28 / 04 / 2024

Siyahkalem Köy kampanya

Siyahkalem Köy kampanya

Emlak Konut GYO'nun yüklenici firmaları tarafından düzenlenen "Şimdi Al 2019'da Öde" kampanyası kapsamında Siyahkalem Köy projesi 48 günde 36 milyon ciro elde etti.

Siyahkalem Köy projesi bir ayda 104 milyon TL ciro yaptı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklıüı'nın başlattığı Konutta 20 Yıl Vade Kampanyası'na KÖY projesiyle katılan Siyahkalem, 104 milyon lira ciro elde etti.

Siyahkalem Köy'de Kasım ayı kampanyası!

467 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Siyahkalem Köy'de Kasım ayı kampanyası devam ediyor. İşte, Siyahkalem Köy kampanya detayları...

Siyahkalem Köy'de kampanya devam ediyor!

Siyahkalem AŞ'nin Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ettiği Köy Projesi'nde 1 Kasım'da başlayan 120 ay vadeli satış kampanyası 30 Kasım'a kadar devam edecek.

Siyahkalem KÖY'de 120 ay vadeli satış kampanyası!

Siyahkalem AŞ'nin Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ettiği Köy Projesi'nde 1 Kasım'da başlayan 120 ay vadeli satış kampanyası 30 Kasım'a kadar devam edecek.

Siyahkalem Köy daire fiyatları!

Siyahkalem Köy projesinde 1+1'den 6+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. 467 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede yüzde 1 peşinatla ödeme yapılıyor. İşte Siyahkalem Köy daire fiyatları...

Rams Garden'da büyük yıl sonu avantajı! Yüzde 30 peşinat 24 ay vade!

Rams Türkiye imzasıyla İstanbul Bahçelievler’de hayata geçirilen Rams Garden'da büyük yıl sonu avantajı başladı. Söz konusu kampanya kapsamında yüzde 30 peşinat ödendiğinde 24 ay vade imkanı sağlanıyor.

Koçak'ta haftanın fırsatları! Elmas kolye, yüzük, küpelerde kampanya! İşte Koçak fiyat listesi 30 Eylül 2022

Koçak'ta fırsatlar listesi belli oldu Aradığınız elmas kolye, küpe, bilezik ve küpelerde kampanya başladı. Peki Koçak altın yüzük, kolye ve küpe fiyatları ne kadar? İşte Koçak altın 30 Eylül 2022 fiyat listesi...

TOKİ'den Ege ve Akdeniz kıyılarında 33 kampanya!

TOKİ, Ege ve Akdeniz kıyılarında toplam 33 yeni proje hayata geçirecek. Peki bu projelerden o yerleşim yerlerinde oturmayanlar ya da gurbetçiler konut alabilecek mi? İşte detaylar...

Deterjan, sabun, tuvalet kağıdı, peçete bebek bezinde büyük indirim! Kampanya gibi duyuru

Aşırı enflasyon karşısında ezilen vatandaşın alım gücü market raflarındaki temel tüketim mallarını almaya yetmeyeince hükümet kampanya gibi bir duyuruya imza attı. Deterjan, sabun, tuvalet kağıdı, peçete bebek bezinde büyük indirim! KDV oranları düşürüldü.

Uplife Kadıköy kampanya detayları!

Teknik Yapı imzasıyla Kadıköy'de yükselen Uplife Kadıköy projesinde yeni bir ödeme kampanyası başlatıldı. İşte Uplife Kadıköy kampanya detayları...

Uplife Kadıköy taksit ödemeleri!

Teknik Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçirilen Uplife Kadıköy projesinde yeni bir kampanya başladı. İşte, Uplife Kadıköy taksit ödeme seçenekleri... 

Köy Zekeriyaköy ev fiyatları 2018!

İstanbul Zekeriyaköy'de yükselen Köy projesinde 84 ay 0 faiz kampanyası bulunuyor. Kampanya 31 Mart'a kadar devam edecek..

Siyahkalem Köy'de 84 ay 0 faiz kampanyası!

Emlak Konut güvencesini taşıyan Siyahkalem Köy'de 31 Mart 2018’e kadar sürecek bir kampanya başladı. Projede 84 ay yüzde  0 vade ile kredi kullanılabilecek..

2018'in ilk kampanyası KÖY projesinde başladı!

Siyahkalem’in, Emlak Konut GYO güvencesiyle ile Zekeriyaköy’de hayata geçirdiği KÖY projesi yeni yıla 84 ay yüzde 0 vade kampanyası ile girdi.

KÖY’de metrekare fiyatları 8 bin 200 TL'den başlıyor!

Siyahkalem’in, Zekeriyaköy’de Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiği KÖY projesinin lansman döneminde, 4 bin 500, 5 bin  TL olan metrekare fiyatları 3 yıl sonra bugün 8 bin 200 – 10 bin TL seviyelerine yükseldi. 

Siyahkalem Köy'de 48 günde 36 milyon ciro!

Emlak Konut GYO'nun yüklenici firmaları tarafından düzenlenen "Şimdi Al 2019'da Öde" kampanyası kapsamında Siyahkalem Köy projesi 48 günde 36 milyon ciro elde etti.

Uplife Kadıköy'de 1 yıllık kira garanti!

Teknik Yapı, Uplife Park projesinde sıfır faiz ve kira getirisini aynı anda sunan büyük bir kampanya başlattı. Projede ayda 3 bin 500 liraya varan kira geliri sunuluyor.

Siyahkalem Köy 3. Etap ödeme kampanyası 2017!

Siyah Kalem İnşaat tarafından İstanbul Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Köy Zekeriyaköy projesi 1.3 milyar TL yatırım değeriyle yükseliyor. Projede “Şimdi Al 2019’da Öde” kampanyası uygulanıyor...

Siyahkalem Köy kampanya Haberi

Siyahkalem Köy kampanya

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) yüklenici firmaları tarafından düzenlenen "Şimdi Al 2019'da Öde" kampanyası sona erdi. Avantajlı konut satış kampanyasına  Siyahkalem'in Zekeriyaköy'de hayata geçirdiği KÖY projesi de katıldı. Proje 36 milyon TL'lik ciro yaptı. kampanyaya ilgi gösterenlerin büyük çoğunluğu ilk kez ev sahibi olmak isteyenlerden oluştu. 

Siyahkalem CFO'su İbrahim Kahraman, "Kampanyadan yararlananların büyük bir kısmı hali hazırda kirada oturanlar veya elindeki nakit ve mevduat birikiminin hepsini harcamadan konut alımı yapmak isteyen ihtiyatlı alıcılar ve yatırımcılar oluşturdu. Özellikle çok yakın vadede 1.Etapta teslim edeceğimiz konutlarımıza talip oldular, kirada ödedikleri masrafları 1 yıl boyunca değerlendirerek kendi evlerinin alımında kullanmak isteyenler dışında ellerindeki birikimi mevduat, döviz, para ve sermaye piyasalarında ve kendi işlerinde kullanarak hem konuttan hem de paradan para kazanmak...