16 / 05 / 2024

sivas toki teslim töreni

sivas toki teslim töreni

SİVAS'ta Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Kılavuz Mahallesi'nde inşa edilen 902 konutun anahtar teslim töreni Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın da katılımıyla gerçekleştirildi.

TOKİ Denizli Serinhisar teslimleri başladı! Serinhisar TOKİ teslim takvimi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Serinhisar projesinde yer alan konutların teslimleri bugün itibarıyla başladı.

Sivas TOKİ kura sonucu kazananlar listesi 10 Şubat!

Sivas TOKİ kura sonucu kazananlar listesi 10 Şubat haberimizde yer alıyor. İşte Sivas TOKİ kura sonucu kazananlar listesi 10 Şubat ve proje detayları...

TOKİ Sivas Kangal'da 96 konut sahiplerine teslim edildi!

Sivas Kangal Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, Kangal Belediyesi ve TOKİ tarafından inşa edilen 96 konutun sahiplerine teslim edildiğini söyledi.

Sivas TOKİ Konutları'nda inşaat sürüyor!

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ilçede inşaat çalışmaları süren binalarda incelemeler yaptı.

TOKİ Sivas Divriği 2. Etap'ta teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ Divriği projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor. Projedeki konutların fiyatları 89 bin 429 TL ile 170 bin 914 TL arasında değişiyor.

TOKİ Sivas Akıncılar'da teslimler sona eriyor!

TOKİ Sivas Akıncılar projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor. Proje için en düşük taksit bedeli 297 TL olarak belirlendi.

Malatya İzzetiye TOKİ teslim tarihleri!

Malatya Merkez İzzetiye TOKİ projesindeki 34 konut ve 10 iş yeri için konut teslim dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ 10 ildeki 4 bin 600 konutu teslim etti!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ardahan, Amasya, Afyonkarahisar, Bolu, Gaziantep, İstanbul, Karaman, Kırıkkale, Sivas ve Yozgat’ta inşa ettiği toplam 4 bin 600 konutu hak sahiplerine teslim etti.

TOKİ'den Sivas Divriğ'e yeni konutlar geliyor!

TOKİ tarafından Sivas Divriğ'e inşa edilen 610 konutluk yeni projenin inşaatı devam ediyor. Projenin 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Sivas TOKİ Akıncılar kura sonucu tam listesi!

Sivas TOKİ Akıncılar kura sonucu tam listesi henüz açıklanmadı. Sivas TOKİ Akıncılar kura sonucu tam listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Şarkışla'da TOKİ evleri hak sahiplerine teslim ediliyor!

TOKİ tarafından Sivas Sarkışla'da hayata geçirilen evler, hak sahiplerine teslim ediliyor.

Sivas İmranlı TOKİ'de son teslim günü bugün!

Sivas İmranlı Belediye Projesi'nde satışı yapılan 276 adet konutun teslim İşlemleri 07-16 Aralık Tarihleri arasında yapılıyor.

TOKİ Sivas İmranlı'da teslimler başlıyor!

Sivas İmranlı Belediye Projesi'nde satışı yapılan 276 adet konutun teslim İşlemleri 07-16 Aralık Tarihleri arasında yapılacak.

sivas toki teslim töreni Haberi

sivas toki teslim töreni

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, bir dizi temaslarda bulunmak üzere öğle saatlerinde havayolu ile Sivas'a geldi. Nuri Demirağ Havaalanı'nda, Sivas Belediye Başkanvekili Erdal Karaca ile partililer tarafından karşılanan Yılmaz daha sonra Karayolları 16'ıncı Bölge Müdürlüğü misafirhanesine geçerek bir süre burada dinlendi. Bakan Yılmaz ardından TOKİ tarafından Kılavuz Mahallesi'nde inşa edilen 902 konutun anahtar teslim törenine katıldı. 

Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen törene Sivas Valisi Alim Barut, AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Belediye Başkanı Sami Aydın ve il protokol üyeleri ile konutların hak sahibi vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Bakan Yılmaz, konutların hayırlı uğurlu olmasını diledi. 

Bakan Yılmaz, daha sonra TOKİ'den ev almaya hak kazanan şehit yakınları ve gazi ailelerine anahtarlarını teslim etti. Törenin ardından...