05 / 05 / 2024

sivas toki nereye yapılacak

sivas toki nereye yapılacak

Sivas’ta son yıllarda dar gelirli ve orta gelirli vatandaşların ev sahibi olması için başlatılan çalışmalar yapılan plan ve projelerle devam edecek.

Sivas TOKİ kura sonucu kazananlar listesi 10 Şubat!

Sivas TOKİ kura sonucu kazananlar listesi 10 Şubat haberimizde yer alıyor. İşte Sivas TOKİ kura sonucu kazananlar listesi 10 Şubat ve proje detayları...

14 soruda TOKİ Sivas 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Sivas 50 bin konut nerede? TOKİ Sivas 50 bin konut başvuru şartları neler? TOKİ Sivas 50 bin konut başvuruları nereye yapılacak? Fiyatlar ve ödeme planı nasıl? İşte 14 soruda TOKİ Sivas 50 bin konut kampanyası 2019 detayları...

Sivas TOKİ Konutları'nda inşaat sürüyor!

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ilçede inşaat çalışmaları süren binalarda incelemeler yaptı.

Sivas TOKİ Akıncılar kura sonucu tam listesi!

Sivas TOKİ Akıncılar kura sonucu tam listesi henüz açıklanmadı. Sivas TOKİ Akıncılar kura sonucu tam listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Sivas Yenimahalle Emekli Toki kura çekimi 2016!

TOKİ'nin Sivas Yenimahalle 184 Konut Emekli projesi kapsamındaki daireler kurayla satılacak. İşte, Sivas Yenimahalle Emekli Toki kura çekimi 2016 detayları...

Sivas TOKİ Yenimahalle Evleri kura çekiliş detayları!

184 adet dairenin satışa çıkarıldığı TOKİ Sivas Yenimahalle'de konut fiyatları 94 bin 300 TL'den başlıyor. İşte Sivas TOKİ Yenimahalle Evleri kura çekiliş detayları...

Sivas TOKİ Akıncılar kura çekimi emekli!

Sivas TOKİ Akıncılar kura çekimi emekli kategorisinde yapılıyor. Dairelerin 75 metrekare büyüklüğe sahip olduğu projede fiyatlar 110 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Sivas TOKİ Yenimahalle kura çekimi yarın!

Sivas TOKİ Yenimahalle kura çekimi yarın saat 10.00'da gerçekleşecek. Dairelerin 2+1 olarak dizayn edildiği projede 180 aydan 240 aya kadar vade imkanı sunuluyor.

Sivas TOKİ Akıncılar Konutları kura çekilişi 2016!

Sivas TOKİ Akıncılar Konutları kura çekilişi 2016 kapsamında 33 tane daire satışa çıkarılıyor. Projede 240 aya varan vade fırsatı ile ödeme yapılabiliyor.

Sivas TOKİ Akıncılar kura çekilişi emekli!

TOKİ Sivas Akıncılar'da peşinat olarak minimum 12 bin 700 TL alınıyor. Projede 33 adet konut kura usulüyle satışa çıkıyor. İşte Sivas TOKİ Akıncılar kura çekilişi emekli detayları...

Sivas TOKİ Yenimahalle Evleri kura çekimi 2016!

TOKİ Sivas Yenimahalle Konutları 75 metrekare büyüklüğe sahip. Projede toplamda 184 adet konut emekli vatandaşlar için satışa çıkarılıyor. İşte Sivas TOKİ Yenimahalle Evleri kura çekimi 2016 detayları...

Sivas TOKİ Yenimahalle emekli kura çekilişleri!

Sivas TOKİ Yenimahalle emekli kura çekilişleri için başvurular sona erdi. Dairelerin 75 metrekare büyüklükte tasarlandığı projede fiyatlar 94 bin 500 TL'den başlıyor.

TOKİ Samsun Kavak başvuruları nereye yapılıyor?

TOKİ Samsun Kavak Konutları 3+1 olarak dizayn edildi. Projede yüzde 10 peşinatta, kalan bedel için 120 ay taksit uygulanıyor. Peki TOKİ Samsun Kavak başvuruları nereye yapılıyor?

sivas toki nereye yapılacak Haberi

sivas toki nereye yapılacak

Sivas’ta son yıllarda dar gelirli ve orta gelirli vatandaşların ev sahibi olması için başlatılan çalışmalar yapılan plan ve projelerle devam edecek.


Kira gelirlerinin tavan yaptığı Sivas’ta özellikle dar gelirli aileler barınma noktasında sıkıntılar yaşarken Belediye ve TOKİ bu sıkıntının ortadan kalkmasını sağlamak amacıyla önümüzdeki aylarda yeni projeleri hayata geçirmeye başlayacak.


Daha önce TOKİ esentepe Bögesinde alt gelir gurupları için 1+1 ve 2+1 olmak üzere 2 farklı konut yapmıştı. 1+1 konutlar aylık 100 TL karşılığında Valilik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından yardım alan geliri bulunmayan şahıslara verilmişti.


Bu proje bir çok kişinin ev sahibi olmasını sağlarken normal şartlarda ev sahibi olma imkanı bulunmayan çok sayıda dar gelirli vatandaşlarında bu imkandan faydalanmalarını sağlamak için Esentepe bölgesinde  uygulanacak kentsel dönüşüm çerçevesinde alt gelir gruplarına yönelik...