29 / 04 / 2024

Skoda Scala özellikleri

Skoda Scala özellikleri

Araba almayı düşünenler en uygun Skoda Scala fiyatlarını merak ediyor. Peki Skoda Scala fiyatları ne kadar? İşte 10 Nisan 2022 fiyat listesi...

Skoda Şubat 2024 fiyatlarını tek tek açıkladı! İşte son dakika Fabia, Kodiaq, Scala, Karoq ve Octavia fiyatları!

Otomotiv devi Skoda yeni bir araç sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği ve araştırdığı Şubat 2024 fiyat listesini açıkladı. İşte son dakika Fabia, Kodiaq, Scala, Karoq ve Octavia fiyatları...

Skoda’dan büyük ses getirecek Scala sürprizi! Scala’nın fiyatını görenler resmen şoke oldu!

Kasım ayı kapsamında fiyat listelerini tek tek güncelleyen Skoda, Fabia’nın ardından Scala’nın da fiyat listesini paylaştı. Skoda’nın paylaştığı yeni fiyat listesine bakıldığında Scala’ya ekim ayının ardından kasım ayında da zam yapılmadığı görüldü.

Skoda Scala’nın Ekim 2023 fiyat listesi belli oldu! En ucuz Scala’nın fiyatı ne kadar?

Her ay olduğu gibi ekim ayında da tüm modellerinin tek tek fiyat listelerini paylaşan Skoda, Scala’nın da yeni fiyat listesini açıkladı. Açıklanan listeye bakıldığında Scala’ya ekim ayında zam yapılmadığı görüldü.

Skoda Scala’ya eylül ayı kapsamında tam 30 bin TL zam geldi! Scala’nın yeni fiyatını görenler neye uğradığını şaşırdı!

Skoda, her ay olduğu gibi eylül ayında da tüm modellerinin fiyatını bir bir güncelledi. Revize edilen fiyatlara bakıldığında Scala modeline tam 30 bin TL zam geldiği görüldü.

Skoda’dan Superb’ye 4 bin 462 TL’lik mini bir zam geldi! Superb’nin fiyatı bakın ne kadar oldu

Dayanıklılığı, teknik özellikleri ve konforuyla araç almak isteyen hemen herkesin favori markalarından biri olan Skoda, ağustos ayında Superb’ye 4 bin 462 TL’lik bir yaptı. Gelen zammın ardından Superb’nin yeni fiyatı merak konusu oldu.

Skoda Scala’ya sadece 2 bin 666 TL zam geldi! Scala’yı satın almak isteyenler rahat bir nefes aldı!

Skoda, Scala modelinin ağustos ayı fiyatını paylaştı. Scala’ya sadece 2 bin 666 TL zam yapan Skoda, bu modele sahip olmak isteyen kişilere adeta rahat bir nefes aldırdı.

Skoda Scala’ya iki zam birden geldi! Ne kadar zam geldi? Scala’nın yeni fiyatı ne kadar oldu?

Skoda, Scala modeline temmuz ayı itibari ile iki zam birden yaptığını açıkladı. Önce temmuz ayının başlangıcında Scala modeline tam 225 bin 500 TL’lik dev bir zam yapan Skoda, şimdi de 17 bin 334 TL daha zam yaptığını duyurdu.

Böyle zam görülmedi! Skoda Scala’ya tam 225 bin 500 TL zam geldi!

Skoda, temmuz ayı kapsamında Scala’ya öyle bir zam yaptı ki görevler resmen hayretler içinde kaldı. Temmuz ayı fiyatlarını açıklayan Skoda, Scala’ya tam 225 bin 500 TL zam yaptığını duyurdu.

Skoda Scala’nın haziran ayı fiyatı aynı kaldı! Scala’da fiyat değişmedi!

Çek otomobil üreticisi Skoda, haziran ayı fiyatlarını açıkladı. Skoda, bu ay Scala’ya zam yapmayarak Scala sahibi olmak isteyen kişileri sevindirdi.

Rollerden uzak kendine yakın sloganıyla Skoda Scala Mayıs ayı fiyatı merak ediliyor

Güvenlik açısından Skoda Scala, yüksek güvenlik derecesiyle de öne çıkmaktadır. Özellikle, çarpışma önleme sistemi, şerit takip sistemi, hız sınırlayıcı ve diğer güvenlik özellikleri mevcuttur. Peki 05 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Modern bir tasarıma sahip Skoda Octavia %1,99’a varan kredi imkanı ile bayilerde

Güvenlik özellikleri açısından  oldukça iyi donatılan Skoda Octavia. Standart olarak ABS, ESP, çekiş kontrolü, hava yastıkları ve otomatik acil frenleme sistemi bulunur. Peki 04 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Gelişmiş teknolojik özellikleri ile Skoda Octavia sizi bekliyor! %1,99’a varan kredi imkanı ile satışta

Skoda Octavia'nın çekiş gücü ve performansı yüksektir, bu özellikleriyle uzun yola çıkan sürücüler için ideal bir araçtır. Ayrıca, geniş bagaj kapasitesi sayesinde seyahatlerde ihtiyaç duyulan eşyaların kolaylıkla taşınabilmesi mümkündür. Peki 11 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Skoda Scala Nisan ayı belli oldu! İşte 09 Nisan 2023 fiyat listesi

Karar vermenize yardımcı olacak tüm ayrıntılarla birlikte, bir donanımı diğeriyle karşılaştırarak sizin için en iyi Skoda'yı bulabilirsiniz.  Peki 09 Nisan 2023 fiyat listesi 

Skoda Scala özellikleri Haberi

Skoda Scala özellikleri

Skoda Scala, konforunu her zaman ön planda tutuyor. Ayrıca Skoda Scala ile konforunuzu tercihinize göre özelleştirebilirsiniz. Skoda Scala içerisinde yer alan sürücü ve yolcu ceplerinde bulunan şişe tutucu gibi birçok özelliklere sahip. Pratik kullanım sağlayan Skoda Scala rampalarda aracın kaymasını yokuş kalkış sistemi ile son veriyor. Smartlink ve Apple car play özelliği ile yolculuğu eğlenceli hale getirin. 

Skoda Scala, bisiklet sabitleme apartı ile rahat yolculuk sunuyor. Şık elbise askısı sayesinde, özenli taşınması gereken kıyaflerimizi koruyor. Kumaş paspalları ile Skoda Scala iç mekanını mükemmel bir şekilde tamamlıyor. Köpek besleyenleri de düşünen Skoda Scala, köpeği rahatsız etmeyecek şekilde köpek emniyet kemeri tasarladı. Böylelikle köpek ani frenleme durumunda da stabilize edilir.

Peki, Skoda Scala fiyatları ne kadar oldu? İşte 10 Nisan 2022...