29 / 04 / 2024

Sky İnşaat Kurtköy Sky Novita!

Sky İnşaat Kurtköy Sky Novita!

Firma: SKY İnşaat

Proje: Sky Novita Kurtköy

Sky İnşaat Kurtköy Sky Novita projesinde ön satışlar başladı. 7 bin 610 metrekare alana sahip olan projedeki dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.



İstanbul'un Pendik ilçesine bağlı Kurtköy'de hayata geçirilen Sky Novita projesi,  SKY İnşaat  tarafından inşa ediliyor. Projede ön satışlar başladı.


60 milyon TL yatırım bedeline sahip olan Sky İnşaat Kurtköy Sky Novita projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve villalar yer alıyor. Projede ayrıca ticari birimler de bulunuyor.


Sky İnşaat Kurtköy Sky Novita projesi 112 tane daire ile 4 tane loft villadan meydana geliyor. Projenin ödeme planına göre faizsiz ödemeler yapılabiliyor. 


Sky Novita Kurtköy Evleri lokasyon olarak Sabiha Gökçen Havalimanına 2 kilometre, Viaport AVM ve Tem otoyola 1 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. 


Sky İnşaat Kurtköy Sky Novita projesi 7 bin 310 metrekare alana sahip. Projede spor sahaları, kapalı otopark, açık havuz, yürüyüş yolları, havuz-bar, restoran yeşil alanlar, sauna, aerobik ve fitness salonları bulunuyor. 


Sky Novita Kurtköy nerede?

Sky Novita Kurtköy adres: Yenişehir Mahallesi Eşref Bitlis Bulvarı No:23 Kurtköy - Pendik İstanbul


Sky Novita Kurtköy iletişim

Telefon: 444 1 802

Web: www.skyinsaat.com.tr

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön