12 / 05 / 2024

Sketch Turizm Emlakçılık Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Sketch Turizm Emlakçılık Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Sketch Turizm Emlakçılık Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Raafat Mohamed Bashandy Abdelgalil tarafından 1 milyon liralık sermaye ile 26 Mart tarihinde kuruldu.

Reber Group Emlak Turizm Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reber Group Emlak Turizm Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Jasım Salim tarafından kuruldu.

Imad Eddin Emlakçılık Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Imad Eddin Emlakçılık Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Fatih’de Imad Eddin Alayoubi tarafından kuruldu.Fatih’de Imad Eddin Alayoubi tarafından kuruldu.

Imad Eddin Emlakçılık Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Imad Eddin Emlakçılık Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Fatih'te Imad Eddın Alayoubı tarafından kuruldu.

Lord 369 Turizm Emlakçılık Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lord 369 Turizm Emlakçılık Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Rehab Alshehne tarafından kuruldu.

Eg Yapı İthalat İhracat İnşaat Emlak Temizlik Turizm Yatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eg Yapı İthalat İhracat İnşaat Emlak Temizlik Turizm Yatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eg Yapı İthalat İhracat İnşaat Emlak Temizlik Turizm Yatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Güngören'de yapıldı.

Green Gate Emlak İnşaat Turizm Sağlık Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Gate Emlak İnşaat Turizm Sağlık Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Cihat Eskimiş ve Mohd S.H Al-A. ortaklığında kuruldu.

Kasabalı Gıda İnşaat Emlak Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasabalı Gıda İnşaat Emlak Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Özçelik tarafından kuruldu.

Mükemmel Emlakçılık Turizm Otomotiv Danışmanlık Fotoğrafçılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Mükemmel Emlakçılık Turizm Otomotiv Danışmanlık Fotoğrafçılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdel Hay El Ayoubı ve Imad Eddın Alayoubı ortaklığında kuruldu.

Amiri Turizm Gıda Tekstil Otomotiv Emlakçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amiri Turizm Gıda Tekstil Otomotiv Emlakçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 800 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Nadır Ghulam tarafından kuruldu.

Emlakçılık kanunu çıktı mı?

Taşınmaz ticareti ile ilgili 2018 yılından bu yana bir dizi düzenleme yapıldı. Peki emlakçılık kanunu çıktı mı? Yeni düzenleme neler getirdi? İşte tüm merak edilenler...

Çiğdem Emlakçılık Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiğdem Emlakçılık Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdi Günaydın ve Çiğdem Çök ortaklığında kuruldu.

S.D.S Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi Emlakçılık Şubesi açıldı!

S.D.S Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi Emlakçılık Şubesi bugün Kadıkyö'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Argıç tarafından açıldı.

Rizelli Emlakçılık İnşaat Turizm Gıda Restoranları Sanayi Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Rizelli Emlakçılık İnşaat Turizm Gıda Restoranları Sanayi Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Kurtkaya tarafından kuruldu.

Sketch Turizm Emlakçılık Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Sketch Turizm Emlakçılık Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Sketch Turizm Emlakçılık Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Raafat Mohamed Bashandy Abdelgalil tarafından 1 milyon liralık sermaye ile 26 Maert tarihinde kuruldu.


Sketch Turizm Emlakçılık Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TURİZM  1- Türkiye 'nin iç ve dış turizm potansiyelinin  gelişmesi ve mevcut kaynakların daha verimli bir şekilde  işletilmesi ile turistlerin dinlenme eğlence ve diğer ihtiyaçlarının karşılanması konularında  hizmet vermek, turizm amaçlı yat-kotra ile tüm hava, kara, deniz araçlarını satın almak, kiralamak, ve kiraya vermek, yat işletmeciliğini yapmak, seyahat acentaları kurmak, Türk Hava Yolları ve diğer hava yollarının biletlerini satmak, turistik yerlerle turizme  elverişli alanlarda  hakiki ve hükmi şahıslar yada devlete ait  arazi  ve arsalar satın almak, kiralamak kiraya vermek, tatil...