02 / 05 / 2024

Akçakoca Sky Tower Hotel ödemeleri!

Akçakoca Sky Tower Hotel ödemeleri!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Fiyatları dönemlere göre değişiklik gösteren Sky Tower Hotel'de toplam 184 adet oda bulunuyor. Proje Düzce - Akçakoca'da yükseliyor. İşte Akçakoca Sky Tower Hotel ödemeleri...



Akçakoca  Sky Tower Hotel  ödemeleri bilgisinden önce kısaca projeden bahsedelim.  E7 GRUP  imzası taşıyan projenin bayan spa bölümünde kapalı havuzu ve bayanlara ait plajı yer alıyor.


Toplam 6 yıl olmak üzere Sky Tower Hotel Devr-i Tatil fırsatı ile her yıl istenilen dönem ve istenilen 1 hafta içerisinde her şey dahil konseptte tatil yapılabiliyor. 


Düzce Sky Tower Hotel'de mavi sezon ilkbahar ve sonbahar aylarını, kırmızı dönem yaz sezonunu, sarı dönem okulların tatil olduğu sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihleri, beyaz sezon ise tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihleri kapsıyor.


Çeşitli sosyal imkanlara sahip olan Sky Tower Hotel'de mini basketbol sahası, tenis kortu, kongre alanları, bilardo, toplantı alanları, Thalasso therapy & spa alanı ve oyun salonları, mini futbol sahası, masa tenisi bulunuyor.


Sky Tower Hotel Akçakoca'da beyaz dönem fiyatları 7 bin 500 TL, kırmızı dönem fiyatları 16 bin TL, mavi dönem fiyatları 9 bin 600 TL, sarı dönem fiyatları 12 bin TL olarak belirlendi. 


Akçakoca Sky Tower Hotel ödemeleri!

Mavi dönemde yüzde 20 peşin ödemelerde taksitler 1.900 TL'den başlıyor.

Sarı dönemde yüzde 20 peşin ödemelerde taksitler 2 bin 400 TL'den başlıyor.

Beyaz dönemde yüzde 20 peşin ödemelerde taksitler 1.500 TL'den başlıyor. 

Kırmızı dönemde yüzde 20 peşin ödeme yapıldığında taksitler 3 bin 200 TL'den başlıyor. 


Sky Tower Hotel telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön