28 / 04 / 2024

Fabay Adabükü Evleri ile hayaller gerçeğe dönüşüyor!

Fabay Adabükü Evleri ile hayaller gerçeğe dönüşüyor!

Sakinlerine doğayla iç içe bir yaşam sunan Fabay Adabükü Evleri'nin 60 evden oluşan ikinci etabı için çalışmalar başladı. Denize yakın konumuyla dikkat çeken Etap 2, ev sahiplerine kendi evlerinde tatil köyü konforunu yaşatıyor.



Özyer Şirketler Grubunun Ege bölgesindeki 51. projesi olarak hayata geçen Fabay Adabükü Evleri Etap 1’de yaşam bu yaz itibariyle başladı. 60 adet evden oluşan ETAP 2’nin inşaatı ise çok yakında başlıyor. Bodrum Havalimanına 12 dakika, Bodrum şehir merkezine ise 20 dakika mesafede bulunan projede yalnızca ev sahiplerinin kullanımına sunulan 22 bin metrekare büyüklüğünde ve denizin kıyısında konumlanmış Fabay Life Sosyal Tesis ile ev sahipleri kendi evlerinde tatil köyü konforunu yaşayabilecek. Fabay Life Sosyal Tesis içinde yetişkin ve çocuklar için su kaydırağı, 180 derece deniz manzarasını kucaklayan bir sonsuzluk havuzu, restoran, plajda snack bar, amfi-tiyatro, yürüyüş ve koşu yolları, plaj voleybolu, 2 bin metrekare kumsal plaj ve iskele gibi ayrıcalıklı olanaklar sunuluyor.

KONFOR ÖN PLANDA

Tatillerin maksimum konforda geçmesi için 24 saat güvenlik, genel peyzaj bakımı ve site teknik hizmetleri sağlanırken, ev sahipleri için “concierge” hizmetleri ve yatırımcı ev sahipleri için kiralama yönetim hizmeti veriliyor. Diğer yandan, Adabükü bölgesinin yeşil ormanlarla kaplı çevresi, yanı başındaki şirin balıkçı kasabası, flamingoların da dahil olduğu 200 farklı kuş türüne ev sahipliği yapan lagün, çevresinde bulunan organik pazar yerleri ve diğer pek çok doğal ve tarihi güzelliklerle, tabiat içinde bir yaşam arzulayanların hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.

FARKLI KONUT SEÇENEKLERİ

Farklı beklentilere cevap veren özel konut seçenekleri sunan Etap 2’de 1, 2 ve 3 odalı standart ve dubleks daire seçenekleri bulunuyor. Etap 2, 48 ay ve 0 faiz oranlarıyla Bodrum’da denizin kıyısında bir yaşam sürmek isteyenler için ideal bir alternatif sunuyor.

 www.fabayadabuku.com


Geri Dön