29 / 04 / 2024

Siyah Çoraplılar Futbol Akademisi

Siyah Çoraplılar Futbol Akademisi

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'ın projelerinden olan 3 Temmuz Futbol Akademisi'nin imar izni olmadığı ortaya çıktı...

Fenerbahçe'den Gebze'ye 3 Temmuz Futbol Akademisi!

Fenerbahçe Spor Kulübü, Gebze'de yıldız üretecek. Sarı lacivertli takım Gebze'de kuracağı 3 Temmuz Futbol Akademisi ile geleceğin yıldılarını yetiştirecek...

Serdal Adalı: Beşiktaş'a tarihi bir tapu kazandıracağız!

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, Siyah-Beyazlıların olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Serdal Adalı açıklamasında Beşiktaş'a tarihi bir tapu daha kazandıracaklarını dile getirdi.

Bizim Toptan’da Domestos 29,95 TL’ye ayçiçeği yağı 5 litre 172,90 TL’ye, siyah zeytin 65,90 TL’ye düştü!

Bizim Toptan’da 22 Kasım’da kadar dev indirimler alıcılarını bekleyecek. Bu doğrultuda, Domestos 29,95 liraya ayçiçeği yağı 5 litre 172,90 liraya, siyah zeytin 65,90 liraya düştü. İşte 14 Kasım 2023 fiyat listesi...

Siyah çayda dev indirim: 89 TL'ye düştü

Son zamanlarda siyah çay fiyatlarındaki artışlar nedeniyle birçok kişi çay keyfinin zorlaştığını hissetmeye başlamıştı. Ancak, vatandaşlar indirim fırsatlarını arayarak çözüm bulmaya çalışıyorlar. İşte bu arayışların sonucunda, belirli bir marketten gelen büyük indirimiyle ilgili tüm detaylar...

ABD'li emlak yatırımcıları ve Mesut Özil Meksika takımı Nexaca’yı satın alacak!

Fenerbahçe’nin devre arasında Arsenal’den transfer ettiği yıldız futbolcu Mesut Özil, Meksika Futbol Ligi takımlarından Necaxa’nın sahiplerinden biri olacak. Mesut Özil’in de aralarında yer aldığı emlak yatırımcıları Al Tylis ve Sam Porter’ın öncü olduğu ABD’li yatırımcılar, kulubü satın alacak.

Ahmet Nur Çebi Beşiktaş'ın 34. başkanı oldu!

Beşiktaş Kulübünün dün gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulunda Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlıların yeni başkanı seçildi. BJK Akatlar Kültür ve Spor Kompleksi’nde yapılan olağanüstü seçimli genel kurulda 8 bin 529 geçerli oyun 5 bin 9’unu Ahmet Nur Çebi aldı.

Spor kulüpleri borçlarını kapatmak için gayrimenkullerini satacak!

Deloitte Danışmanlık Hizmetleri Ortağı ve Futbol Sektör Uzmanı Cem Sezgin, kulüplerin borçlarını kapatmak için ellerinde bulunan gayrimenkullerini satacağını, gayrimenkul sektörünün ise canlanacağını söyledi.

Futbolcu Çağlar Söyüncü stat yaptıracak!

Almanlı futbol takımı Freiburg, İngiliz takımı Leicester City'ye 138 milyon TL'ye transfer ettiği Çağlar Söyüncü'den gelen parayla yeni stat yaptıracak.

Fenerbahçe'den Gebze'ye 3 Temmuz Futbol Akademisi!

Fenerbahçe Spor Kulübü, Gebze'de yıldız üretecek. Sarı lacivertli takım Gebze'de kuracağı 3 Temmuz Futbol Akademisi ile geleceğin yıldılarını yetiştirecek...

West Ham United'ın maçlarını oynadığı Olimpiyat Stadı yıkılacak!

West Ham United'ın maçlarını oynadığı Olimpiyat Stadı'nın yıkılıp yeniden yapılması gündeme geldi. Kariyerinde 30'dan fazla stadın yapımında görev alan Fletcher, "Atletizm stadını futbol sahasına döndürmek için yaptıkları şeyler işe yaramıyor" dedi.

İstanbul’un ilk ampute futbol sahası Pendik’e inşa ediliyor!

İstanbul’un ilk, Türkiye’nin ise 3. ampute futbol sahası Pendik’e inşa ediliyor. Pendik Belediyesi tarafından Yenişehir Mahallesi'nde yapımına başlanan saha, Süper Lig'de mücadele eden Pendik Engelliler Spor Kulübü Ampute Takımının maçlarına ev sahipliği yapacak.

Kocaeli Büyükşehir'den Kumcağız’a futbol sahası!

Vatandaşların spor yapmalarına imkan sağlamak için kentin birçok noktasında spor tesisi yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra ilçesi Kumcağız bölgesine de futbol sahası yapıyor.

Bakırköy Atatürk Yaşam Köyü Tesisleri Beşiktaş'ın!

Beşiktaş Kulübü, Bakırköy Atatürk Yaşam Köyü Tesisleri'nin üst kullanım hakkının 10 yıllığına alınacağını açıkladı. Siyah-beyazlılar, Bakırköy Belediye Başkanlığı ile bu konuda mutabakata varıldığı bildirildi.

TFF Soma Milli Takımlar Eğitim ve Futbol Okulu 12 Mayıs'ta açılıyor!

TFF'nin katkılarıyla inşa edilen TFF Soma Milli Takımlar Eğitim ve Futbol Okulu'nun açılışının, 12 Mayıs Perşembe günü saat 14.00'te gerçekleştirileceği belirtildi.

Siyah Çoraplılar Futbol Akademisi Haberi

Siyah Çoraplılar Futbol Akademisi

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'ın seçim sürecindeki en güvendiği projelerden olan Siyah Çoraplılar Futbol Akademisi hayata geçmeden sonlandı.

Vatan Gazetesi’nde yer alan habere göre; Scouting çalışmalarıyla ilgili Gebze'de tesis yapılacağı ve tesisin adı "3 Temmuz Futbol Akademisi" olacağı açıklanırken, başkan Ali Koç bu projeyi mecburen hayata geçmeden rafa kaldırdı.

Aziz Yıldırım'ın Gebze'de aldığı arazinin sit alanı olduğundan imar izninin bulunmadığı ortaya çıktı. Yeni başkan Ali Koç'un altyapıya destek verecek başka bir planla camianın karşısına çıkması...