05 / 05 / 2024

Üstün teknolojiyi sportif detaylarla birlikte sunan Skoda Kodiaq’ın yeni fiyatı açıklandı!

Üstün teknolojiyi sportif detaylarla birlikte sunan Skoda Kodiaq’ın yeni fiyatı açıklandı!

Tasarımı ve performansıyla adeta yol arkadaşı olan Skoda Kodiaq’ın güncel fiyatı belli oldu. Skoda, resmi internet sitesinden Kodiaq’ın yeni fiyat listesini paylaştığını duyurdu.



Motor konusunda oldukça iddialı olan Skoda Kodiaq RS, 2 litrelik turbo benzinli motor ve bu motorun sağladığı 245 PS güç ile 370 Nm tork değeri sağlıyor. 4x4 çekiş sistemi ile sürüş keyfinin yanında, sunduğu ekipman özellikleri ile beraber Škoda Kodiaq RS, lüks ve performans ihtiyacına eşzamanlı cevap veriyor.

“YÜKSEK“ ÇEKİM GÜCÜ

En zorlu koşullara hazır olan bu araç, Skoda’nın geliştirdiği ‘’kristalize’’ tasarım dili ile vücut bulan keskin ve nefes kesici hatları ile saygın ve tüm güçlüklere adeta meydan okuyor. Fonksiyon ve estetiğin bir araya geldiği bu otomobil, benzersiz iç mekan genişliği, verimli motor seçenekleri, üstün arazi kabiliyeti ve yaşamı kolay hale getiren Simply Clever özellikleri ile beraber her disiplinde iddiasını ortaya koyuyor.

 Üstün teknolojiyi sportif detaylarla birlikte sunan Skoda Kodiaq’ın yeni fiyatı açıklandı!

FULL LED MATRIX ÖN FAR GRUBU VE İLERİ GÖRÜŞ AYDINLATMASI

Görmek ve fark edilir olmak. Skoda Kodiaq’ta bulunan Full LED Matrix Ön Far Grubu ve İleri Görüş Aydınlatmaları, sürüş güvenliğinin en önemli öğelerinden birisi olan görüş mesafesini ve aydınlatma kalitesini en üst düzeye çıkarıyor. Tasarımın gücünün en net yansıması olan ve kristal cam işçiliğinden ilham alınarak dizayn edilen far grubu, standart bir şekilde sunulan LED Gündüz Sürüş Aydınlatmaları ile fark edilir olmayı her koşulda sağlayacak.

Peki, Skoda Kodiaq'ın teknik özellikleri neler? Yeni fiyatı ne kadar? İşte detaylar...


Geri Dön