05 / 05 / 2024

siyahkalem inşaar köy projesi açıklaması siyajkalem inşaat köy bilirkişi raporu açıklaması

siyahkalem inşaar köy projesi açıklaması siyajkalem inşaat köy bilirkişi raporu açıklaması

Aydınlık Gazetesi'nde yer alan "Zekeriyaköy’de inşaatına başlanan ‘Köy’ projesiyle ilgili bilirkişi raporu, Orman Genel Müdürlüğü’nü yalanladı." haberine Siyahkalem İnşaat'tan açıklama geldi. İşte o açıklama..

Kadıköy Belediyesi tebligat olmadan yıkım yaptı!

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yer alan S.M. ve ağabeyi H.A.A.'ya ait dükkan için Kadıköy Belediyesi'nde yıkım kararı çıktı. İddialara göre; belediye tebligat göndermeden yıkım gerçekleştirdi. 

Sorunlu krediler için Varlık Yönetim Şirketi kuruluyor!

Bankalar sorunlu krediler için Varlık Yönetim Şirketi kuruyor. Yeni yapıyla bankalar donuk alacaklarını bilançodan çıkaracak. Şirketler ise tek bir varlık yönetimiyle muhatap olacak.

İsrail’den Filistin'deki Battir köyünde sanayi bölgesi inşa edecek!

Filistin Turizm ve Tarihi Eserler Bakanlığı, İsrail makamlarının Kudüs ile Beytullahim kentleri arasında bulunan ve Filistin’in Battir köyünün toprakları üzerinde sanayi bölgesi inşa etmeyi planladığını belirtti.

Nazım Hikmet’in Kadıköy’deki yaşadığı ev yıkılıyor!

Türk Edebiyatı’nın önemli isimlerinden Nazım Hikmet’in İstanbul Kadıköy’de yer alan yaşadığı ev deprem riski sebebiyle yıkılacak.

2020 inşaatta çıkış yılı olacak!

İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç, inşaat sektöründe gelecek yıldan umutlu olduklarını söyledi. Andıç, ''2020 yılının yavaş yavaş çıkış yılı olacağına inanıyoruz." diye konuştu.

Ünlü yıldız Burçin Orhon köy evini yeniliyor!

Kısa bir süre önce köy evi satın alan Burçin Orhon, yeni evini düzenlemek için kolları sıvadı. Evle ilgili gelişmeleri de zaman zaman sosyal medyadan paylaşan Orhon, evin mutfağındaki çalışmaları anlattı.

İsrail'in sembolik köyü Vadi el-Ahmer yıkıldı!

İsrail askerleri, işgal altında bulunan Doğu Kudüs'teki sembolik köy olan Vadi el-Ahmer'i yıktı. 

2018'in ilk kampanyası KÖY projesinde başladı!

Siyahkalem’in, Emlak Konut GYO güvencesiyle ile Zekeriyaköy’de hayata geçirdiği KÖY projesi yeni yıla 84 ay yüzde 0 vade kampanyası ile girdi.

Zekeriyaköy Köy'de son 30 daire için kampanya!

Siyahkalem, Zekeriyaköy’de gerçekleştirdiği KÖY projesinin 1. etabındaki son 30 daire için yeni bir kampanya başlattı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kadıköy Belediyesi’nden yer istedi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kadıköy’de Otomatik Meteoroloji Gözlem İstasyonu kurmak için Kadıköy Belediyesi’nden yer istedi.

Siyah Kalem İnşaat Köy proje fiyatları 2016!

Siyah Kalem İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Siyah Kalem İnşaat Köy projesi 1.167 konut ve 15 bin metrekare çarşı alanına sahip. İşte Siyah Kalem İnşaat Köy proje fiyatları 2016...

Nilüfer İnegazi Köyü'nde çimento fabrikası inşa edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Nilüfer'in İnegazi Köyü'ne yapılması düşünülen çimento tesisinin 1/5000 Ölçekli İlave Nazım İmar Planı ile 1/1000 Öçekli İlave Uygulama İmar Planı'nı onayladı.

İzmir Buca'ya köy müzesi kuruluyor!

KÖYLERİN yüzyıllar öncesinden bugüne uzanan kültürel serüvenini gelecek nesillere taşımak için harekete geçen Buca Belediyesi, İzmir’in ilk “Köy Müzesi"ni Buca Kaynaklar’a kurmaya hazırlanıyor.

siyahkalem inşaar köy projesi açıklaması siyajkalem inşaat köy bilirkişi raporu açıklaması Haberi

siyahkalem inşaar köy projesi açıklaması siyajkalem inşaat köy bilirkişi raporu açıklaması

Aydınlık Gazetesi'nde yer alan "Zekeriyaköy’de inşaatına başlanan ‘Köy’ projesiyle ilgili bilirkişi raporu, Orman Genel Müdürlüğü’nü yalanladı." haberine Siyahkalem İnşaat'tan açıklama geldi. 


Siyahkalem'in Köy projesi açıklaması:

Köy projesinin bilirkişi raporu, Orman Genel Müdürlüğü'nü yalanladığını söylemektedir.

Oysa haber okunduğunda da anlaşılacağı gibi, durum tam tersidir. Orman Genel Müdürlüğü, Bilirkişi Raporu’na dayanılarak yapılan habere yalanlama getirilmiştir.

Köy projesi,  Bilirkişi Raporu’nun orman diye iddia ettiği bölgenin 5 kilometre dışında yer almaktadır.

KÖY Projesi bölgesinin orman alanı içinde olduğunu iddia edilen 2013 tarihli bilirkişi raporunda incelenen bölge, proje alanının yaklaşık kuşbakışı 5 kilometre güneydoğusunda yer alan ormanlık bölgeyi göstermektedir.

Söz konusu bilirkişi raporunda proje alanının 56-67 orman tahdit sınırları içerisinde olduğu belirtilmiştir. Oysa 1938 yılındaki orman haritasından da görüleceği üzere proje sahasıyla bilirkişi raporunda bahsedilen yer arasında biraz önce belirttiğimiz...