27 / 04 / 2024

Akçakoca Sky Tower Hotel fiyatları!

Akçakoca Sky Tower Hotel fiyatları!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Batı Karadeniz'de yer alan Akçakoca'da hayata geçirilen Sky Tower Hotel'de 1 hafta her şey dahil Devr-i Tatil fırsatı devam ediyor. İşte Akçakoca Sky Tower Hotel fiyatları...



Sky Tower Hotel projesi  E7 GRUP  imzası ile yükseliyor. Yaklaşık 69 milyon dolar yatırım bedeline sahip olan projede 183 deniz manzaralı oda ve 1 adet kind suite oda bulunuyor.


Akçakoca Sky Tower Hotel fiyatları firmanın kendi bünyesinde adlandırdığı sezonlara göre değişiyor. Projede mavi dönem bahar aylarını, beyaz dönem kış aylarını, kırmızı dönem yazı aylarını, sarı dönem ise sömestr tatillerini kapsıyor.


Çeşitli sosyal alanlara yer verilen Sky Tower Hotel'de bilardo, masa tenisi, tenis kortu,  Thalasso therapy & spa alanı, mini futbol sahası, kongre alanları, toplantı alanları, mini basketbol sahası ve oyun salonları gibi imkanlar mevcut.


Akçakoca Sky Tower Hotel'de çocuklar için ise açık alan çocuk havuzu, kapalı alan yüzme havuzları, 0-6 yaş grubu için özel oyun odaları, bebek bakım hizmeti, 7 yaş ve üzeri misafirlerimiz için pc oyun alanları, sinema salonu gibi alanlara yer veriliyor.


Bayan spa bölümünde kapalı havuzumuzu ve bayanlara ait plajı bulunan Sky Tower Hotel 5 bin metrekare kapalı alandan meydana geliyor. 2 yıldır faaliyette olan hotelde 6 yıl boyunca isteğe bağlı olan dönemlerde 7 gece 8 gün her şey dahil devr-i tatil fırsatı sunuluyor. 


Akçakoca Sky Tower Hotel fiyatları!

Sky Tower Hotel Akçakoca'da 4 kişilik bir ailenin her şey dahil olarak tatil masrafları; beyaz dönem için 11 bin TL, mavi dönem için 14 bin TL, sarı dönem için 16 bin TL, kırmızı dönem için ise 21 bin TL şeklinde belirlendi. 


Sky Tower Hotel iletişim 

Telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön