29 / 04 / 2024

Akçakoca Sky Tower Hotel fırsatları!

Akçakoca Sky Tower Hotel fırsatları!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Denize sıfır konumda yükselen Sky Tower Hotel projesinde 5 yıldız konforunda tatil yapabilmek mümkün. Proje Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yer alıyor. İşte Akçakoca Sky Tower Hotel fırsatları...



Akçakoca  Sky Tower Hotel  fırsatları arasında Devr-i Tatil imkanı mevcut. Tüm odaların deniz manzaralı olarak tasarlandığı proje  E7 GRUP  imzası ile yükseliyor.


Batı Karadeniz'de bulunan Sky Tower Hotel'de mini futbol sahası, kongre alanları, mini basketbol sahası, toplantı alanları, bilardo, masa tenisi, tenis kortu,  Thalasso therapy & spa alanı ve oyun salonları gibi sosyal alanlara yer veriliyor. 


Akçakoca Sky Tower Hotel fırsatları!

Sky Tower Hotel Akçakoca'da 2 yıldır faaliyet veriyor. Projenin 6 yıl boyunca istenilen dönemde, istenilen hafta 7 gece 8 gün olarak Devr-i Tatil fırsatı ile tatil yapılabiliyor.


E7 Grup Sky Tower Hotel kendi bünyesinde sezonları renklerle simgelendiriyor. Projede kırmızı dönem yaz sezonunu, sarı dönem okulların tatil olduğu sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihleri, mavi sezon ilkbahar ve sonbahar aylarını, beyaz sezon ise tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihleri kapsıyor. 


Düzce Sky Tower Hotel'de 4 kişilik bir ailenin Devr-i Tatil fırsatı ile yapacağı tatilin masrafları şu şekilde; beyaz dönem için 11 bin TL, mavi dönem için 14 bin TL, sarı dönem için 16 bin TL, kırmızı dönem için ise 21 bin TL. 


Sky Tower Hotel iletişim 

Telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön