17 / 07 / 2024

Sivas Huzurevi ve Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi son durum

Sivas Huzurevi ve Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi son durum

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Hizmetlerimizin halka ulaşmasına gayret edeceğiz. Hakkın rızasının halkın duasından geçtiğini biliyoruz, halkın duasını almak için de daha çok çalışacağız" dedi.

Milli Emlak'tan 29 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi fırsatı! KDV'den muaf arazileri sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 29 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi satacak. KDV'den muaf araziler Sivas, Edirne ve Bayburt'ta yer alıyor. İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı Nisan 2024 ihaleleri...

Milli Emlak, Ankara ve Sivas'taki 225 adet arsa ve araziyi taksitle satıyor! 

Sivas'ta ve Ankara'da yer alan toplam 225 adet gayrimenkul taksit imkanıyla Milli Emlak tarafından satılıyor. Peki gayrimenkullerin satış ihaleleri ne zaman? 

Devletten yaşlılara müjde! Artık huzurevi ve evde bakım masraflarında devlet yardımı alınabilecek

Türkiye, son yıllarda doğurganlık oranlarının düşüşü ve yaşlı nüfusun artışıyla dikkat çekiyor. Devlet, vatandaşlarının yaşlılık dönemindeki bakım gereksinimlerini karşılamayı amaçlayan 'yaşlı bakım sigortası' uygulamasını başlatma kararı aldı. Bunun nedeni ise yaşlı bakım masraflarının artmasıdır.

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda cuma, cumartesi ve pazar günleri ek sefer yapılacak! 

TCDD Taşımacılık AŞ, 11 Ağustos tarihinden itibaren Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda cuma, cumartesi ve pazar günleri ek sefer yapılacağını duyurdu. İşte o açıklama ve ayrıntılar...

Kuraklık ve hastalıklara dayanan bitki üretimi Sivas'ta devam ediyor! İlk buraya ekildi!

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) Tarım Bilimleri ve Teknoloji Fakültesi'nde  yer alan akademisyenlerden bazıları kuraklık ile mücadele için bazı çalışmalar başlattı.

Sivas, Kayseri ve Niğde bölgesinde tekrar deprem bekleniyor mu? Uzmanlar peş peşe açıkladı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra artçı depremler olmaya devam etti. Büyük yıkıma neden olan depremlerden sonra Sivas, Kayseri ve Niğde’de de peş peşe depremler oldu. Bu depremler vatandaşları korkuturken tekrar depremin olup olmayacağı ise merak ediliyor.

İstanbul, Sivas ve Erzurum'da bazı bölgeler için kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Mega kent İstanbul, Sivas ve Erzurum'da yer alan bazı bölgelerin sit alanları "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi.

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi yeni binasına taşınıyor!

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Eylül ayında yeni binasına taşınmaya hazırlanıyor. 

Ankara-Yerköy-Sivas YHT projesinin maliyeti ve açılma tarihi mecliste!

Ankara-Yerköy-Sivas hızlı tren hattı projesinin maliyetine ve açılma tarihi meclis gündemine taşındı. CHP'li Yeşil, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sivas'ta hızlı tren için çalıştay düzenlenecek!

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) ‘Geleceğe Hızlı Yolculuk - Hızlı Tren’ konulu çalıştay hazırlayacak. 

Tarihi Sivas Divriği Ulucami ve Darüşşifası'nın restorasyonu mecliste!

Tarihi Sivas Divriği Ulucami ve Darüşşifası'nın restorasyonu meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Emekli çiftten Sivas Merkez Camii ve Külliyesi inşaatına 5 milyon TL bağış!

Sivas'ta inşa edilen Merkez Camii ve Külliyesi'ne emekli Feyzullah-Feride Muntazam çiftinden 5 milyon 300 bin lira bağış geldi. 

Kırıkkale'ye yaşlı bakım ve huzurevi yapılması meclis gündeminde!

Kırıkkale'ye yaşlı bakım ve huzurevi yapılması meclis gündemine taşındı. MHP'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sivas Huzurevi ve Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi son durum Haberi

Sivas Huzurevi ve Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi son durum

Karşıyaka Mahallesi Esenyurt Caddesi mevkisindeki Sivas Huzurevi ve Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin temel atma törenine katılan Yılmaz, tören öncesi yaptığı konuşmada, medeniyetin ölçüsünün insana verilen değerden geçtiğini, huzurevinin temelinin atılmasının da insana verilen değerin ölçüsü olduğunu belirtti.


Sivas'ın yaşlı nüfusunun çokluğu dolayısıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'dan Sivas'a bir eser bırakmasını istediklerini aktaran Bakan Yılmaz, bir eserin ortaya çıkmasında birçok kurumun aynı doğrultuda olumlu bakması gerektiğini vurguladı.


Huzurevinin gelecek yıl açılışını gerçekleştirecekleri bilgisini paylaşan Yılmaz, şunları söyledi:


 "Buranın 96 kapasiteyle hizmet vermesi amaçlanıyor. Huzurevi 3 bloktan oluşacak, her blok zemin artı 2 kattan oluşacak. Bloklardan ikisi yaşam merkezi, bir blok da idari merkez olarak hizmet verecektir. Projenin kapalı alanı 12 bin 661 metrekare, oturum alanı 3 bin 300...