19 / 05 / 2024

Siyahkalem CEOsu İbrahim Kahraman

Siyahkalem CEOsu İbrahim Kahraman

KÖY, sürdürülebilirlik, çevre ve iklim koruma konularında en gelişmiş teknolojileri kullanarak, 4 kişilik bir ailenin yıllık 219.000 litre su tasarrufu yapmasını sağlayacak.

Semt Bahçekent'i Siyahkalem inşa edecek!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Esenyurt Hoşdere'de inşa edilen Semt Bahçekent projesi İkmal İnşaatı İşi ihalesi düzenlendi. İhaleyi 448 milyon TL sözleşme bedeli ile Siyahkalem İnşaat kazandı.

Siyahkalem Köy'de 84 ay 0 faiz kampanyası!

Emlak Konut güvencesini taşıyan Siyahkalem Köy'de 31 Mart 2018’e kadar sürecek bir kampanya başladı. Projede 84 ay yüzde  0 vade ile kredi kullanılabilecek..

Siyahkalem Köy'de 48 günde 36 milyon ciro!

Emlak Konut GYO'nun yüklenici firmaları tarafından düzenlenen "Şimdi Al 2019'da Öde" kampanyası kapsamında Siyahkalem Köy projesi 48 günde 36 milyon ciro elde etti.

Emlak İhtisas Bankası kurulmalı!

Siyahkalem CEO’su İbrahim Kahraman, şuanki konut finansman sisteminin artık sürdürülebilir olmadığını ve gayrimenkul sektörünün orta ve uzun vadeli istikrarı için Emlak İhtisas Bankası'nın kurulması gerektiğini açıkladı. 

Siyahkalem Köy 3. etap kampanyası!

Siyahkalem Köy 3. etap kampanyası başladı. “Şimdi Al 2019’da Öde” kampanyası 14 Eylül’de başlayıp, bir buçuk ay sürecek.

Siyahkalem Köy'ün 3. etabı satışta! Şimdi al 2019'da öde!

Emlak Konut GYO’nun 2017’de gerçekleştirdiği iki ayrı kampanyada yaklaşık 200 milyon TL gelir elde eden Siyahkalem, KÖY projesinin 3. ve son etabındaki 209 konutu, bugünden itibaren “Şimdi Al 2019’da Öde” ile ilk defa satışa sunuyor.

Siyahkalem Katar'dan 15 milyon TL’lik satışla döndü!

18-21 Nisan tarihleri arasında Doha'da gerçekleştirilen Expo Turkey by Qatar’a katılan Siyahkalem,15 milyon TL’lik ön satış gerçekleştirdi.

Siyahkalem 2 projesini Katar'da tanıttı!

Siyahkalem, 2017 sonunda start vermeyi planladığı, toplam yatırım değeri 1.5 milyar doları aşan, 2 projesini Expo Turkey by Qatar’da tanıttı.

Siyahkalem Köy projesi bir ayda 104 milyon TL ciro yaptı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklıüı'nın başlattığı Konutta 20 Yıl Vade Kampanyası'na KÖY projesiyle katılan Siyahkalem, 104 milyon lira ciro elde etti.

Köy Siyahkalem görselleri!

Siyahkalem İnşaat tarafından Emlak konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen projede satış süreci devam ediyor. İşte Köy Siyahkalem görselleri...

Köy Siyahkalem daire fiyatları ne kadar?

Emlak konut GYO güvencesiyle yükselen Köy Siyahkalem projesi 1.167 adet konuttan meydana geliyor. Peki Köy Siyahkalem daire fiyatları ne kadar?

Siyahkalem Köy projesi fiyat listesi!

Emlak konut GYO güvencesiyle yükselen Siyahkalem Köy projesi 1.167 adet konut ve 15 bin metrekare çarşı alanından oluşuyor. İşte Siyahkalem Köy projesi fiyat listesi..

Siyahkalem Köy Evleri satış fiyatları!

Siyahkalem Köy Evleri satış fiyatları 689 bin TL'den başlayarak değişiyor. Siyahkalem Köy Evleri'nde teslimler Haziran 2018'de yapılıyor...

Siyahkalem CEOsu İbrahim Kahraman Haberi

Siyahkalem CEOsu İbrahim Kahraman

Köy Projesi, artan nüfus ile birlikte gelen çevre ve iklim sorunlarına karşı, gerçekleştirdiği konutlarda enerji ve su tasarrufu sağlayan teknolojiler kullanıyor.


İklim değişikliklerinin ve her geçen gün büyüyen nüfusun etkisiyle su kaynaklarının giderek azaldığını belirten Siyahkalem CEO’su İbrahim Kahraman, bu durumun gayrimenkul sektörüne ciddi bir sorumluluk yüklediğini söyleyerek “Su tasarrufu ile su kaynaklarının daha uzun süre dayanmasını sağlayabiliriz. Bu nedenle biz çok ciddi ve uzun süren bir araştırma yaparak, konutlarımızda, dünyada bu konuda en gelişmiş teknolojiye sahip olan banyo endüstrisine yön veren tasarım liderlerinden Alman Hansgrohe’nin ürünlerini kullanma kararını aldık” dedi.


EcoSmart Özelliğiyle, dakikada 5 litre tasarruf.

KÖY projesinde kullanılan ürünlerde uygulanan EcoSmart özelliğiyle günlük duş su talebinin % 60’lara varan oranlarda azaltılmaktadır. Üründe kullanılan gelişmiş akış sınırlayıcı teknolojisiyle, suyun hacminde hiçbir...