16 / 05 / 2024

Skoda Kodiaq mart fiyat listesi

Skoda Kodiaq mart fiyat listesi

Skoda tarafından ülkemizde satışa çıkarılan Yeni Kodiaq modelinin güncel fiyat listesi belli oldu. Skoda Kodiaq modeline tam 49 bin 978 TL'lik indirim yaptı. Modern ve lüks bir otomobil arayışındaysanız, bu model tam size göre. İşte Skoda Kodiaq 2022 Mart ayı fiyat listesi...    

Skoda SUV güncel fiyat listesini duyurdu! Çok uygun fiyatlara SUV araç sahibi olabilirsiniz...

Skoda otomobil üreticisi, Türkiye'deki birçok vatandaşın dikkatini; Kamiq, Karoq ve Kodiaq SUV modeli ile çekebiliyor. Öte yandan mayıs ayı güncel Skoda fiyat listesi kontrol edildiğinde, Kamiq SUV otomobil modelinin bir Fiat Egea Sedan versiyonundan ucuz olduğu kaydedildi.

Skoda'dan 12 ay sıfır faiz kampanyası! Mart ayına özel fiyatlar! 30 Mart 2024 Skoda Fabia fiyat listesi

Skoda Mart ayına özel 100 bin TL kredi ve 12 ay vade imkanı sunuluyor. Peki 30 Mart 2024 Skoda Fabia'nın fiyatı ne kadar?  30 Mart 2024 Skoda Fabia fiyat listesi...

Skoda Mart fiyatları bir bir açıklandı: Skoda Karoq 2024, Skoda Octavia, Skoda Scala yeni fiyatlar kaç TL?

Skoda'nın Mart 2024 fiyatları ve bu aya özel kampanyaları tek tek açıklandı. Peki Skoda Karoq 2024, Skoda Octavia, Skoda Scala yeni fiyatlar kaç TL? İşte 25 Mart 2024 Skoda fiyat listesi...

Skoda Türkiye'de büyük Mart fırsatı başladı: Sıfır araç alacaklara kredi müjdesi! Hemen bakın!

Skoda'nın Fabia, Scala, Octavia, Superb, Kamiq, Karoq ve Kodiaq modellerinin 2024 Mart fiyatları açıklandı. İşte modellerin öne çıkan özellikleri ve Skoda Türkiye 5 Mart 2024 fiyat listesi...

Skoda Şubat 2024 fiyatlarını tek tek açıkladı! İşte son dakika Fabia, Kodiaq, Scala, Karoq ve Octavia fiyatları!

Otomotiv devi Skoda yeni bir araç sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği ve araştırdığı Şubat 2024 fiyat listesini açıkladı. İşte son dakika Fabia, Kodiaq, Scala, Karoq ve Octavia fiyatları...

SUV araç fırsatını kaçırmayın! Skoda Kodiaq fiyat listesi açıklandı...

SUV araç fırsatı Skoda ile ayağınıza kadar geldi. Buna göre, geniş iç hacmi ile otobüs görünümündedir. Dacia tercih etmeyenler bunu alın! Türkiye pazarına giriş yapıyor. İşte Skoda Kodiaq'ın fiyat listesi ve haberin detayları...

Skoda Kodiaq’ın merakla beklenen yeni fiyatı belli oldu! İşte en ucuz Kodiaq fiyatları...

Skoda, Türkiye’de en çok tercih edilen ve sevilen modellerinden Kodiaq’ın fiyat listesini paylaştı. Skoda’nın resmi internet sitesinde paylaşılan fiyat listesine bakıldığında Skoda’nın Kodiaq modeline bu ay zam yapmadığı görüldü.

Skoda Kodiaq alacaklara kara haber! Tam 50 bin TL zam geldi!

Skoda, en çok sevilen modellerinden Kodiaq’a eylül ayı kapsamında tam 50 bin TL zam yaptığını açıkladı. Gelen zammın ardından revize edilen fiyat listesinin Skoda’nın resmi internet sitesinde paylaşıldığı öğrenildi.

Skoda Kodiaq’a ağustos ayında 5 bin 903 TL zam geldi! İşte güncel Skoda Kodiaq fiyatları...

Skoda’nın çok sevilen modellerinden Kodiaq’ın ağustos ayı fiyatı açıklandı. Skoda, ağustos ayında Kodiaq modeline sadece 5 bin 903 TL zam yaptı.

Skoda Kodiaq’a bir ayda tamı tamına 139 bin TL zam geldi. Gelen zam sonrası Kodiaq’ın fiyatları resmen uçtu!

Skoda, temmuz ayında Kodiaq modeline tam 139 bin 97 TL zam yaptığını açıkladı. Gelen zammın ardından Skoda Kodiaq’ın yeni fiyatını görenler resmen gözlerine inanamadı.

Üstün teknolojiyi sportif detaylarla birlikte sunan Skoda Kodiaq’ın yeni fiyatı açıklandı!

Tasarımı ve performansıyla adeta yol arkadaşı olan Skoda Kodiaq’ın güncel fiyatı belli oldu. Skoda, resmi internet sitesinden Kodiaq’ın yeni fiyat listesini paylaştığını duyurdu.

Skoda Fabia’ya şok zam! Bu ay tam 40 bin TL zam geldi!

Türkiye piyasasında hatırı sayılır bir yeri olan Skoda, mart, nisan ve mayıs aylarında olduğu gibi bu ay da tüm modellerine zam yaptı. Güncellenen fiyatlara bakıldığında Fabia’ya tamı tamına 40 bin TL zam geldiği görüldü.

Güvenlik donanımları ve çarpışma önleme asistanı ile Skoda Yeni Kodiaq bayilerde!

Yeni Kodiaq, güçlü ve verimli motor seçenekleri sunarak, sürüş keyfi de sunar. Hem benzinli hem de dizel motor seçenekleri bulunur ve her iki seçenek de performans açısından oldukça iyidir. Peki Skoda Kaiaq 10 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Skoda Kodiaq mart fiyat listesi Haberi

Skoda Kodiaq mart fiyat listesi

Son zamanlarda otomobil sektöründe yaşanan fiyat artışları nedeniyle satışlarda düşüşler yaşanmaya başladı. Güncel kurdaki belirsizlikten kaynaklı vatandaş yeni otomobil alma düşüncesinden vazgeçti.

Çek otomobil üretici olan Skoda, performansı ve eşsiz tasarımlarıyla otomotiv sektöründe dikkatleri üzerine çekmeye başaran bir araba markası.

Skoda da otomobil satışlarında yaşanan azalmayı önlemek için indirim kampanyası başlattı. İndirim yaptığı otomobil modeli ise Yeni Kodiaq oldu. Skoda Kodiaq modeline tam 49 bin 978 TL'lik indirim yaptı. Ancak otomobilin indirimli fiyatı bile cep yakmaya devam edecekmiş gibi duruyor.

Fonksiyon ve estetiğin bir araya geldiği Kodiaq, benzersiz iç mekan genişliği, verimli motor seçenekleri, üstün arazi kabiliyeti ve hayatı kolaylaştıran Simply Clever özellikleri ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Elektrikli Açılabilir Cam Tavan seçeneği, keyifli yolculuklar için tasarlanan...