Sivas’ta attı.

Söğütlüçeşme'deki AVM Gar projesine tepki!

Kadıköy Söğütlüçeşme’de AVM yapılmak istenmesine tepki gösteren Kadıköy halkı, “Yaşam alanlarımızın bir avuç sermayedara peşkeş çekilmesine izin vermeyeceğiz” şeklinde konuştu. 

Sivas Belediyesi kiracılarından kira almıyor!

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin yaptığı açıklamada, "Belediye mülklerinde ticaret yapan esnafımızdan bu süre zarfında kira alınmamasına yönelik çalışmaların yanı sıra sefer sayıları ve yolcu sayılarında kısıtlamaya gidilen halk otobüslerine yönelik mazot desteğinde bulunduk." dedi.

AVM'lerin açılması için erken!

AVM'lerin açılış tarihine ilişkin tartışmalar gündemde. Halk Sağlığı Uzmanları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Sarp Üner, "AVM'leri mayıs ayında açmak ve salgın mücadelesini gevşetmek için henüz erken" dedi...

Sivas'taki AVM'li camii inşaatı hakkında suç duyurusu yapıldı! 

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Sivas Tarihi Kent Merkezi’nin dokusunda tahribata yol açacağı ve kent hafızasını onarılamaz şekilde değiştireceğini ileri sürerek Sivas Merkez Cami Alışveriş Merkezi inşaatı için suç duyurusu yaptı...

Alanya'da DEMAŞ arazisine AVM yapılmasına vatandaştan da veto!

Alanya Belediyesi’nin DEMAŞ arazisine AVM ile otel yapımını öngördüğü iddia edilen projesine vatandaşlarda karşı çıktı. Yapılan bir ankette, "DEMAŞ kültürel faaliyetlerin gerçekleştirilebileceği park ve yeşil alan olarak kullanılmalı" seçeneği açık ara farkla Alanya halkının tercihi oldu...

Sivas'ta 40 yıldır beklenen köprü açıldı!

Sivas’ta Karşıyaka Mahallesi halkının 40 yıldır hayali olan köprü düzenlenen törenle halkın kullanımına açıldı...

İzmir İstinye Park AVM'de ÇED süreci uzayacak!

Kamuoyunda sayısız tartışmaya yol açan ve yargıya taşınan AVM proje için yeniden başlayan ÇED sürecinde bu sefer son kararı İzmir halkı verecek.

Antalya Kozzy AVM için halkın görüşü alınacak!

Kuzguncuk Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılması planlanan "Antalya Kozzy Avm"nin Çevresel Etki Değerlendirme süreciyle ilgili olarak 24 Kasım tarihinde Halkın Katılımı toplantısı yapılacak.

İzmir Atatürk OSB Destek Alanı AVM'nin halk toplantısı 1 Eylül'de!

Odak İnşaat Mühendislik tarafından, İzmir Çiğli'ye Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Hizmet ve Destek Alanı Alışveriş Merkezi projesi için 1 Eylül günü saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Sivas Şarkışla'ya Aşık Veysel Müzesi yapılacak!

Sivas'ın Şarkışla ilçesinin Sivrialan köyündeki Aşık Veysel Müzesi'nin daha küçük bir benzeri, dünyaca ünlü halk ozanını daha çok kişiye tanıtmak amacıyla ilçe merkezine de yapılacak.

TOKİ Sivas Yenimahalle emekli satılık daire!

TOKİ Sivas Yenimahalle emekli satılık daire büyüklükleri 75 metrekare olarak tasarlandı. Emekliye özel 184 konutun satışa çıktığı projede başvurular T.Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülüyor.

Sivas Yenimahalle TOKİ Evleri başvuruları yarın son!

Sivas Yenimahalle TOKİ Evleri başvuruları yarın son. Dairelerin 2+1 olarak dizayn edildiği projede başvurular T.Halk Bankası A.Ş.'nin şubeleri aracılığıyla kabul ediliyor.

Van AVM açılış için gün sayıyor!

Van AVM, doğuda sosyal hayatın yanı sıra iş yaşamına da canlılık kazandıracak. Van AVM’nin açılışı, sadece Vanlılar ve bölge halkı tarafından değil, alışveriş için Türkiye’yi tercih eden İranlılar tarafından da heyecanla bekleniyor.

sivas halkı avm için ne diyor Haberi

sivas halkı avm için ne diyor

200 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilecek Primemall SivasPark AVM, Sivas şehrinin ilk AVM’si olacak. 35 bin metrekare kiralanabilir alana sahip Primemall SivasPark, 2016 yılının üçüncü çeyreğinde 120 mağaza ile hizmet verecek.

2007 yılından bu yana Türkiye’de alışveriş merkezlerine yönetim, kiralama ve danışmanlık hizmeti veren Prime Development, sahip olduğu tecrübe ve birikimini farklı projelerde devam ettiriyor. Prime Development ve Sivas Yatırım Ortaklığı AŞ, Anadolu’nun en köklü kentlerinden Sivas’ın ilk alışveriş merkezi Primemall SivasPark için düğmeye bastı. Toplam perakende hacmi 711 milyon avro civarında olan Sivas’ta, Primemall SivasPark alışveriş merkezi kapsadığı hizmet alanıyla 650 bin kişiye ulaşacak.

Toplamda 35 bin metrekare kiralanabilir alana sahip proje içerisinde; süpermarket, yerli ve yabancı markaların bulunduğu mağazalar, sinema ve restoranlar, eğlence alanları yer alacak. 2016 yılının üçüncü...