06 / 05 / 2024

Sivas Kuzey Çevre Yolunun ihalesi ne zaman

Sivas Kuzey Çevre Yolunun ihalesi ne zaman

Geçtiğimiz günlerde proje ihalesi yapılan Sivas Kuzey Çevre Yolu’nda Mayıs ayında proje çalışmalarına başlanarak çalışmaların tamamlanmasının ardından yapım ihalesine çıkılacak.

IC İbrahim Çeçen Holding'ten 1.4 milyar TL'lik yeni gayrimenkul şirketi!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nu hizmete alan IC İbrahim Çeçen Yatırım Holding, 1 milyar 448 milyon 726 bin 770 TL sermaye bedeli ile yeni gayrimenkul şirketi kurdu. İşte o şirket ile ilgili detaylar... 

TOKİ'den Sivas'a yeni proje müjdesi! O ilçeye 276 ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sivas Akıncılar'da 276 konutluk yeni proje inşa edecek. İşte detaylar...

TOKİ Sivas Akıncılar 264 konut ihalesi 8 Ekim'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sivas Akıncılar projesinin ihalesini 8 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Kuzey Yakası projesi 982 ada 3 parselin değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında Kuzey Yakası projesi 982 ada 3 parsel için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nun satışında sona gelindi!

2021'in ilk büyük satışı için geri sayım başladı. IC İçtaş, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile Kuzey Çevre Otoyolu'nun yüzde 51'inin satışı için Çinliler ile yürüttüğü görüşmeleri imza aşamasına getirdi.

Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan yatırım talebini artırdı!

İstanbul'un çevre kentlere ve diğer bölgelere ulaşımını büyük oranda kolaylaştıran Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan sanayi yatırım taleplerini de artırdı.

TOKİ Kuzey Ankara'daki 174 konutu yarın satışa çıkarıyor!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kuzey Ankara'da 174 konutu yarın satışa çıkarıyor.

TOKİ Kuzey Ankara'daki 174 konutu satışa çıkarıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kuzey Ankara'da 174 konutu satışa sunuyor.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun İzmit-Akyazı bölümü 19 Aralık'ta açılıyor!

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, İstanbul'un çevre illere ve diğer bölgelere ulaşımını büyük oranda kolaylaştıracak olan Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi olan İzmit-Akyazı bölümünde incelemeler yaptı.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge'de yer alan 34 adet konutu satışa sundu.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi açılış için gün sayıyor!

İstanbul'un çevre illere ve diğer bölgelere ulaşımını büyük oranda kolaylaştıracak olan Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi olan İzmit-Akyazı bölümü, 26 Aralık tarihinde açılacak

TOKİ Sivas 746 konut ihalesi bugün!

Sivas İli Merkez İlçesi Yenimahalle 3.etap 746 Konut 1'er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Sivas Kuzey Çevre Yolunun ihalesi ne zaman Haberi

Sivas Kuzey Çevre Yolunun ihalesi ne zaman


Seçim döneminde Belediye Başkanı Sami Aydın’ın önemli projeleri arasında yer alan Kuzey Çevre Yolu Projesi yine Başkan Aydın’ın girişimi ile 2014 yılında Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı’nın talimatlarıyla Karayolları ağına alınmıştı.


Geçtiğimiz günlerde proje ihalesi yapılan Kuzey Çevre Yolu’nda Mayıs ayında proje çalışmalarına başlanarak çalışmaların tamamlanmasının ardından yapım ihalesine çıkılacak.


Hükûmet desteği ile Sivas’a kazandırılacak proje Bölge Trafik önünden başlayarak Mereküm’ün eteğinden devam ederek Organize Sanayi Bölgesi’ni geçtikten sonra Erzincan karayoluna bağlanacak.


Şehir içi trafiğinin önemli ölçüde rahatlaması hedeflenen proje hayata geçtiğinde çok sayıda ulaşım noktası da Kuzey Çevre Yolu’na bağlanmış olacak.  



Sivas...