17 / 07 / 2024

sivas huzur evleri

sivas huzur evleri

Sivas İl Özel İdaresi, yaşlı ve engellilere yönelik bakım ve rehabilitasyon hizmetlerinin verileceği yeni bir huzurevinin ihalesini gerçekleştirdi.

Oksijen Evleri projesi geliyor!

Doğanlar Holding iştiraklerinden olan Doğyap İnşaat yeni bir proje hayata geçiriyor. Doğyap İnşaat'ın yeni projesi Oksijen Evleri; temiz hava, huzur ve ferahlığa ek olarak konforlu bir hayat sunuyor.

'Hobbit evleri'ne koronavirüs talebi!

Sivas'ta belediyenin "Yüzüklerin Efendisi" filmindeki "Hobbit evleri"nden esinlenerek şehir yakınındaki mesire alanında yaptığı yamaç evleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını döneminde izole tatil yapmak isteyen vatandaşların igli odağı oldu. 

Sivas'ın Hobbit Evleri'ne Rusya ve Ukrayna'dan yoğun talep! 

Dünyaca ünlü Yüzüklerin Efendisi filmindeki Hobbit evleri Sivas'ta inşa edildi. Filmdekini aratmayan evlere Rusya ve Ukraynalı alıcılardan yoğun talep var. 

Sivas'taki hobbit evlerine Rusya ve Ukrayna'dan yoğun ilgi!

Sivas'taki Paşabahçe Mesire Alanı'nda inşa edilen hobbit evleri yerli yabancı turistlerin yoğun ilgisiyle karşı karşıya. Özellikle Hobbit evlere Rusya ve Ukrayna'dan yoğun talep var. 

Sivas’taki 17 Hobbit evi hizmete giriyor!

Sivas Belediyesi tarafından “Yüzüklerin Efendisi” filmindeki “Hobbit evleri”nden esinlenerek Paşabahçe Piknik ve Mesire Alanı’na inşa edilen yeni yamaç evleri bu ay sonunda hizmete açılıyor.

Sivas'ın Hobbit evleri dünyanın ilgisini çekti!

Sivas Belediyesi tarafından "Yüzüklerin Efendisi" filmindeki "Hobbit evleri"nden esinlenerek inşa ettiği yamaç evleri yabancı turistlerin ilgisini çekti.

Fabay Adabükü Evleri: Huzur ve mutluluğun adresi!

Özel plaj anlayışıyla tasarlanan sahil bandı, sosyal tesislerinin genişliği ve zengin imkanlarıyla dikkat çeken Fabay Adabükü Evleri, sakinlerine doğayla iç içe bir yaşam vadediyor.

Sivas'ta Hobbit evleri inşa edildi!

Sivas Belediyesi'nin kent merkezine 7 kilometre uzaklıkta  ’Hobbit’ evlerine benzeyen yeni yamaç evlerinde sona gelindi. 

Abel Çengelköy Evleri geliyor! Yeni Proje!

Abel İnşaat imzası taşıyan Abel Çengelköy Evleri 108 adet daireden meydana geliyor. Proje "Kusursuz Huzur" sloganıyla basına tanıtılıyor.

We Haliç Evleri ev fiyatları!

We Haliç Evleri ev fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. "Haliç'in huzur veren manzarası komşunuz olsun" sloganıyla basına tanıtılan proje 58 bin 500 metrekare alana sahip.

Sivas Paşabahçe'ye Yamaç Evleri inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sivas Belediyesi il dışından gelen misafirlerin konaklaması için Paşabahçe de Yamaç Evlerini inşa etmeye başladı.

Sivas'a 17 Hobbit Evi daha geliyor!

Sivas Belediyesince, Paşabahçe Mesire Alanı'nda yaptırılan "Hobbit Evleri" olarak da adlandırılan yamaç evlerinin sayısı, yoğun ilgi nedeniyle artırılacak.

Beykoz'da yaşlılar için dinlenme evleri yapıldı!

İstanbul Huzur ve Dinlenme Evleri Vakfı'nın faaliyetleri hakkında bilgi veren Zeki Sayın 3 bin TL bedelle hizmet sağladıklarını söyledi. İşte detaylar...

sivas huzur evleri Haberi

sivas huzur evleri

İl Özel İdaresi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nce yapılan ihaleye 8 firma katıldı. 96 kişi kapasiteli olarak inşa edilecek olan merkez Karşıyaka Mahallesi’nde yapılacak. 500 iş günü içerisinde tamamlanması planlanan Huzurevi, gelecek yıl hizmete açılacak ve çevre illere de hizmet verebilecek kapasitede olacak.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı zihinsel ve bedensel yetersiz çocuk, genç ve yetişkinlere hizmet verecek olan merkez de sosyal ve kültürel donatılarda yer alacak. Toplam 12 bin 678 metre kare inşaat alanına sahip olan merkez üç bloktan oluşacak. Her bloğun yer altından bağlantısı olacak ve tüm katlarında tek kişilik odalar ile oda içerisinde tuvalet, mutfak gibi ihtiyaç alanları yer alacak. Tüm blokların altında merkezi çamaşırhanenin bulunacağı binanın her katında ise çamaşırhane, ütü...