04 / 05 / 2024

sivasa yeni mesire alanı

sivasa yeni mesire alanı

SİVAS Belediyesi, 30 dönümlük Maliye Ormanı olarak adlandırılan bölgeye, yanı başındaki 35 dönümlük ağaçsız alan da eklenerek yeni bir mesire alanı yapımına başlandı.

Erzurum'a 15 Temmuz Milli İrade Mesire Alanı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi kente yeni bir mesire alanı kazandırdı.

Şanlıurfa Eyyübiye'ye yeni mesire alanı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Eyyübiye'de yeni bir mesire alanı inşa ediyor.

Kayseri Kocasinan'a yeni mesire alanı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Barsama Mahallesi’nde yaklaşık 250 bin metrekare alanda hayata geçirilen mesire alanı projesini inceledi.

Kahramanmaraş Pazarcık'a mesire alanı inşa edilecek!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Pazarcık İlçesi’ne yeni bir mesire alanı inşa edecek.

Elbistan'a yeni rekreasyon alanı!

Birbiri ardına rekreasyon alanları, piknik ve mesire alanları yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Elbistan'da da yeni bir mesirer alanı inşa edecek.

Kayseri Sarımsaklı'ya mesire alanı inşa edilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sarımsaklı Barajı’nı Kayserililerin hizmetine sunmak için yeni bir proje hayata geçiriyor. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Sarımsaklı’yı çok güzel bir mesire alanı haline getireceklerini belirtti.

Aydın Buharkent'e yeni mesire alanı geliyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Aydın Buharkent'teki 19 dönümlük bir araziyi Buharkent Belediyesi’ne kiralayarak mesire alanı yapılmasına izin verdi

Keçiören'e yeni mesire alanı!

Keçiören Belediyesi, Kartaltepe Kent Ormanı ile Keçiören'e ilk mesire alanını kazandırmasının ardından yeni bir mesire alanı ile doğa ile insanı buluşturmaya devam ediyor.

Ordu'ya yeni mesire alanları geliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, mevcut yerleri yeniden düzenleyerek atıl durumda bulunan doğal alanları da vatandaşların kullanımına açıyor.

Kepez Belediyesi'nde 54 dönümlük mesire alanı!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün, ilçenin kuzeyindeki yeni mahalle olan eski köylere sözünü verdiği mesire alanının yapımı başladı.

Karabük'e yeni park ve mesire alanı!

Karabük Belediyesi, kent genelinde yeni park ve mesire alanları oluşturmaya başladı. Bu kapsamda belediye Fevzi Çakmak Mahallesi mevkiine mesire alanı ve park kazandıracaklarını belirtti.

Çorlu Demirköy'e yeni mesire alanı geliyor!

Çorlu Demirköy Orman İşletme Müdürlüğü sınırları dahilinde C Tipi Mesire Yeri olarak projesi düzenlenen ve inşaatına ve yapımına başlanan Enver Kara Mesire alanında çalışmalarda sona gelindi.

Şanlıurfa Hilvan'a yeni mesire alanı yapılacak!

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde büyük projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Hilvan'a 100 Bin metrekarelik Mesire ve yeşil alanı kazandırıyor.

sivasa yeni mesire alanı Haberi

sivasa yeni mesire alanı

SİVAS Belediyesi, yeni bir mesire alanının yapımına başladı. Belediyeden yapılan göre, Maliye ile yapılan protokol neticesinde Sivas Belediyesine geçen 30 dönümlük Maliye Ormanı olarak adlandırılan bölgeye, yanı başındaki 35 dönümlük ağaçsız alan da eklenerek yeni bir mesire alanı yapımına başlandı. Organize Sanayi Bölgesi yolu Kılavuz TOKI karşısında yer alan bölgeye yeni bir mesire alanı oluşturmak için çalışmalarına başlayan Sivas Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yıl içerisinde alanı pikniğe açmak için çalışmalarını hızlandırdı. Projesi hazırlanan ve çalışmalarına başlanan mesire alanı, Kılavuz, Huzur, Şeyhşamil ve Ahmet Turan Gazi Mahalleri ile bölge halkı için Paşabahçe'nin alternatifi olacak. 


Haber...