10 / 05 / 2024

Sivas yeni okullar

Sivas yeni okullar

Sivas İl Özel İdaresi, 2017 yılında kente birçok yeni okul kazandırılacağını ve yatırımlar için çalışmaların İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde sürdüğünü belirtti.

TOKİ Sivas Gürün 2023 projesinde son dakika! 206 yeni konut için tarih tek tek açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Gürün 2023 projesinde 206 yeni konut yer alacak. Söz konusu proje 28 Nisan 2023 tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ Sivas projesi için beklenen tarih geldi! 258 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas 2023 projesi için beklenen tarih geldi... 258 yeni konutu kaçırmayın... İşte TOKİ Sivas projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Sivas projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 258 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Sivas projesi için tarih resmen belli oldu. Zara ilçesine tam 258 konutluk yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ'den Sivas'a yeni proje müjdesi! O ilçeye 276 ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sivas Akıncılar'da 276 konutluk yeni proje inşa edecek. İşte detaylar...

Uğur Okulları'ndan 13 yeni kampüs geliyor!

Türkiye'nin 52 ilinde eğitim veren Uğur Okulları, 13 yeni kampüs için düğmeye bastı.

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

TOKİ Balıkesir Altıeylül ve Edremit'te 4 yeni okul inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir'in Altıeylül ve Edremit ilçelerinde yeni okullar inşa edecek.

TOKİ, harp okullarına 3 yeni cami yapacak!

TOKİ, Milli Savunma Üniversitesi bünyesinde yer alan Kara, Hava ve Deniz harp okullarına 3 yeni hastane yapımına başlayacak.

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi yeni binasına taşınıyor!

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Eylül ayında yeni binasına taşınmaya hazırlanıyor. 

Kanada Okulları'ndan Sakarya Karasu'ya yeni kampüs!

franchising çalışmalarına devam eden Kanada Okulları, Sakarya’nın Karasu ilçesinde yeni kampüs açtı.

Sivas'ta yeni itfaiye binası 2021'de hizmete açılacak!

Sivas Belediyesi tarafından inşa edilen yeni itfaiye binasının 2021'de hizmete girmesi bekleniyor. Yeni itfaiye binası 15 bin metrekare alanda inşa ediliyor. 

Sivas'a yeni itfaiye binası inşa ediliyor!

Sivas Belediyesi tarafından 18 milyon liraya yeni itfaiye hizmet binası inşa ediliyor. Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, inşaat alanında incelemelerde bulundu

Marmaris İçmeler'de okul inşaatı tartışması!

Marmaris İçmeler'de 1987'de İnayet Coşkun Kodak ile 1993 yılında Kamil Acarer’in yaptırdığı 1000 öğrencinin okuduğu 2 okul depreme dayanıksız olması sebebiyle kapatılmıştı. Peki yeni okulların inşaatı ne zaman başlayacak?

Sivas yeni okullar Haberi

Sivas yeni okullar

Sivas İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, kurum okul yatırımlarını, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde sürdürüyor.


Kente yeni eğitim kampüslerinin kazandırılması kapsamında, Sivas İl Özel İdaresi ve Milli Eğitim Bakanlığı, 2017 yılında 340 derslik, 4 yemekhane, 8 spor salonu, 2 hizmet binası, 14 atölye, 2 konferans salonu, 1 çok amaçlı salon, 1 arşiv ve kitap deposunu yapmayı planlıyor.


Sivas İl Özel İdaresi, iş sezonu başlamadan önce yapılması planlanan okul, spor salonu, yemekhane, çevre düzenlemesi yatırımlarının proje işlemlerini ve kamulaştırma, ihale süreçlerini tamamlayarak, iş sezonunun başlaması ile birlikte inşaat faaliyetlerine başladı. Özel İdare ve Milli Eğitim Bakanlığı bütçesi ile eğitim yatırımları kapsamında, 263 derslik, 4 spor salonu, 1 atölye ve 1 yemekhanenin inşaat...