06 / 05 / 2024

sivas stadı tamamlandı mı

sivas stadı tamamlandı mı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iş birliğinde Sivas'ta yapımına başlanan yeni stadyumun yüzde 78'i tamamlandı.

Sivas Kale Projesi'nin ilk etabı gün yüzüne çıktı!

Sivas'ta hayata geçirilen Kale Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Projenin birinci etabı yüzde 90 oranında tamamlandı. 

Atatürk Olimpiyat Stadı, Şampiyonlar Ligi final maçı için yenilendi!

2021'de Şampiyonlar Ligi final maçına ev sahipliği yapacak olan Atatürk Olimpiyat Stadı'nda hazırlıklar tamamlandı. TFF Tesislerden ve Yatırımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Akın, çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Samsun-Sivas Demir Yolu Hattı modernizasyonu tamamlandı!

Samsun-Sivas Demir Yolu Hattı modernizasyonu tamamlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, törene katılmak üzere Samsun'a gitti.

Ankara-Sivas YHT Hattı'nda ray serimi tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Sivas YHT hattını bir an önce hizmete açmak amacıyla özverili şekilde çalıştıklarını belirtti.

Eğribel Tüneli'nde kazı çalışmaları tamamlandı!

Giresun Valisi Enver Ünlü yaptığı açıklamada Giresun'un, iç bölgelerdeki ilçeleri ve Sivas ile ulaşımının sağlandığı güzergahta yer alan Eğribel Geçidi'nde inşa edilen tünelin kazı çalışmalarının tamamlandığını bildirdi.

Samsun-Sivas demiryolu hattının test sürüşleri yapıldı!

Yenileme çalışmaları süren 90 yıllık demiryolu hattı Samsun-Sivas demiryolu hattında test sürüşleri tamamlandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, hatta yarın ticari deneme seferlerine başlanacağını belirtti...

Sivas Millet Bahçesi bahar ayında açılıcak!

Sivas’ta yapılan ‘Anadolu’nun en büyük Millet Bahçesi’ projesinin büyük bir bölümü tamamlandı. Millet bahçesi bahar ayında hizmete açılacak.

Çotanak Stadı'nın yüzde 90'ı tamamlandı!

Giresun'da yapımına devam edilen 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı'nın yüzde 90'ı tamamlanıyor. Tesiste stadyum ve havuz inşaatının yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Ankara-Sivas YHT'nin yüzde 95'i tamam!

Ankara-Sivas arasındaki seyahat süresini 2 saate düşürecek Yüksek Hızlı Tren (YHT) Projesi’nin yaklaşık yüzde 95'i tamamlandı...

Ankara-Sivas YHT Projesi 2020'de tamamlanacak!

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren projesinin yüzde 87'si tamamlandı. Projenin 2020 Mart ayında tamamlanması bekleniyor. 

Giresun Çotanak Stadı'nın yüzde 75'i tamamlandı!

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, inşaatı devam eden Giresun Çotanak Stadı’nı inceledi. Stadın yüzde 75 oranında tamamladığı açıklandı.

Sivas Gök Medrese'nin restorasyonu tamamlandı!

Sivas'ın tarihi simgeleri arasında yer alan Gök Medrese'nin 22 yıldır süren restorasyonu tamamlandı.

Şanlıurfa Karaköprüspor'un stadı yenilendi!

Şanlıurfa Karaköprüspor'un stadının TFF standartlarına uygun hale gelmesi için başlatılan yıkım çalışmaları tamamlandı. Yenilen yeni statta ilk maç yarın oynanacak.

sivas stadı tamamlandı mı Haberi

sivas stadı tamamlandı mı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iş birliğinde Sivas'ta yapımına başlanan yeni stadyumun yüzde 78'i tamamlandı.Yeni stadyumdaki çalışmalara bakıldığında stadyumun ligin ilk yarısında oynanacak müsabakalara yetişmesinin zor olduğu görünüyor. 


Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un yeni sezonla birlikte maçlannı oynamayı planladığı yeni stadyumun yüzde 78'i tamamlandı. 


Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iş birliğinde Sivas'ta yapımına başlanan yeni stadyumun yüzde 78'i tamamlandı. 18 Haziran 2012'de ihalesi yapılan ve 25 Mayıs 2013'e temeli atılan 25 bin seyirci kapasiteli yeni statta çalışmalar sürüyor. Stadyumda dış cephe kapatma, tribün üstü kapatma, ince işçilik, çevre düzenlemesi işlerinde çalışmalar belirlenen programlar dâhilinde devam ediyor. Stadyum tribün üst kapatma işi tamam gibi. 


Tribün üstleri tamamen kapalı olacak stadyumda üst...