09 / 05 / 2024

Siyah İnci

Siyah İnci

Sianji Group Başkanı ve Turizm Yatırımcıları Derneği Başkan Yardımcısı ve Recai Çakır, yeni isimleri Sianji ( Siyah İnci ) ile zincir otel olmak istediklerini söyledi.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7'nci kesimi açılışa hazır!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7'nci kesimi Habibler-Hasdal şantiye alanında tamamlanan çalışmaları inceleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni kesimin açılışa hazır olduğunu dile getirdi.

Migros Tarsus'taki 7'nci mağazasını açtı!

Migros, Mersin Tarsus'taki 7'nci mağazasını Kardeş Şehirler Langen Bulvarı'nda hizmete açtı.

Eva Gayrimenkul Periskop'un 87'nci sayısını yayınladı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her ay yayınlanan "PERİSKOP ANALİZ" yayınının 87'nci sayısı yayınlandı...

Siyah Elmas Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Siyah Elmas Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 850 bin TL sermaye bedeli ile Maytham Jawad H Al-Khafajı tarafından kuruldu.

Migros 520'nci şubesini Tuzla'da açtı!

66 yıldır Türkiye'nin 81 ilinde hizmet veren perakende markası Migros, 520'nci mağazasını Tuzla Port'ta açtı. 

Nlogo İstanbul'da 2’nci etap'ta teslimler başlıyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Özyurtlar Holding'in 33’üncü projesi ‘Nlogo İstanbul’un 2’nci etap teslimleri başlıyor.

Eva Gayrimenkul Periskop'un 82'nci sayısını yayınladı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her ay yayınlanan "PERİSKOP ANALİZ" yayınının 82'nci sayısı yayınlandı...

İsrail, Filistin köyü Arakib'i 177'nci kez yıktı!

İsrail güçleri, Necef Çölü'nde bulunan Filistinlilerin yaşadığı Arakib köyündeki evleri 177'nci defa yıktı.

Siyah Baret İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Siyah Baret İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Tarık Arda tarafından kuruldu.

Tosyalı Holding’ten İskenderun 2’nci OSB'ye 1 milyar dolarlık yatırım!

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı gelecek yatırımlarına dair açıklamalarda bulundu. Fuat Tosyalı, “İskenderun 2’nci Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yeni çelik yatırımı için kolları sıvadık. 1 milyar dolarlık bu yatırıma 2020’de başlayacağız” dedi...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün kulelerine 22'nci bloklar konuldu!

Çanakkale Boğazı'nın 'gerdanlığı' olması planlanan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün deniz içerisindeki kulelerine 22'nci bloklar yerleştirildi.

Radisson Hotel Group Türkiye’deki 25'nci otelini Sakarya'da açtı!

Radisson Blu, Türkiye’nin kuzey batısında yer alan Sakarya'da Türkiye'deki 25'nci otelini açtı. Radisson Blu Hotel Sakarya resmen hizmete açıldı...

FLO Fas’taki 7’nci mağazasını açtı!

FLO Mağazacılık, büyüme hedefleri doğrultusunda yatırımlarla büyüyor. Yurt dışında da mağaza ağını genişletmeyi planlayan FLO, Fas’ta bulunan 7’nci mağazasını açtı.

Siyah İnci Haberi

Siyah İnci

DÜNYANIN 7 harikasından ‘Babil’in Asma Bahçeleri’ konseptiyle 2009’da Bodrum’da açılan ve tamamı süit ve villalardan oluşan Gardens of Babylon’da değişikliğe gittiklerini ifade eden Sianji Group Başkanı ve Turizm Yatırımcıları Derneği Başkan Yardımcısı ve Recai Çakır, yeni isimleri Sianji (Siyah İnci) ile zincir otel olmak istediklerini söyledi.


Sağlık otelleri alanında içinde detoks, termal ve diyet programlarını barındıran oteller yapmayı planladıklarını ifade eden Çakır, “İstanbul’da bir yer planlıyoruz. Bir dağ oteli ve termal projemiz var. Termal için Yalova’da ön anlaşma yaptık. Sağlık otellerini zincir haline getirmek istiyoruz. Yatırımcıların konseptini kuruyoruz ve ismimizi veriyoruz, işletmeyi alıyoruz. Çok istediğimiz bir yer olursa yatırımın tamamını da yapabiliriz”dedi.  Sianji olarak yurtdışı ve yurtiçinden otel işletmesi ve sağlık turizmi alanındaki faaliyetlerinden dolayı yoğun talep aldıklarının altını çizen...