15 / 05 / 2024

Sivasspor Stadı kapasitesi

Sivasspor Stadı kapasitesi

TOKİ Başkanı Turan, Türkiye'nin ilk "ekolojik" stadını inceledi. Turan: " İnşallah bu yıl sonuna kadar Sivas Stadyumu Sivas halkına teslim edilmiş olacak " şeklinde konuştu.

Bu yıl 7 stadın inşaatı tamamlanacak!

Türkiye'de inşaatı biten ve yenilenen 32 stadın toplam kapasitesi 1 milyona yaklaştı. Hazır hale getirilen statlar futbol severleri ağırlamayı bekliyor. 

Göztepe Gürsel Aksel Stadı açılıyor!

İzmir Göztepe'de yeni yapılan Gürel Aksel Stadyumu 26 Ocak'ta açılıyor. Federasyonun yaptığı değişiklikle Göztepe Gürel Aksel Stadyumuna sevindirici bir haber geldi. Federasyonun ayakta maç izlemeye izin vermesiyle stadın kapasitesi 25 binden 30 bine yükseliyor.

Atatürk Olimpiyat Stadı yenileniyor!

2020 UEFA Şampiyonlar Ligi'ne ev sahipliği yapacak Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yenileme çalışmaları devam ediyor. Stadın kapasitesi 92 bin 208'e yükseltilecek.

Gürsel Aksel Stadı'nın kapasitesi artırılıyor!

Spor Toto Süper Lig ekipleri arasında yer alan Göztepe'ye inşaatı devam eden Gürsel Aksel Stadı'nın kapasitesiyle ilgili müjde TBMM geldi.

Gürsel Aksel Stadı'nın kapasitesi 25 bin 35'e çıkacak!

Göztepe'de yapımına devam eden Gürsel Aksel Stadı'nın kapasitesiyle ilgili müjde geldi. Stadının kapasitesi 20 bin 35'ten ayakta seyırcilerle 25 bin 35'e yükselebilecek. 

Yeni Ankara 19 Mayıs Stadı'nın kapasitesi 50 bin olacak!

Başbakan Binali Yıldırım, Ankara 19 Mayıs Stadı'nı, 50 binin üzerinde kapasiteli yeni bir stadyum olarak inşa edeceklerini açıkladı..

Manisa 19 Mayıs Stadı'nın kapasitesi artacak!

Manisasporlu taraftarlar, mevcut stadın elden geçirilip yıllardır bekleyen projenin aktif edilmesini istiyorlar. Projede 16 bin 597 kişilik olan stadın kapasitesi 20 bine çıkacak.

Hindistan'da dünyanın en büyük stadı yapılıyor!

Hindistan'da dünyanın en büyük stadının inşaatı başladı. Gujarat'ta yapımına başlanan ve 7 milyar Hint rupisine mal olacak stadyumun kapasitesi 110 bin.

Sivasspor'un yeni stadı ne zaman açılacak?

Sivasspor, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğiyle yaptırılan ve Türkiye'nin ilk ekolojik stadı olma özelliğini taşıyan stat, Mersin İdmanyurdu maçıyla açılacak.

Sivasspor Stadı 14 Ağustos'ta açılacak!

Yapımına 3 yıl önce başlanılan ve büyük oranda tamamlanan 27 bin 532 seyirci kapasiteli Sivasspor Stadı'nın açılışı 14 Ağustos Pazar günü saat 19.00'da, Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Tokatspor maçı ile gerçekleşecek.

Sivasspor Stadı açılış için gün sayıyor!

Sivas'ta 3 yıl önce yapımına başlanan 27 bin 532 kişi kapasiteli "Türkiye'nin ilk ekolojik stadı" yeni sezon için gün sayıyor.Vali Gül: Stadyumumuz çok güzel, gerçekten gururu verici" dedi.

Sivasspor Stadı'nın yüzde 99'u tamam!

Sivas'ta yaklaşık 3 yıl önce yapımına başlanan, çatıda biriken yağmur ve kar sularını depolayarak elektrik enerjisine dönüştürecek alttan ısıtmalı 27 bin 532 kişi kapasiteli "Türkiye'nin ilk ekolojik stadının yüzde 99'unun tamamlandığı bildirildi.

Sivasspor Stadı'nda son rötuşlar!

Sivas'ta Mayıs 2013'te temeli atılan, kendi enerjisinin bir bölümünü üretecek, yağmur ve kar sularını depolayacak, ısıtma sistemli ve 25 bin seyirci kapasiteli Türkiye'nin ilk ekolojik stadında çimlerin serimine başlandı

Sivasspor Stadı kapasitesi Haberi

Sivasspor Stadı kapasitesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Sivas'ta yapımı devam eden "Türkiye'nin ilk ekolojik stadı"nı inceledi.


Turan, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile TOKİ iş birliğinde, yağmur ve kar sularını depolayacak, enerjisinin bir bölümünü üretecek şekilde dizayn edilen 25 bin seyirci kapasiteli stadın inşaatını gezerek yetkililerden bilgi aldı.


İncelemenin ardından gazetecilere açıklama yapan Turan, devlet ve TOKİ iş birliğinde yapılan en önemli işlerden birinin bu stadyum olduğunu belirtti.


TOKİ olarak Gençlik ve Spor Bakanlığına devredilmek üzere 16 ilde stat yaptıklarını hatırlatan Turan, "Bu 16 ilde yapılan stadyumların toplam koltuk kapasitesi yaklaşık 420 bin. Bu statlardan en büyüklerinden biri de içerisinde bulunduğumuz Sivas Stadyumu. Çok modern ve ileri teknolojiyle yapılmış, çevreci, UEFA standartlarında bir stat. Türkiye'nin geleceğine ve Sivas'a en az 40-50...