02 / 05 / 2024

siyahkalem köy 2. etap son durum

siyahkalem köy 2. etap son durum

Siyahkalem'in Emlak Konut GYO ortaklığıyla Zekeriyaköy'de yaptığı Köy projesinde konutların otoparklarına elektrikli araçlar için şarj üniteleri kuruldu. Siyahkalem, Emlak Konut GYO ortaklığıyla Köy adını verdikleri projenin ikinci etabının satışlarına ek

Emlak Konut GYO Köy 2. Etap'ın kısmi kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, KÖY projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte o gelişme... 

Köy 2. Etap'ın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy İkmal İnşaatı İşi'nde (KÖY 2. Etap), 1789 Ada 2 Parsel ve 1789 Ada 4 Parsel Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapıldı ve kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı.

Emlak Konut GYO KÖY 2. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO KÖY 2. Etap  1789 Ada 3 Parsel, 1790 Ada 3 Parsel Konut İnşaatları ve Ada Dışı İmar Yolları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabul tutanağı 31 Aralık 2021 tarihinde onaylandı.

KÖY 2. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Köy 2. Etap kapsamında bulunan Park Düzenleme İşleri'nin kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 24 Aralık tarihinde onaylandı.

KÖY Zekeriyaköy 2. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy İkmal İnşaatı İşi'nde (KÖY 2. Etap), 1789 Ada 2 Parsel ve 1789 Ada 4 Parsel Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi geçici kabulü yapılmış olup kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı.

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 2. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy İkmal İnşaatı İşi (KÖY 2. ETAP) projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

Dyk Otomasyon Tekstil Tarım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy 2 Şubesi açıldı!  

Dyk Otomasyon Tekstil Tarım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy 2 Şubesi bugün Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Naciye Öksüz tarafından açıldı.

Siyahkalem Köy'de 84 ay 0 faiz kampanyası!

Emlak Konut güvencesini taşıyan Siyahkalem Köy'de 31 Mart 2018’e kadar sürecek bir kampanya başladı. Projede 84 ay yüzde  0 vade ile kredi kullanılabilecek..

Siyahkalem Köy'de 48 günde 36 milyon ciro!

Emlak Konut GYO'nun yüklenici firmaları tarafından düzenlenen "Şimdi Al 2019'da Öde" kampanyası kapsamında Siyahkalem Köy projesi 48 günde 36 milyon ciro elde etti.

Siyahkalem Köy 3. Etap ödeme kampanyası 2017!

Siyah Kalem İnşaat tarafından İstanbul Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Köy Zekeriyaköy projesi 1.3 milyar TL yatırım değeriyle yükseliyor. Projede “Şimdi Al 2019’da Öde” kampanyası uygulanıyor...

Siyahkalem Köy 3. etap kampanyası!

Siyahkalem Köy 3. etap kampanyası başladı. “Şimdi Al 2019’da Öde” kampanyası 14 Eylül’de başlayıp, bir buçuk ay sürecek.

Siyahkalem Köy'ün 3. etabı satışta! Şimdi al 2019'da öde!

Emlak Konut GYO’nun 2017’de gerçekleştirdiği iki ayrı kampanyada yaklaşık 200 milyon TL gelir elde eden Siyahkalem, KÖY projesinin 3. ve son etabındaki 209 konutu, bugünden itibaren “Şimdi Al 2019’da Öde” ile ilk defa satışa sunuyor.

Siyahkalem Köy projesi bir ayda 104 milyon TL ciro yaptı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklıüı'nın başlattığı Konutta 20 Yıl Vade Kampanyası'na KÖY projesiyle katılan Siyahkalem, 104 milyon lira ciro elde etti.

siyahkalem köy 2. etap son durum Haberi

siyahkalem köy 2. etap son durum

Zekeriyaköy'deki 467 bin metrekarelik askeri araziyi 1 milyar 475 milyon lira satış geliri karşılığında kazanan Siyahkalem, Emlak Konut GYO ortaklığıyla Köy adını verdikleri projenin ikinci etabının satışlarına ekimde başlıyor. 


EKİMDE YÜZDE 5 ZAM 

Birinci etapta bulunan 462 konutun 250'sini sattıklarını dile getiren Siyahkalem CFO'su İbrahim Kahraman, 1.167 konutun yer alacağı projede metrekare fiyatlarının ortalama 6 bin 500 lira olduğunu dile getirdi. 1.3 milyar liraya mal olması öngörülen projede elektrikli araçların da düşünüldüğünü dile getiren Kahraman, "Konutların otoparklarına şarj üniteleri de yapıldı. Bir de sosyal tesisin altına şarj ünitesi koyacağız" dedi. Kur nedeniyle fiyatlara ekim ayında yüzde 5 oranında zam yapacaklarını ifade eden Kahraman, "Maliyet artışımız yüzde 15 ama biz yüzde 5'ini zam olarak yansıtacağız" diye konuştu. Siyahkalem olarak Kandilli'de 60 konutluk...