02 / 05 / 2024

Sivil şehitler imkanı

Sivil şehitler imkanı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin durdurulmasını sağlayarak "kahramanlık destanı" yazan şehit vatandaşların aileleri faizsiz konut kredisi hakkından yararlanabilecek.

Üniversite adayları, Yeni Havalimanı'nı iş imkanı olarak görüyor!

İstanbul Yeni Havalimanı'nı iş imkanı olarak gören üniversite adayı gençler, sivil havacılık, hosteslik, yer ve kabin hizmetleri gibi bölümlerine yoğunlaştı...

Adana’ya 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı yapılacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, FETÖ’cü hainlerin darbe kalkışmasına karşı demokrasiyi savunurken şehit düşen güvenlik güçleri ve sivil vatandaşların anısına 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı yapacaklarını duyurdu.

Emay'dan Kentplus Kadıköy'de 48 ay 0 faiz imkanı!

Emay'dan Kentplus Kadıköy'de 48 ay 0 faiz taksit imkanı sunuluyor. Kentplus Kadıköy projesinde satış fiyatları 595 bin TL'den başlıyor...

Skyland İstanbul Seyrantepe'de 0,69 faiz imkanı!

Skyland İstanbul Seyrantepe'de 0,69 faiz imkanı ya da 48 aya kadar sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Skyland İstanbul projesi Mart 2017'de teslim edilecek...

Yasemin Evleri Kavaklı'da yüzde 10 peşinat imkanı!

Balkaya İnşaat'ın Yasemin Evleri Kavaklı projesinde yüzde 10 peşinatla 36 ay sıfır faiz taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Sinpaş Aydos Country'de 30 ay taksit imkanı!

Sinpaş GYO tarafından İstanbul'un Anadolu yakası Sancaktepe'de hayata geçirilen Aydos Country projesi 50 bin metrekare alanda yükseliyor. Projede vade farksız 30 ay taksit imkanı sunuluyor.

Ataköy Avrupa Konutları'nda yatırımı erken değerlendirme imkanı!

E-5 otoyolunun hemen yanı başında Ataköy’de yükselen projede kaba inşaat tamamlandı. Avrupa Residence & Office Ataköy inşaatının hızlı ilerleyişi, yapılan yatırımların erkenden değerlenmesine imkan tanıyor.

Tem 34'te 25 bin metrekareye kadar iş imkanı!

İstanbul’un sanayi ve depolama ihtiyacına cevap veren Tem 34, modern ve teknik altyapısı ile verimliliğin ve kalitenin artırılması için zemin oluşturuyor. Proje, tek katta 25.000 m2’ye kadar iş imkanı sunuyor.

İzmir Büyükşehir ve Balçova Belediyesi arsa speküslasyonuna imkan mı tanıyor?

Avukat Mustafa Kemal Turan, Üçkuyular Pazaryerine inşası planlanan AVM’ye ilişkin olarak İzmir Büyükşehir ve Balçova Belediyesi’ni “arsa spekülasyonuna imkan tanımakla” suçladı.

Vira İstanbul Evleri'nde 0,88 faizle ödeme imkanı!

Vira İstanbul Evleri'nde 0,88 faizle banka kredili ödeme imkanı sunuluyor. Ağustos 2018 yılında teslim edilecek olan Vira İstanbul projesinde peşinat teslim zamanı veriliyor...

Salih Sağında Şehitler Haftası mesajı yayınladı!

Kuyaş Gayrimenkul Genel Müdürü Salih Sağında, 14 Nisan Şehitler Haftası nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, kutsal vatanımız için hiç düşünmeden canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle andı.

SDU'ye Sivil Havacılık Yüksekokulu açılacak!

Isparta'nın 'Sivil Havacılık Üssü' ideali için bir donanım daha eklendi. Bakanlar Kurulu, Süleyman Demirel Üniversitesi'nde (SDÜ) 4 yıllık lisans eğitimi veren Sivil Havacılık Yüksekokulu açılmasına karar verdi.

Dağ Mühendislik Doğa Şehir ve Floraşehir projelerinde özel ödeme imkanı!

Yaptığı değerli yatırımlarla adından söz ettiren Dağ Mühendislik, inşaatı aralıksız devam eden Doğa Şehir ve Floraşehir projelerine özel ödeme imkanı sunuyor.

Sivil şehitler imkanı Haberi

Sivil şehitler imkanı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin durdurulmasını sağlayarak "kahramanlık destanı" yazan vatandaşlardan hayatını kaybedenlerin tamamının tıpkı polis ve askerler gibi "şehit", yaralananların ise "gazi" sayılmasıyla yakınları, şehit ailelerine sağlanan "kamuda iki istihdam", "faizsiz konut kredisi", "Türkiye genelinde ücretsiz ulaşım", "çocuklara burs sağlanması" gibi tüm haklardan yararlanabilecek. 


FETÖ'nün darbe girişiminde hayatını kaybeden vatandaşlar, "sivil terör mağdurluğu" kapsamından öteye geçerek, Türkiye'nin "kahraman sivil şehitleri" olarak anılacak. 


Türkiye tarihinin en acımasız darbe girişimi olarak kayıtlara geçen 15 Temmuz'daki FETÖ'nün darbe teşebbüsü sonucunda 179'u sivil 246 kişi hayatını kaybederken, 2 bin 185 vatandaş da yaralandı. Bu darbe girişimi sonrasında 3 ay süreyle Olağanüstü Hal (OHAL) ilan edilirken, 23 Temmuz'da Resmi Gazete'de yayınlanan Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile hayatını kaybeden vatandaşların "şehit", yaralananların da "gazilik" kapsamına...