27 / 04 / 2024

Fabay Adabükü Evleri: Huzur ve mutluluğun adresi!

Fabay Adabükü Evleri: Huzur ve mutluluğun adresi!

Özel plaj anlayışıyla tasarlanan sahil bandı, sosyal tesislerinin genişliği ve zengin imkanlarıyla dikkat çeken Fabay Adabükü Evleri, sakinlerine doğayla iç içe bir yaşam vadediyor.




Yeşil ve mavinin her tonunu barındıran Adabükü nde yer alan Fabay Adabükü Evleri, huzurlu ve mutlu bir yaşamm kapılarını aralıyor. Özyer Şirketler Grubunun 51. projesi olan Fabay Adabükü Evleri, tamamı panoramik deniz manzaralı 143 konuttan oluşuyor. Proje, 22 bin metrekare büyüklüğündeki sosyal tesisiyle de dikkat çekiyor. Deniz kıyısında yer alan sosyal tesiste, yaz döneminde konforlu bir tatil için ihtiyaç duyulan her şey mevcut. Sosyal tesiste; yetişkinler ve çocuklar için su kaydırağı, 180 derece deniz manzarasına hakim sonsuzluk havuzu, havuz başında restoran ve plajda konumlu snack bar, seyir terasları, yürüyüş ve koşu yolları, plaj voleybolu, 2 bin metrekare büyüklüğünde kumsal plaj, iskele, yoga alanı, sahilin kıyısında konumlanmış jakuzili localar ve geniş bir misafir otoparkı bulunuyor.

Sitenin bir diğer özelliği ise kendine ait butik bir çarşıya sahip olması. Çarşıda, 14 mağaza ve 1 süpermarket bulunuyor. Çarşı içinde fıtness club, kapalı yüzme havuzu, restoran ve ca-fenin yanı sıra birçok farklı ihtiyaca cevap veren mağazalar da yer alıyor.

66 bin metrekare arazi üzerine kurulu olan sitede 24 saat güvenlik, peyzaj, bakım ve teknik hizmetleri, ev sahipleri için concierge hizmetleri ve yatırımcı ev sahipleri adına Fabay tarafından kiralama hizmetleri de sunuluyor. 1+1 teras ve bahçe katı, 2+1 teras ve bahçe katı, 3+1 bahçe dubleksi daireler ve 4+1 tripleks kendine ait kapalı garajı ve sonsuzluk havuzuna sahip tam müstakil villalar için Fabay İnşaat, kendi finansman gücünü kullanarak yüzde 25 peşinatla tapu devri yapıyor ve kalan tutar için yüzde 0 faizle 48 aya kadar esnek ödeme planları da sunuyor.

Fabay Adabükü Evleri, Milas Bodrum Havalimanına 12, Bodrum şehir merkezine ise 20 dakika uzaklıkta yer alıyor.

www.fabayadabuku.com

 


Geri Dön