17 / 07 / 2024

sivas huzurevi temel atma töreni

sivas huzurevi temel atma töreni

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Hizmetlerimizin halka ulaşmasına gayret edeceğiz. Hakkın rızasının halkın duasından geçtiğini biliyoruz, halkın duasını almak için de daha çok çalışacağız" dedi.

Sivas'a ikinci üniversite ve hızlı tren müjdesi!

Başbakan Binali Yıldırım, Sivas Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine katıldı. Törende konuşan Yıldırım, Sivas'a ikinci üniversite ve hızlı tren müjdesi verdi.

Mersin Anamur Huzurevi'nin temeli 25 Mayıs'ta atılıyor!

Mersin Anamur'da hayata geçirilecek huzurevi projesinin temel atma töreni 25 Mayıs 2017 Perşembe günü gerçekleşecek.

Sivas Vefa Konutları'nın temeli atılıyor!

Sivas Belediyesi'nin dar gelirli vatandaşlar için hayata geçirdiği Sivas Vefa Konutları'nın temeli atılıyor. Temel atma törenine Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz da katılacak.

Sivas Oto Küçük Sanayi Sitesi dükkanları teslim edildi!

Sivas Oto Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından 4 Eylül Sanayi Sitesi’nde yapımı tamamlanan 52 dükkân için anahtar teslimi ve 100 dükkân için de temel atma töreni gerçekleştirildi.

Sivas'a yeni kültür merkezi geliyor!

Sivas’ta yapımına başlanan yeni kültür merkezi ile huzurevi inşaatının çalışmaları aralıksız sürüyor. Vali Davut Gül, beraberindeki heyet ile birlikte hafriyat çalışmalarına başlanan yeni kültür merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Bursa İznik Ülker Aktar Huzurevi'nin temeli atıldı!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, İznik ilçesine yapılacak 100 yataklı İznik Belediyesi Ülker Aktar Huzurevi'nin temel atma törenine katıldı.

Sivas Mevlana Tüneli ve Bağlantı Yolları'nın temeli atıldı!

Sivas'ta, Mevlana Tüneli ve Bağlantı Yolları Projesi'nin temel atma törenine katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, üç ayların başlangıcının hayırlı olmasını diledi.

Sivas'ta toplu temel atma ve açılış töreni yapıldı!

Yılmaz, toplu temel atma ve açılış töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin laik, demokratik ve sosyal bir hukuk devleti olduğunu, sosyal devletin gereğinin de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile hayata geçirildiğini belirtti.

Sivas'taki huzurevi inşaatı ne zaman bitecek?

Sivas’ta yaşlı ve engellilere yönelik bakım ve rehabilitasyon hizmetlerinin verileceği huzurevinin inşaat çalışmaları devam ediyor. 3 bloktan oluşan Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin çevre illere de hizmet vereceğini belirtti.

Yalova'ya 2 yeni huzurevi yapılacak!

Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi Uzun, Yalova Huzurevi’nin temel atma aşamasına geldiğini söyledi. Uzun, eski huzurevinin bulunduğu alanda Çınarcık’ta yer alan huzurevinin bir benzerini yapmayı planladıklarını söyledi.

Yalova’ya 2 huzurevi yapılacak!

Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi Uzun, Yalova Huzurevi’nin temel atma aşamasına geldiğini, eski huzurevinin bulunduğu alanda da yeni bir huzurevi yapılacağını söyledi.

Sivas Huzurevi ve Engelsiz Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Hizmetlerimizin halka ulaşmasına gayret edeceğiz. Hakkın rızasının halkın duasından geçtiğini biliyoruz, halkın duasını almak için de daha çok çalışacağız" dedi.

Votorantim, Sivas fabrika temelini Haziran'da atıyor!

Brezilyalı Votorantim, Sivas fabrikasına 420 milyonluk yatırım başlatıyor. Haziranda temel atıyor. Şirketin Türkiye CEO’su Şefik Tüzün, “Büyümeye devam edeceğiz. Bir yeni yatırım veya bir hazır tesis alabiliriz” dedi.

sivas huzurevi temel atma töreni Haberi

sivas huzurevi temel atma töreni

Karşıyaka Mahallesi Esenyurt Caddesi mevkisindeki Sivas Huzurevi ve Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin temel atma törenine katılan Yılmaz, tören öncesi yaptığı konuşmada, medeniyetin ölçüsünün insana verilen değerden geçtiğini, huzurevinin temelinin atılmasının da insana verilen değerin ölçüsü olduğunu belirtti.


Sivas'ın yaşlı nüfusunun çokluğu dolayısıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'dan Sivas'a bir eser bırakmasını istediklerini aktaran Bakan Yılmaz, bir eserin ortaya çıkmasında birçok kurumun aynı doğrultuda olumlu bakması gerektiğini vurguladı.


Huzurevinin gelecek yıl açılışını gerçekleştirecekleri bilgisini paylaşan Yılmaz, şunları söyledi:


 "Buranın 96 kapasiteyle hizmet vermesi amaçlanıyor. Huzurevi 3 bloktan oluşacak, her blok zemin artı 2 kattan oluşacak. Bloklardan ikisi yaşam merkezi, bir blok da idari merkez olarak hizmet verecektir. Projenin kapalı alanı 12 bin 661 metrekare, oturum alanı 3 bin 300...