14 / 05 / 2024

sky tower satış ofisi

sky tower satış ofisi

Denize sıfır konumda yükselen Sky Tower Hotel projesinde 5 yıldız konforunda tatil yapabilmek mümkün. Proje Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yer alıyor. İşte Akçakoca Sky Tower Hotel fırsatları...

Sky Tower Hotel Akçakoca satış ofisi!

Sky Tower Hotel Akçakoca satış ofisi telefon numarası 444 7 759 olarak belirlendi. E7 Grup imzası ile hayata geçirilen projede 6 yıl boyunca 1 haftalık her şey dahil tatil imkanları sunuluyor.

Regnum Sky Tower kârlı ofis sistemini sunuyor!

Ankara'nın Maslak'ı olarak anılan Konya Yolu üzerinde yapımı hızla süren Regnum Sky Tower, şirket çalışanları için ABD ve Avrupa'da son yıllarda hızla yayılan "mutlu ofis" konseptinin Başkent'teki ilk örneği.

Regnum Sky Tower'da karlı ofis sistemi!

“Mutlu ofis” konsepti ile iş ve sosyal yaşamı birleştiren Regnum Sky Tower, işletme giderlerini düşürerek firmaların aidata verecekleri miktarı kâra çevirecek “kârlı ofis” sistemini hayata geçiriyor.

SKY Tower Hotel'de Devri Tatil dönemi başladı!

6 yıl boyunca her yıl 8 gün 7 gece devri tatil imkanı sağlanan SKY Tower Hotel'de Devri Tatil dönemi başladı. SKY Tower Hotel projesinde toplam 184 adet oda yer alıyor.

Akçakoca SKY Tower Hotel kampanya!

2 yıldır faaliyetini sürdüren projede toplam 184 adet oda yer alıyor. Akçakoca SKY Tower Hotel kampanya dahilinde 6 yıl boyunca, her yıl her şey dahil imkanlar ile tatil yapılabiliyor.

SKY Tower Hotel iletişim bilgileri!

Akçakoca'ya kıyısı bulunan otelde devri tatil dönemi başladı. SKY Tower Hotel iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 7 759 olarak belirlendi. Projede lansmana özel avantajlar sunuluyor.

Ankara Regnum Sky Tower'da şirketler kademe atlayacak!

Ankara'da "mutlu ofis" konseptinin ilk örneği olan Regnum Sky Tower, başkentin hızlı büyüyen şirketlerini ofis kulesine taşıyor. Şirketler bu projeyle kademe atlayacak.

SKY Tower Hotel'de Devri Tatil fırsatı! 6 yıl her şey dahil tatil!

Her şey dahil 6 yıl istenilen dönem ve haftada tatil fırsatı sunan SKY Tower Hotel'de her dönem beyaz, kırmızı, mavi ve sarı olmak üzere 4 farklı renkle belirtiliyor.

SKY Tower Hotel'de Devri Tatil fırsatıyla 6 yıl her şey dahil tatil!

Düzce Akçakoca'da yer alan SKY Tower Hotel projesi kapsamında Devri Tatil fırsatı sunuluyor. 6 yıl her şey dahil tatil fırsatını renklerden belirlenen dönemlerde kullanabiliyorsunuz.

Mutlu ofis konsepti: Regnum Sky Tower!

Regnum Sky Tower, ofis ihtiyaçlarına günümüz teknolojisinin gerektirdiği en üst düzeyde cevap vermenin çok ötesinde, sunduğu imkânlarla çalışanlar kadar patronları da dünya standartlarında iş anlayışı ile tanıştırıyor.

E7 Grup SKY Tower Hotel'de 6 yıl her şey dahil Devri Tatil fırsatı!

Devri Tatil fırsatı sunulan E7 Grup SKY Tower Hotel projesinde tatil dönemleri beyaz, kırmızı, mavi ve sarı olarak tasarlandı. Projede 6 yıl her şey dahil tatil sunuluyor.

SKY Tower Hotel Akçakoca'da 6 yıl her şey dahil Devri Tatil fırsatı!

Satın alınan dönemlerin beyaz, kırmızı, mavi ve sarı olarak belirlendiği SKY Tower Hotel Akçakoca projesinde 6 yıl her şey dahil Devri Tatil fırsatı sunuluyor.

Regnum Sky Tower, yeni iş anlayışının öncüsü olacak!

"Mutlu Ofis” konseptiyle yola çıkan Regnum Sky Tower, yeni iş anlayışının Ankara’daki öncüsü olacak. Özcan, “Regnum Sky Tower’da iş yaşamı bambaşka bir boyuta taşınacak" dedi.

sky tower satış ofisi Haberi

sky tower satış ofisi

Akçakoca Sky Tower Hotel fırsatları arasında Devr-i Tatil imkanı mevcut. Tüm odaların deniz manzaralı olarak tasarlandığı proje E7 Grup imzası ile yükseliyor.


Batı Karadeniz'de bulunan Sky Tower Hotel'de mini futbol sahası, kongre alanları, mini basketbol sahası, toplantı alanları, bilardo, masa tenisi, tenis kortu,  Thalasso therapy & spa alanı ve oyun salonları gibi sosyal alanlara yer veriliyor. 


Akçakoca Sky Tower Hotel fırsatları!

Sky Tower Hotel Akçakoca'da 2 yıldır faaliyet veriyor. Projenin 6 yıl boyunca istenilen dönemde, istenilen hafta 7 gece 8 gün olarak Devr-i Tatil fırsatı ile tatil yapılabiliyor.


E7 Grup Sky Tower Hotel kendi bünyesinde sezonları renklerle simgelendiriyor. Projede kırmızı dönem yaz sezonunu, sarı dönem okulların tatil olduğu sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihleri, mavi sezon ilkbahar ve...