13 / 05 / 2024

özyer şirket grubu

özyer şirket grubu

Sakinlerine doğayla iç içe bir yaşam sunan Fabay Adabükü Evleri'nin 60 evden oluşan ikinci etabı için çalışmalar başladı. Denize yakın konumuyla dikkat çeken Etap 2, ev sahiplerine kendi evlerinde tatil köyü konforunu yaşatıyor.

İspanyol şirket Dalaman havalimanına 140 milyon Euro'ya ortak oldu!

Ferrovial isimli İspanyol şirket Dalaman havalimanı için YDA Grubu'na ortak oldu.

İzmir Girişim Grubu, gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak!

İzmir Girişim Grubu (İGG), kuruluş işlemlerinin bitirilmesinin ardından sahaya indi. İlk etapta gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak olan İGG, para kazanan ve yatırımda bulunan sportif odaklı bir şirket şeklinde büyümeyi planlıyor.

Kale Grubu, fabrika yatırımına başlıyor!

Avrupa’nın 5’inci, dünyanın ise 15’inci büyük seramik karo üreticisi konumunda bulunan Kale Grubu, yeni şirket satın alımı veya yeni fabrika yatırımları hayata geçirmeyi planlıyor.

Yataş Grubu 2021'de 246 yeni mağaza açacak!

2020 koronavirüs yılı oldu. Bu sebeple geçtiğimiz seneyi olumlu tamamlayan çok az sektör ve şirket bulunuyor. Yataş Grubu, 2020'yi olumlu kapatan şirketlerden oldu. Yataş Grup CEO'su Nuri Öztaşkın, 2021 hedeflerini anlattı...

Medicana Sağlık Grubu'ndan 2 hastaneye 205 milyon dolar yatırım!

Temelleri 1992 yılında atılan ve Türkiye'nin ilk 500 şirketi sıralamasında yer alan Medicana Sağlık Grubu, yeni yatırımlarla büyümesine devame diyor. Şirket bu kapsamda iki yeni hastaneye 205 milyon dolar yatırım yapıyor.

Ali Ağaoğlu yeni şirket kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni şirket kurdu. Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 70 milyon 964 bin 255 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Olgar Grubu spor mağazalarıyla yurt dışına açılacak!

Halen Türkiye'de 45 ve yurt dışında iki adet SPX mağazası bulunan Olgar Şirketler Grubu, önümüzdeki dönemde yurtdışında daha fazla büyümeyi planlıyor. Şirket, Romanya, Bosna Hersek, Sırbistan ve Makedonya'da mağaza açmak için pazar araştırması yapıyor...

Necati Yağcı yeni şirket kurdu!

ZAF Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Necati Yağcı ve İbrahim Seyfittinoğlu yeni şirket kurdu. Safir Bodrum İnşaat Beşiktaş'ta 20 milyon 900 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Konut sektörü için 2020 nasıl geçecek?

Sektörün önde gelen isimlerinden Hasanoğlu Şirket Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu, yabancılara yapılan satışların 2020 yılında 40 bini aşacağını kaydederek, "Bu rakam 100 binler seviyesine çıkarılmalı. Daha çok aşama alınmalı" dedi.

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan 255 milyon TL'lik yatırım! 

Banu Evleri Ispartakule projelerini zamanında teslim eden Hasanoğlu Şirketler Grubu yeni projelerine devam ediyor. Şirket, 255 milyon TL'lik yatırımla Ispartakule ve Bahçekent'te dört yeni proje hazırlanıyor. 

Karaderili Şirketler Grubu'ndan Bodrum'a 20 milyon dolarlık yatırım!

Karaderili Şirketler Grubu otel yatak sayısını arttırmak için 20 milyon dolarlık yeni yatırım yapacak. Şirket, 650 yataklı oteli 1100 yatağa çıkaracak. 

Nusret Gökçe'den yeni şirket!

Doğuş Grubu’nun patronu Ferit Şahenk’in de ortaklarından olduğu ünlü et restoranı Nusr-et’in bir diğer ortağı Nusret Gökçe bugün yeni bir şirket kurdu. 

Gül Şirketler Grubu 10 milyar liralık 12 proje yapacak!

Gül Şirketler Grubu yeni yatırımlar için düğmeye bastı. Şirket, 10 milyar lira değerinde 12 proje hayata geçirecek. Yatırımların yarısı Beylikdüzü'nde yer alacak. Şirketin bu yıl ciro hedefi ise 4 milyar lira.

özyer şirket grubu Haberi

özyer şirket grubu

Özyer Şirketler Grubunun Ege bölgesindeki 51. projesi olarak hayata geçen Fabay Adabükü Evleri Etap 1’de yaşam bu yaz itibariyle başladı. 60 adet evden oluşan ETAP 2’nin inşaatı ise çok yakında başlıyor. Bodrum Havalimanına 12 dakika, Bodrum şehir merkezine ise 20 dakika mesafede bulunan projede yalnızca ev sahiplerinin kullanımına sunulan 22 bin metrekare büyüklüğünde ve denizin kıyısında konumlanmış Fabay Life Sosyal Tesis ile ev sahipleri kendi evlerinde tatil köyü konforunu yaşayabilecek. Fabay Life Sosyal Tesis içinde yetişkin ve çocuklar için su kaydırağı, 180 derece deniz manzarasını kucaklayan bir sonsuzluk havuzu, restoran, plajda snack bar, amfi-tiyatro, yürüyüş ve koşu yolları, plaj voleybolu, 2 bin metrekare kumsal plaj ve iskele gibi ayrıcalıklı olanaklar sunuluyor.

KONFOR ÖN PLANDA

Tatillerin maksimum konforda geçmesi için 24 saat...