11 / 05 / 2024

Sivas STSO

Sivas STSO

SİVAS Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası(STSO) ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(SESOB) öncülüğünde kurulan Seyfebeli Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi hakkında ilk bilgilendirme toplantısı SESOB toplantı salonunda yapıldı.

Sivas'ta hızlı tren için çalıştay düzenlenecek!

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) ‘Geleceğe Hızlı Yolculuk - Hızlı Tren’ konulu çalıştay hazırlayacak. 

Sivas'a Demirağ OSB müjdesi!

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Mustafa Eken, TOBB Ekonomi Şurası’nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan, Demirağ OSB’nin teşvik kararnamesinin imzalanması ve altyapı ödeneğinin tamamının gönderilmesini istedi.

Sivas'ta 18 bin konut satışının önü açıldı!

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken yaptığı açıklamada konut kredilerinde faiz oranlarının düşürülmesinin Sivas'taki 18 bin konutun satılmasının önünü açacağını söyledi.

Sivas Termal Yaşam Merkezi 2015'te tamamlanacak!

Sivas'ın önde gelen iş adamlarının birlikte imza atüklan Sıcak Çermik bölgesindeki 'Sivas Termal Yaşam Merkezi' projesi inşaatı hızla ilerliyor. Yatırım maliyeti 100 milyon TL'yi aşan projenin 2015 yılının ikinci yansında tamamlanması hedefleniyor.

Zübeyir Kemelek: Sivas yatırımcılar için cazibe merkezi olmaya aday!

Zübeyir Kemelek: Sivas, çeşitli sektörlerde sağladığı avantajları, kalifiye iş gücü ve tecrübesi, eğitim alanındaki gelişmişliği ve teknik danışmanlık hizmetleriyle yatırımcılar için bir cazibe merkezi olmaya aday.

Sivas TOKİ Devlet Hastanesi inşaat yapım işi ihalesi bugün!

Sivas İli Gürün İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

TOKİ Sivas Gürün Devlet Hastanesi inşaat yapım işi ihalesi!

Sivas İli Gürün İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Sivas 'ta satılık 2 adet gayrimenkul: 5 milyon 205 bin liraya!

Sivas Belediye Başkanlığı Sivas merkez Yeni ve Pulur mevkilerinde yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. İhale 3 Ocak 2014 günü saat 16:00 ve 16:30 'da Belediye Encümen Salonu 'nda gerçekleştirilecek.

Sivas Kurt Deresi Vadi Park'ın 1.etabı törenle açıldı!

Sivas'ın en büyük yaşam alanı olacak olan ve Sivas Belediyesi tarafından yaptırılan 326 bin metre karelik Kurt Deresi Vadi Park'ın 30 bin metre karelik 1. Etap açılışı gerçekleştirildi....

TOKİ Sivas'a 440 konut yapacak!

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas'ta temel atma ve açılış törenlerine katılacak. Yılmaz, yaklaşık bedeli 45 milyon lira olan projelerin açılış ve temel atma törenlerine katılmak üzere, 14 Aralık Cumartesi günü Sivas'a gelecek....

Sivas'ta asfalt üretim tesisi açıldı!

Sivas'ta saatte 240 ton asfalt üretecek olan asfalt plentinin açılışı gerçekleştirildi. Programda konuşan Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, "Bu asfalt plenti 240 ton saat kapasitesindedir. Yani saatte 240 ton asfalt üretiyor" dedi...

Sivas'ta raybüsün test sürüşleri başlıyor!

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, raybüs için Sivas’a geliyor. Yılmaz, Divriği-Sivas arasındaki ulaşım sorunu nedeniyle yapımı tamamlanan raybüse binerek test edecek. Divriği-Sivas arası raybüs ile bundan sonra 2 saatte katedilecek....

Sivas'ta Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı ve Parkı açıldı!

Sivas'a yepyeni bir görünüm veren Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı ve Parkı'nın açılış töreni, Sivaslıların bir kez daha gösterdiği büyük vefa örneği olarak binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Sivas STSO Haberi

Sivas STSO

SİVAS Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası(STSO) ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(SESOB) öncülüğünde kurulan Seyfebeli Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi hakkında ilk bilgilendirme toplantısı SESOB toplantı salonunda yapıldı. 


Toplantıya Belediye Başkanı Sami Aydın, SESOB Başkanı Beşir Köksal, STSO Başkan Yardımcısı Osman Yıldız, Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Muaz Uzun, Seyfebeli Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi yöneticileri ile SESOB'a bağlı oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.


Toplantının açılış konuşmasını yapan SESOB Başkanı Beşir Köksal, belediye öncülüğünde modern bir sanayi sitesi yapılması için çalışmalar başladığını belirterek, "Esnaf ve sanatkarlarımız küçük dükkanlarda zor şartlarda çalışıyor. Yeni yapılacak sanayi sitelerinde hem meslekler bir arada olacak hem de dükkanlar esnafların taleplerine göre yapılacak. Belediye başkanımızın da katılımı ile bu toplantıyı yaparak esnaflarımızın merak ettikleri konular hakkında bilgi paylaşımı...