15 / 05 / 2024

Sky İnşaat Kurtköy projesi

Sky İnşaat Kurtköy projesi

Sky İnşaat Kurtköy Sky Novita projesinde ön satışlar başladı. 7 bin 610 metrekare alana sahip olan projedeki dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

EPP'den Pendik Kurtköy'de satılık arsa! 

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş., İstanbul Pendik Kurtköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ihalesini 18 Nisan tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek...

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik!

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31623 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tek-Art İnşaat 2019 yılı zararını geçmiş yıl zararlarına ilave edecek!

Tek-Art İnşaat, 2019 yılı döneminde net zarar oluşması nedeniyle Sermaye Piyasası Mevzuatı gereği geçmiş yıl zararlarına ilave edilmesi hususunda 2019 yılı Olağan Genel Kurulu'nda ortaklarınının onayına sunacak.

Şenkaya İnşaat Kurtköy'de yeni proje yapacak!

Şenkaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve İnşaat Mühendisi Ferruh Şenkaya ile şirket yatırımları ve yeni projeler hakkında röportaj yaptık. İşte o röportaj...

Elbiz İnşaat 30. yılını kutladı!

Elbiz İnşaat 30. Yılını şık bir davet ile kutladı. Caz müziğin sevilen genç yıldızlarından Meriç Çalışan’ın performansının damga vurduğu gecede, davetliler de şıklıkları ile göz kamaştırdı.

İntema İnşaat 2017 yılı 3 aylık sorumluluk beyanını yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat 2017 yılı 3 aylık sorumluluk beyanını yayınladı.

İntema İnşaat 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı.

Konutta KDV indirimini inşaat firması yöneticileri yorumladı!

İnşaat firması yöneticileri konutta KDV indirimine dair görüşlerini paylaştı. Sektör temsilcileri indirimin satışları etkileyeceğini düşünüyor.

Ana Yapı Kurtköy projesi ön talep topluyor!

Ana Yapı'nın İstanbul Kurtköy'de hayata geçirdiği yeni projesi ön talep topluyor. Projede 2+1, 3+1, 4+1 daireler yer alıyor.

Öztürk İnşaat, dünyanın en büyük müteahhitleri arasında neden yok?

Geçen yıl ENR 250 listesine 18'inci sıradan giren Öztürk İnşaat, bu yıl 'kuşku uyandıran' yapısı nedeniyle listede yer almadı

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy'deki yeni projesi ön talep topluyor!

Erguvan İnşaat Kurtköy’deki 5. projesinin temelini attı. Şirket 12 bin kişiye sorarak şekillendirdiği ve Eylül ayında lansmanda detaylarını açıklayacağı projesiyle ilgili ön talep sürecini de başlattı. Rezidans projesinde metrekare fiyatı 3 bin 300 liradan başlıyor.

Vogue Kurtköy güncel fiyatlar!

Vogue Kurtköy projesinde güncel fiyatlar 210 bin TL'den başlıyor. Ayse Yapı'nın Vogue Kurtköy projesinde teslimler bu yıl sonunda yapılacak...

Yenisan İnşaat ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Yenisan İnşaat ve Yönetim Anonim Şirketi, Barbaros Hayret Binicioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve 6 milyon TL sermaye ile 30 Haziran'da Beşiktaş, Vişnezade Mahallesi, Profesör Doktor Alaaddin Yavaşça Sokak'ta kuruldu.

Sky İnşaat Kurtköy projesi Haberi

Sky İnşaat Kurtköy projesi

İstanbul'un Pendik ilçesine bağlı Kurtköy'de hayata geçirilen Sky Novita projesi, Sky İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede ön satışlar başladı.


60 milyon TL yatırım bedeline sahip olan Sky İnşaat Kurtköy Sky Novita projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve villalar yer alıyor. Projede ayrıca ticari birimler de bulunuyor.


Sky İnşaat Kurtköy Sky Novita projesi 112 tane daire ile 4 tane loft villadan meydana geliyor. Projenin ödeme planına göre faizsiz ödemeler yapılabiliyor. 


Sky Novita Kurtköy Evleri lokasyon olarak Sabiha Gökçen Havalimanına 2 kilometre, Viaport AVM ve Tem otoyola 1 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. 


Sky İnşaat Kurtköy Sky Novita projesi 7 bin 310 metrekare alana sahip. Projede spor sahaları, kapalı otopark, açık havuz, yürüyüş yolları, havuz-bar, restoran yeşil alanlar, sauna, aerobik ve fitness...