08 / 07 / 2024

Sivas Vakıflar İşhanı 2016 projeleri

Sivas Vakıflar İşhanı 2016 projeleri

Geçtiğimiz yıl yapılan analizler sonucunda depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkımına karar verilen Vakıflar İşhanı, tasarlanan projeyle modern bir görünüme kavuşacak.

Vakıflar Genel Müdürlüğünden Gezi Parkı açıklaması!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, Gezi Parkı'nın mülkiyetinin Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı'na devredilmesiyle ilgili açıklama yaptı.

Tokat Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden 118 milyon TL'lik inşaat yatırım!

Tokat Vakıflar Bölge Müdürü Yılmaz Kılınç 3 iş hanı, 2 kültür merkezi, 1 otel ve 56 konutla toplamda 118 milyon liralık yatırımın gerçekleştirildiğini kaydetti.

Fatih Kargir 1. Vakıf Han'ın kiralama ihalesi 17 Eylül'de!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Fatih İlçesi, Hoybar Mahallesi'ndeki Kargir 1. Vakıf Han'ın restorasyon ve onarım karşılığı kiralama işini ihale ediyor. 

İstanbul Vakıflar'dan Fatih'te yapım karşılığı kiralama ihalesi 11 Eylül'de!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Fatih İlçesi İnebey Mahallesi'ndeki 17 Dükkan ve 34 Bürosu Olan İş Hanı için yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale ediyor..

Sivas Vakıflar İşhanı yeniden inşa edilecek!

Geçtiğimiz yıl yapılan analizler sonucunda depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkımına karar verilen Vakıflar İşhanı, tasarlanan projeyle modern bir görünüme kavuşacak.

Sivas'ta 6.9 milyon TL'ye 49 yıl kiralık taşhan!

Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Sivas Merkez Paşaköy Mahallesi'nde bulunan taşhanı restorasyon ve onarım karşılığı 49 yıllığına kiraya çıkarıyor. İhale 8 Temmuz 2015 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek...

Sivas Vakıflar'dan 6.9 milyon TL'ye 49 yıl kiralık taşhan!

Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Sivas Merkez Paşaköy Mahallesi'nde bulunan taşhanı restorasyon ve onarım karşılığı 49 yıllığına kiraya çıkarıyor. Söz konusu kargir taşhanın proje ve uygulama bedeli 6 milyon 976 bin TL olarak belirlendi.

Eminönü'nde Yeni Han ve 1.Vakıf Han restore ediliyor!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Fatih Eminönü bölgesinde Yeni Han ve 1. Vakıf Han'ın restorasyonu ve onarım karşılığı kiraya verilmesi işi için ihaleye çıkıldı...

1. Vakıf Han ihalesi 12 Mart'ta!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Fatih'teki 1. Vakıf Hanı 25 yıllık restorasyon ve kiralama ihalesi 5 milyon 392 bin 154,49 TL'ye 12 Mart 2015 tarihinde gerçekleştirilecek.

1938 yılında Vakıflar Müdürlüğü Valide Han'ı 180 bin liraya belediyeye satacakmış!

1938 yılında belediye Eminönü'nde meydan açılması için istimlak çalışmalarına başlamış. İstimlak edilecek binaların bedellerini belirleyen belediye, Valide Han'ı da istimlak etmek istemiş. Vakıflar han için 180 bin lira istemiş.

Bülent Arınç, Bafra Vakıf İş Hanı'nın yıkılacağını söyledi!

'Bafra Vakıflar İş Hanı'nın yıkılması konusunda, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Haluk Koç tarafından verilen soru önergesine cevap geldi. Bülent Arınç ise söz konusu hanın yıkılarak yeniden yapılacağını belirtti...

Vakıflar'dan Edirne'de kiralık dükkan, büro, depo, arsa!

Vakıflar Genel Müdürlüğü; Edirne'de yer alan 1. Vakıf işhanında bulunan dükkan, büro, çay ocağı, arsa bahçe, garaj depolarını kiraya çıkarıyor. İhaleleri 9 Nisan'da yapılacak

Trabzon Vakıflar işhanı binası yaptırıyor!

Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Trabzon Merkez çarşı Mahallesi, 183 ada 4 parselde yapılacak vakıf işhanı inşaatı için ihale düzenledi. Yaptırılacak binanın 240 gün içinde inşaatının bitirilmesi gerekiyor

Sivas Vakıflar İşhanı 2016 projeleri Haberi

Sivas Vakıflar İşhanı 2016 projeleri

Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü Tarihi Taşhan’ın hemen arkasında bulunan Vakıflar İşhanı’na çürük raporu verilmesinin ardından modern bir proje tasarlandı. Tasarlanan projenin hayata geçirilmesiyle birlikte Vakıflar İşhanı modern bir görünüme sahip olacak.


Geçtiğimiz günlerde bir toplantıya katılan Vakıflar Bölge Müdürü Cemal Karaca, Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Vakıflar İşhanı ile ilgili önemli bilgiler verdi.Daha önce yıkılıp yakılmaması konusunda tartışmalara neden olan Vakıflar İşhanı ile ilgili yapılan incelemeler neticesinde depreme dayanıksız olduğu ve yıkılması kesinleştirilmiş oldu.


Vakıflar İşhanı’nın bitişik 3 bloktan oluştuğunu, cadde üzerindeki dükkânların esnaflara, üst katların ise çeşitli meslek gruplarına büro olarak kiraya verildiğini belirten Karaca, Vakıflar İşhanı’nın incelenmesi için Vakıflar Bölge Müdürlüğü inceleme yapılmasına karar verildiğini, bu karar doğrultusunda geçtiğimiz yıl Vakıflar İşhanı’nın performans, depreme dayanıklılık ve zemin etüdü analizinin yapılması...